ש"י י"ד אלול 7/9

NaaMuna

New member
ש"י י"ד אלול 7/9

יומטוב לכולם
מחר יום שישי
יאיאאייאאייאיא

devilz

New member
עד 2 וחצי...

ומחר יום שישי... משעת 0...
אני צריכהשינה

devilz

New member
אה... בסוף היה יום..

לא רע.. שעתיים מחשבים (שלאחריהן נחרט לי במוח abbabbbaaaababababbababababab( שעה חנג שהמורה (המחליפה והמגניבה... אעלק "פירסינגים אני אוהבת... אבל לא בשיעורי חנג.." מורה עם פירס בגבה זה הזוי... היא שולטת.. היא כבר החליפה לנו איזה מורה לספורט.. היא שולטת...) הפחידה אותנו קצת... במילים "מירוץ אשדוד"+ "חובה" בסוף מסתבר שהיא טעתה קצת.. אחרי זה ספרות.. זוועה... (שירים של ביאליק....|בחילה|...) ו3 שעות ביולוגיה
חזרתי הביתה התמוטטתי... יצא לי לצאת קצת.. לצחוק קצת... להתעודד קצת... לשבור קצת את השגרה... לעזעזאל שיפוצים! המים הזורמים היחידים בדירה הזאת כרגע... זה במטבח ובמכונת כביסה

בוקר טוב

היום אני מתחילה ב-10 וחצי.. אז עוד מעט יש לי שיעור נהיגה עד 10 ואז 2 מתמטיקה 2 אנגלית ומסיימים ברבע ל-2 אבל אני ועוד 2 חברות הולכות לספריה כדי לעבוד על הביוטופ המטומטם, ואח"כ כנראה שיעורים, יש מלא שלא עשיתי..

timtamtum1

New member
יום טוב[:

למדתי עד 11 וחצי, עכשיו יש לי חלון וב1 וחצי צריך לחזור לשעתיים תקשורת. איזה כיף

תמריקי

New member
יום בעע

הכניסו לנו עוד שעתיים היסטוריה בלי בכלל להגיד לנו..

s h i r s 1

New member
מממ

יום ארוך ומעיק..אבל עבר. התחיל בשעה אזרחות שעה תנ"ך...שעתיים הרצאה על הצבא משהו..על המנילה...דוקא היה מעניין! עוד שעתיים ספורט ועוד שעתיים אנגליכס.. איזה כייף להיות בבית
וממחר נגמר המלווה,אפשר ליסוע חופשי

L a S

New member
יום חמישי.

בית. אחרי כמעט חודשיים של התנזרות מרכבת, ממדים, משינה בחום בלתי נסבל, מחוסר שינה ואיך לא , מלימודים... חזר הבית ספר. כיתה חדשה(עם מזגנים אמיתיים
), ילד חדש(עבר כיתה, לא הכי חדש, אבל סביר להניח שמסכן), מדריכה חדשה(עושה רושם של בסדר עכשיו, אך אין לדעת מה צופן העתיד..), מערכת חדשה(הי, בסוף רק 47 שעות:)), "החזרת המשמעת"(יב הולכים בשלשות כמו מנייאקים לחד"א, בושה:(), קמצנות בלתי נסבלת, שמכריחה אותנו להחנק בחדרים, אבל לא נורא, י"ב, שנה אחרונה:) סוף סוף. היום - לישון, אם יהיה זמן.

NaaMuna

New member
איזה יומעייף..../images/Emo178.gif

ומחר עוד יותר..
עפתי לראות כוכב נולד..
כווווללםם מצביעים לג'קו
רולזזזזזזז
|מלך|

NaaMuna

New member
שששששששששששש..

אתה.. :X לא אומרים איכס על ג'קו.. <כמו שלא אומרים איכס על אוכל..
>

L a S

New member
אכס על ג'קו.

והוא אפילו ניצח.. פעם ראשונה ששמעתי אותו XD, הוא חצי איכס.

NaaMuna

New member
אה..? פתאום הוא רק חצי איכס../images/Emo35.gif

תותחחחחח
כמה צפוי זה היה שהוא יזכה
..

למעלה