ש"י יום שני 4.12.06

אפרת 88

New member
ש"י יום שני 4.12.06

בצפרר בעעע אזרחות תנ"ך ספורט פסיכו' 2X אין אנגליתת (:) המורה בטיול שנתיי ואח"כ הולכת לעבוד :] יום מצוין

devilz

New member
אה.. מ...

שעתיים מחשבים... מהן אני בדיוק מפסידה אחת... לא הצלחתי להתעורר... גם עכשיו אני לא מרגישה משו.. שעה חיבור.. אופס.. לא הכנתי חיבור
שעה תנך.... הצילו!!!! ושעה חינוך... יהיה מציק... לחזור הביתה.. להשלים שעות שינה חסרות.. ואז ללמוד לבוחן באזרחות ולמיני מתכונת באנגלית.. (בעצם.. ללמוד לאנגלית
הו א איי קידינג.. זה לא שאני באמת אעשה את זה..)

elivnat

New member
איזה יום זוועההההה

חיכיתי שיגמר כבר היום הזה
שעתיים חפירות בקשר לש"ל, לא הביאו את המקומות שרצינו שידברו עליהם... אח"כ שעתיים מתמטיקה, המורה עוד לא בדקה את המבחנים, מזל
(מכירים את זה שיש מבחן שהולך לכם גרוע ואתם ממש לא רוצים שהמורה תבדוק אותו עד לשיעור הבא?) שעה ספרות-התחלנו שיר חדש.. תקשורת, הרב היה איתנו בשיעור וראה איך המורה מלמדת אותנו... חחחח סיימתי לסרוג כיפה של 19 וחצי ס"מ!! נשאר לגהץ ולשלוח, וכמובן, לקבל את הכסף
ואז הפסקה והמתכונת בספרות
היה חפרני משהו...

דללה

New member
בעע...

נתחיל מזה שלא הצלחתי לקום.. נמשיך בזה שבדרך לבצפר, באוטו, גיליתי שידיד שלי עבר תאונה עם האופנוע והוא במיון.. ואת גיליתי אחרי שראיתי את האופנוע שלו באזור של התאונה, אמבולנס ואת אבא שלו עומד שם.. אבל המשך היום היה נחמד יחסית.. אה, כן... מחר יש לי מבחן באנגלית ואין לי כח ללמוד

elivnat

New member
שונאת את הימים המבאסים האלה..

במיוחד את הימים שעל הבוקר את רואה איזה רכב שעבר תאונה, ממש כמה דקות אחרי התאונה, או אפילו לראות חיה דרוסה על הבוקר... כאילו מה, זה אומר שהיום שלי יהיה מעוך כזה
ודרך אגב, לי יש מחר מתכונת באנגלית...

דללה

New member
גם אני ../images/Emo10.gif

לראות תאונה על הבוקר עושה לי רע.. אבל לדעת שזה מישהו שחשוב לי ואני מכירה עושה לי עוד יותר רע
בהצלחה מחר

EDTH

New member
יום מעייף

שעתיים מבחן במתמטיקה.. לי ולעוד 2 תלמידים..עשינו את המבחן בשעה הראשונה באיזה כיתה שהמורה לימדה ואח"כ היא העבירה אותנו למזכירות והלכה ללמד..ככה שיכולנו להשוות תשובות. אזרחות מעבדה- שני שיעורים... ש-ו-נ-א!!! מעבדה! שונא!
מערכות תקשורת אזרחות תקשורת תקבילית- לא למדנו.. שיעור חופשי. אח"כ היה צריך להיות עוד 2 שיעורים אבל התבטלו...
אחרה"צ הלכתי עם חבר שלי לכלי זמר, קניתי מיתרים לאיזה גיטרה שהביאו לי ועכשיו הרכבתי אותם.
מחר מבחן באנגלית ואח"כ שוב מעבדה (
)

למעלה