סופסוף!! תמו וחלפו 83 יום עוד 7 וזהו!!! ...המממ אמא ואבא הלכו להגיד שלום לי"א הצעירים שיוצאים לפולין (אמא מורה בבית ספר ואבא...הממ לא משנה אבל הוא קשור לבית ספר) והם הכריחו אותי להישאר ער עד שיחזרו לשמור על אחיות שלי...ומשעמם לי פה..אבל בינתיים אני מנצל את הזמן לפשפש בתיקיות שירים האפלות והחשוכות ביותר שיש לי במחשב מימים עברו לשמוע שירים ששמעתי בימי החטיבה..נוסטלגיות.....טוב אחרי שסיפרתי את סיפור חיי פה אני יעבור לעיקר..: מחר יום ביולוגיה מרוכז וזה חרא..
שעתיים אנגלית- אנחנו לא באמת לומדים אנגלית.. ספרות- בחן קליל על איזה שיר... שעתיים מעבדה- אויי הפרוייקט הזה
הביתה
היום יש בב"ס שלי כנס בנושא איכות הסביבה במעמד שרים (השר לאיכות הסביבה נראה לי..) וכל מיני אנשים בכירים, אז חסמו את הכביש שמוביל לבי"ס מהבוקר וכל הבי"ס מצוחצח ומוקף שומרים ושוטרים... ואותנו שיחררו מוקדם כי הכנס בבניין שלנו... שלא נפריע
אממ ומחר יש לי מבחן במערכות תקשורת (אלקטרוניקה) וצריך להתחיל ללמוד.. ועוד בערך מליון דברים לעשות =/
חזרתי לבית ספר אחרי שבועיים וחצי שלא הייתי בו... נמנמ המורה שלי לאנגלית כלבה... המורה שלי לתנך הרבה יותר נחמדה משחשבתי... תמורה לאזרחות צריך לתלות והמורה למחשבים
מחר אמורים להיות לי 3 מועדי ב'... אזרחות איכשו נדחה למחרתיים... תנך המורה אמרה שנמצא כבר איזה פתרון.. ומתמטיקה אני אזיין למורה שלי תשכל על הבוקר... טוב.. פרשתי לי ללמוד לאזרחות...
אמרו לי שיש בעיות וזה יגיע בימים הקרובים [זה היה ביום חמישי] התקשרתי שוב היום ביקשו ממני פרטים ואמרו שזה נשלח ב26.2 ואמור להגיע..אם לא יגיע עד יום ראשון אני אבקש שיביאו לי במייל אישור שזה נשלח אלי ואפנה אל הדואר [כי זה כבר באחריותם ברגע שזה נשלח] קיצרר,מקווה שלא יהיו יותר מדי בעיות..
אתמול הייתי כל כך כל כך כל כך עייפה וישנתי כל כך גרוע :\ הלכתי לביצפר לשעה חינוך ושעה אזרחות נורא מיותרות וזהו. אני צריכה ללמוד לפסיכומטרי ואני לא ממש עושה את זה :\ ולהתחיל את הפרוייקט באנגלית :\ בעעע. אבל... עוד מעט הפוך על הפוך ובלילה פרק של מרחק נגיעה
קמתי חולה מתהה.... חשבתי שאני לא באה לבית ספר... ממש ברגע האחרון כבר הרגשתי טוב יותר אז הלכתי... היה: שעתיים אנגלית-שהמורה בעיקר זיבל את המוח על העבודות שיש שעתיים תנך- אווי אלוהים
עד כמה המורה הזאת נוראית... חברה- היה מצחיק... שעתיים ספרות- שעתיים שינה.... התבטלו 4 שעות תאטרון... ועכשיו אני נוסעת למחזמר הלהקה...