ש"י יום שלישי 13.2

R e A

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo122.gif

הלכתי לישון אתמול ב5 וחצי בערב, התעוררתי עכשיו. נחמד... עוד 5 שעות בצפר. צריך להעביר איכשהו את הזמן. נראלי אני אתחיל לכתוב את הטור אישי לעיתון...

n0 id3a

New member
טיול שנתי. ../images/Emo13.gif

יאללה אילתתתת! חורשים את אמריקה! (מה קשור?) הולך להיות פיצוץ :)

בוקר../images/Emo42.gif

מתחילה ב-10.... התבטלו שעתיים אנגלית + מבחן

דללה

New member
../images/Emo122.gif כואבת לי הבטן ../images/Emo10.gif

וגם הראש פתאום
ומחר המבחן הנוראי הזה ואין לי כח ללמוד אליו בכלל

:-\

יש לי שבו"ש (שבוע ישיבה- כל המחזור הולך לבדוק איזה ישיבות/מכינות שהוא רוצה בשביל שנה הבאה כהכנה לצבא.) היום- ואין לי מושג לאן ללכת!! ראבק בכל מקרה נראה לי אני הולך ישר לצבא אבל אין לי מה לעשות 5 ימים בבית...

אני בבית!

רק לעוד 45 דקות כי אז אני צריכה לחזור לבצפר... התחלתי ב-9, לא היה מתמטיקה, חזרתי הביתה, למדתי קצת לביולוגיה. כיף! ממש....

iti4

New member
בבית ספר עכשיו

בביוטכנולוגיה והפסקה ושמנו מרתון פינק פלויד במחשב פול ווליום וזה עושה אווירה שכיאילו כולם על סמים וזה מאוד נחמד כזה.....

Karin917

New member
בבית.

אבל כרגע אצל הרופא שיניים;(. לפני זה הייתי בחדר כושר ואחרי הרופא אני אכין שיעורים ואסע לבי``ח לבקר את סבא.

EDTH

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יום נחמד מאוד =] התחלתי ב 9:40 ואמא לקחה אותי לבי"ס.. ספרות שעתיים מעבדה- עבדתי על הפרוייקט.. מערכות תקשורת הביתה
.. נגמר מהר כמובן שמה שאני עושה עכשיו זה מחפש מידע על ברוס (למי שלא מבין שיקרא את הש"י של אתמול)... גיליתי שהוא ממריא בחזרה ביום חמישי בשעה 11:00... עכשיו אני וחבר שלי מחפשים לבדוק אם יש גישה...

לא למדתי כלום היום..

שיעור ראשון- חזרות לריקודים שיעור שני- ועדת תפאורה שיעור שלישי-רביעי- הרצאה לכל השכבה משו על רפואה משלימה, איבדתי אותה באיזה שהוא שלב.. שיעור חמישי- חצי ממנו מכרנו כרטיסים להכתרה 20 דקות הייתי בשיעור שיעור שישי- סתם יצאתי כדי לברר משהו עם המנהלת כספים בקשר להכתרה, (וגם כי היה לי ממש משעמם בשיעור) שיעור שביעי- כל השכבה הייתה בחזרות ואחרי בי"ס הלכנו לקנות בדים לתפאורה ויש לי לגמור את העבודת ביוטופ היום

למעלה