I Love Paige
New member
ש-י-ע-מ-ו-ם-!../images/Emo188.gif
אני יושב לי במרכז משאבים של ביצפר ועושה כלום... ולמה? כי יש לי מתמטיקה. בגלל בר אילן אני יכול לצאת, ויש לי 4 שעות חופשיות בשבוע... אנשים היו נהנים מזה והכל, אבל זה רק אני ועוד שני ילדים-אחד שמעדיף להישאר בכיתה ואחת שעושה את הש"ב מבר אילן. וזה משעמםםםםם ואני חושב שאני מביא איזה ספר לשבוע הבא.
זה ממש ממש משעמם לשבת בשמש ולהתבשל.... כלומר, אחר כך כשבאים לספריה הממוזגת המאגניבה, זה חביב.... אבל זה משעמם, בכלליות.
ואני צריך למצוא עיסוק. ותראו מה כתוב על המחשבים כאן: " הכללים של מרכז משאבים !!!!!!!! * אסור להיכנס ל-CHAT או למשחקים באינטרנט או לאתרי SEX. (שיואו אנחנו מאגניבים וכותבים באנגלית) *יש לפנות מקום לתלמידים שרוצים להכין עבודה. *יש להדפיס רק באישור עובד המקום. העובר על הכללים יורחק מהמקום !!! " תיפשים.
אני יושב לי במרכז משאבים של ביצפר ועושה כלום... ולמה? כי יש לי מתמטיקה. בגלל בר אילן אני יכול לצאת, ויש לי 4 שעות חופשיות בשבוע... אנשים היו נהנים מזה והכל, אבל זה רק אני ועוד שני ילדים-אחד שמעדיף להישאר בכיתה ואחת שעושה את הש"ב מבר אילן. וזה משעמםםםםם ואני חושב שאני מביא איזה ספר לשבוע הבא.