ש"י, יום שלישי 6.2.07

דללה

New member
היום האחרון שלי כבת 17 ../images/Emo7.gif

ויש לי יום ארוך

מסוממי

New member
וואי נכון...חחח חשבתי שאני סתם מאחר

אבל יש את היום עיון הזה ככה שמתחילים ב9 יהיה טוב...מתישהו

EDTH

New member
../images/Emo188.gif

אמא הקפיצה אותי לבי"ס כי ירד גשם... שעתיים אנגלית- הוספתי קישקושים לקלמר שלי.. עכשיו הוא יותר מגניב
ספרות- לא היה!, שיעור חופשי...
שעתיים מעבדה- הפעם היה נחמד מערכות תקשורת- עבר מהר יחסית... סיימתי ב 13:10... מאז הבגרות בחיבור כל יום שלישי אנחנו מסיימים ב 13:10, זה כזה כיף! ^^ חזרתי הביתה ברגל עם חבר שלא הייתה לו מטריה...המטריה עפה לנו כל הזמן ברוח ובסוף חזרנו ספוגים... הייתי עם ג'ינס ארוך כזה.. שדורכים עליו.. וכולו היה ספוג במים ולכלוכים כאלה בעע. ד"א אותו חבר חלם עלי בלילה חלום די מוזר... זהו בינתיים P:

Karin917

New member
ימי שלישי...../images/Emo99.gif

ישנתי עד 9:30 ואחרי זה התקלחתי, התלבשתי והלכתי לשיעור חינוך. בשיעור חינוך היה... מוזר. המחנכת החליטה לעשות שיחה רק עם הבנות על זה שאנחנו לא מגובשות ועל איך שהתייחסנו אחת לשנייה בסמינר. אחרי זה היה שיעור ספרות שבו למדנו שיר ממש ארוךךךךךךךךךךך. עינוי! שעה אחרונה היה חופשי כי סיימנו ללמוד חנ"ג. אחרי שחזרתי הביתה והתקלחתי באתי לפה
ההורים נוסעים לתקן את הפל'/מטען ואז הם יבואו לאסוף אותי ואני אלך להתכונן למתכונת באנגלית ולעשות שיעורים.

1tultul1

New member
יום שלישי..

יום רע. פשוט יום רע! פיפסתי את האוטובוס אז הייתי צריכה לחכות לאוטובוס הבא.. למדתי היום עד 3!! ואז שוב פספסתי את האוטובוס.. למרות שרצתי אליו!! וזה היה נורא מעייף...
אז הלכתי לבית של חברה שלי ועזרתי לה ללמוד לבוחן במתמטיקה שכנראה שיש לנו מחר =\ חזרתי ב9 וחצי הביתה ואחותי הספיקה לעצבן אותי...ניסיתי להתחבר לאינטרנט שלא עבד! לא יודעת למה, הוא פשוט סרב לעבוד. וגיליתי היום משהו.. לא טוב אפשר להגיד.. אז אני מעוצבנת. ו... זהו..
זה היה ארוךךך.....

Good 2b Me

New member
עמוד שלם בלי אף תגובה שלי../images/Emo2.gif../images/Emo188.gif

אני מתדרדרת...
היום הייתי בביצפר למדנו עד 11 ומאז חזרות עד 3 וחצי... אח"כ ראיתי סרט ישן אבל שולט ביותר... וזהו.. מחר פתח תקווה...

devilz

New member
מבחני מצב לשחקים..

נמנמ היה כיף
חופר בעיקר
בדרך חזרה מהרכבת הביתה באמצע הדרך התחיל מבול.. ואני באמצע שומקום והמטרייה לא מועילה... אז הלכתי 20 דקות בגשם.. חזרתי הביתה.. כאילו קפצתי למקלחת בלבוש מלא
חזרתי הביתה נרדמתי מיד... וחבר שלי התקשר דווקא באמצע מרחק נגיעה
רשע..

למעלה