ש"י יום שלישי 20.2
L Liraz 6q New member 20/2/07 #3 הלכתי לישון ב3 קמתי עכשיו.. אני הולכת לביצפר, לעבודה וליומולדת של חברה.. אין לי מושג איך אני עוברת את היום הזה!!!!
הלכתי לישון ב3 קמתי עכשיו.. אני הולכת לביצפר, לעבודה וליומולדת של חברה.. אין לי מושג איך אני עוברת את היום הזה!!!!
S Street Spirit 0 New member 20/2/07 #4 ../images/Emo153.gif|חמוס| צילומים לספר מחזור עוד מעט :X אוף אני שונאת להצטלם
י ילדונת תכולת עיניים New member 20/2/07 #6 ../images/Emo3.gif המסיבה מתקיימת כרגיל. חברות שלי, עם כל הכבוד, יכולות לקפוץ לי. שיבואו,ל א יבואו, היא תתקיים גם בלעדיהן....
../images/Emo3.gif המסיבה מתקיימת כרגיל. חברות שלי, עם כל הכבוד, יכולות לקפוץ לי. שיבואו,ל א יבואו, היא תתקיים גם בלעדיהן....
P paranoid android1 New member 20/2/07 #8 ../images/Emo149.gif אממ הגעתי לבי"ס ישנתי שם איזה שעתיים על הרצפה, היה מליון חזרות להכתרה, הלכתי הבייתה באחת ולעזריאלי.. אני כ"כ עייפהה
../images/Emo149.gif אממ הגעתי לבי"ס ישנתי שם איזה שעתיים על הרצפה, היה מליון חזרות להכתרה, הלכתי הבייתה באחת ולעזריאלי.. אני כ"כ עייפהה
א איילתוש16 New member 20/2/07 #9 מחר הכתרה בע"ה../images/Emo47.gif מהבוקר היום עבדנו על ההכתרה בבי"ס ולא למדנו, ואני כ"כ עייפה, והרגליים שלי כואבות מרוב ריקודים אבל היה כיף!
מחר הכתרה בע"ה../images/Emo47.gif מהבוקר היום עבדנו על ההכתרה בבי"ס ולא למדנו, ואני כ"כ עייפה, והרגליים שלי כואבות מרוב ריקודים אבל היה כיף!
G Good 2b Me New member 21/2/07 #21 אני מרשה לעצמי לענות במקומה../images/Emo188.gif <אנחנו לומדות באותה כיתה> כי היה שאאאאאאאווה והכי חשוב כולם נהנו והיה שמח נעמה, אם את רוצה להוסיף את מוזמנת
אני מרשה לעצמי לענות במקומה../images/Emo188.gif <אנחנו לומדות באותה כיתה> כי היה שאאאאאאאווה והכי חשוב כולם נהנו והיה שמח נעמה, אם את רוצה להוסיף את מוזמנת
N NaaMuna New member 21/2/07 #22 |כ| מסכימה עם כל מילה.. היה כיפכיפכיפכיפכיףף! חבל שזה נגמר כ"כ מהר..:'( על מה הייתה ההכתרה שלכן?
א איילתוש16 New member 22/2/07 #27 אצלנו בהכתרה מחקים מורים ועשינו את זה על חתונה, שהכלה לא מגיעה ואז יש פסיכולוג ששואל כל מורה אולי היא יודעת מה קרה לכלה, וכל מורה כאילו נזכרת במה שהיה אצלה בשיעור.. היה גדול! על מה הייתה שלכן?
אצלנו בהכתרה מחקים מורים ועשינו את זה על חתונה, שהכלה לא מגיעה ואז יש פסיכולוג ששואל כל מורה אולי היא יודעת מה קרה לכלה, וכל מורה כאילו נזכרת במה שהיה אצלה בשיעור.. היה גדול! על מה הייתה שלכן?
N NaaMuna New member 22/2/07 #30 מממ ההכתרה שלנו התבססה על הסרט "כיפה אדומה-הסיפור האמיתי" רק שההצגה שלנו הייתה "אולפנת צביה-הסיפור האמיתי". המקרה שקרה באולפנא הוא שנעלם/נגנב התקציב ומגיע לאולפנא רש"י גינת שמחפש את האשם.. החשודים הם המורים, התלמידות, המנהל, המזכירה והאב בית.. בסופו שלדבר האשם הוא השומר..שגנב את התקציב כי רצה בוטקה כמו של השומר מהביצפר היסודי הסמוך וגם כי רצה לטוס להופעה של המורדים בארגנטינה.<הוא ארגנטינאי > זהו.. היה כיף..
מממ ההכתרה שלנו התבססה על הסרט "כיפה אדומה-הסיפור האמיתי" רק שההצגה שלנו הייתה "אולפנת צביה-הסיפור האמיתי". המקרה שקרה באולפנא הוא שנעלם/נגנב התקציב ומגיע לאולפנא רש"י גינת שמחפש את האשם.. החשודים הם המורים, התלמידות, המנהל, המזכירה והאב בית.. בסופו שלדבר האשם הוא השומר..שגנב את התקציב כי רצה בוטקה כמו של השומר מהביצפר היסודי הסמוך וגם כי רצה לטוס להופעה של המורדים בארגנטינה.<הוא ארגנטינאי > זהו.. היה כיף..
G Good 2b Me New member 21/2/07 #14 וואי, שיהיה המון בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo188.gif ותהנו