ש-לווווום

ד ס ו ש

New member
ש-לווווום ../images/Emo6.gif

אני הדס, (מעדיפה דסי.. סיפור ארוך..) חברה של נועה-בובה יקרה,
אני אוהבת את עברי,לא ממש כמוכם,אבל אוהבת. נעים להכיר

שלום ליפה מכולם!

יה! את כזאת מותק! איך כיף שהצטרפת! חבר'ה-גם היא קיבוצניקית! זה הולך ככה-בפורום שלנו צריכים לענות על "פק"ל הצטרפות" המצאה של איזה מייקל אחד שעכשיו גם הפך למנהל-אז... שם גיל מקום מגורים שיר אהוב אלבום אהוב כל מה שבא-ועדיף שתספרי על עצמך הרבה יפה שלי. בהצחה מותק!

ד ס ו ש

New member
טוב, אז ככה..

אני הדס (דסי) קולטין קיבוץ גבים בת 15 אני מתלבטת מה השיר האהוב עליי... או מונסון של ברי סחרוף או שתי פנים גם שלי ברי סחרוף האלבום האהוב עלי... טרף קל של מיקה קרני מקסימההההה ולא ממש נוח לי סתם ככה לספר על עצמי... תשאלו שאלות ואני אענה.. אני בנאדם מאוד פתוח מה שתשאלו...

ד ס ו ש

New member
אופס...

ציפור קטנה ובלונדינית בשם נועה לחשה לי פה שאני אמורה לכתוב שיר ואלבום של עברי... מיד אני משנה את זה... השיר הוא כבשים והאלבום הוא יותר טוב כלום מכמעט..

מייקי מותק!

תגיד שלום יפה קודם כל. דבר שני-זה היה בצחוק!אתה יודע שאני אוהבת אותך! אל תכעס!

Rain Star

New member
מייקל - מביאים לפה מישהי שאוהבת ברי

ואתה מתלונן?...צ' צ' צ'... הדס ברוכה הבאה, ומתוך ה2 שירים שאמרת מונסון, אבל לברי יש הרבה יותר טובים מ2 פנים

ד ס ו ש

New member
אני יודעת שיש לו יותר טובים

מסכימה איתך 100 אחוז אבל אלה שני השירים שאני הכי אוהבת.. בגלל המשמעות.. ובמיוחד בזמן האחרון הם מדברים אלי קצת יותר מכל שיר אחר... יש לו שירים מצויינים.. כי ברי הוא מצויין אבל זה לא הזמן ולא המקום לשבח את ברי כי זה פורום של עברי אז אני לא רוצה שיקומו עלי פה... :) יום טוב

ד ס ו ש

New member
ו... אני רואה שאתה אוהב את ירמי...

גאוות יחיד ממלאת את ליבי כרגע!! המשפט האהוב עלי אצלו הוא "אין אהבה שלא שורטת יש רק ימים יפים שלא כואב יותר"

אבל היא כבר שותפה לכמה פורמים.

ו...המחשב של החברה השניה כנראה דפוק. את ממש חמודה שאת דואגת!תודה.(מזכיר לי מישהו...)

ד ס ו ש

New member
היי אריאלה..

מאיפה את בארץ? ו.. לא, אני לא החברה שלה שלא הצליחה להיכנס כי כמו שאת רואה אני כאן..

אני מבאר יעקב...

וכן, אני רואה שאת כאן. פשוט חשבתי שהחברה שלא הצליחה להיכנס עכשיו כן הצליחה. טוב, אני מסתבכת פה...

למעלה