ש-י-ע-מ-ו-ם-!

I Love Paige

New member
ש-י-ע-מ-ו-ם-!../images/Emo188.gif

אני יושב לי במרכז משאבים של ביצפר ועושה כלום... ולמה? כי יש לי מתמטיקה. בגלל בר אילן אני יכול לצאת, ויש לי 4 שעות חופשיות בשבוע... אנשים היו נהנים מזה והכל, אבל זה רק אני ועוד שני ילדים-אחד שמעדיף להישאר בכיתה ואחת שעושה את הש"ב מבר אילן. וזה משעמםםםםם ואני חושב שאני מביא איזה ספר לשבוע הבא.
זה ממש ממש משעמם לשבת בשמש ולהתבשל.... כלומר, אחר כך כשבאים לספריה הממוזגת המאגניבה, זה חביב.... אבל זה משעמם, בכלליות.
ואני צריך למצוא עיסוק. ותראו מה כתוב על המחשבים כאן: " הכללים של מרכז משאבים !!!!!!!! * אסור להיכנס ל-CHAT או למשחקים באינטרנט או לאתרי SEX. (שיואו אנחנו מאגניבים וכותבים באנגלית) *יש לפנות מקום לתלמידים שרוצים להכין עבודה. *יש להדפיס רק באישור עובד המקום. העובר על הכללים יורחק מהמקום !!! " תיפשים.

צו צאנג

New member
../images/Emo6.gif

תיפש....
קח ספר או משהו
או שתכין את השיעורים מבר אילן יחד עם מי שלא עושה אותם גם... גמני במת'... משעמם לי

SaberTooth

New member
המפי...

תוריד סרטים פורנוגרפיים למחשב של האחראי שם, ואז תקרא לו ותשאל אותו "למה האיש הזה מכאיב לאישה הזו?". עשינו את זה פעם למורה שלנו למחשבים בחטיבה.

Only me16

New member
וואיי הלוואי עלי!!../images/Emo107.gif

תביא לי קצת שעות חופשיות!! יווו למה לי את זה?.
בכל מקרה תעסיק את עצמך איכשהו...וספר זה בהחלט רעיון
אמממ מה זה החוקים המטומטמים הלאה?.חח כיאילו כולם עושים מה שאסור.. לפחות ככה זה אצלנו בשיעור מחשבים...

למעלה