ש"י יום שישי 23.2 יום משעמם...לישון!
R R e A New member 23/2/07 #2 אבל למה שניכם לא יכולים להתאפק? עוד 3 דקות?! קיצר, עוד שעתיים וחצי אני זז לעבודה. עובד במאפיה מ2 וחצי עד 8 ככה. יהיה נחמד
אבל למה שניכם לא יכולים להתאפק? עוד 3 דקות?! קיצר, עוד שעתיים וחצי אני זז לעבודה. עובד במאפיה מ2 וחצי עד 8 ככה. יהיה נחמד
R R e A New member 23/2/07 #12 האשכנזית../images/Emo11.gif ואם תתעסקי איתי, אני אתבע אותך. או שאני אלשין עליך למורה או משו...
R rasmus girl1 New member 23/2/07 #11 מאפייה עם 2 י' מאפייה של אוכל מאפיה עם י' אחת זה של העבריינים חח..
I iti4 New member 23/2/07 #4 קמתי מוקדם אני לא יכול לישון.... אבל זה נותן לי זמן איכות טוב עם אבא שבמקרה זה היום היחיד שהוא לא עובד ורק שנינו בבית...
קמתי מוקדם אני לא יכול לישון.... אבל זה נותן לי זמן איכות טוב עם אבא שבמקרה זה היום היחיד שהוא לא עובד ורק שנינו בבית...
I Itay Simons New member 23/2/07 #5 ../images/Emo207.gif עוד מישהו ניסה את הטעימות בדיזנגוף סנטר? וגם הוא לא יאכל שוב מילקי לעולם?
ד דללה New member 23/2/07 #7 אני ניסיתי,אבל מזמן! והיה על מוקה ועוד חטיף כלשהו... זה היה בדיוק בשבילי ובשביל כוכבי!
P paranoid android1 New member 23/2/07 #8 שבת שלום! הייתי בבי"ס חזרות להכתרה וצילומים אחרונים אני כ"כ כ"כ מתרגשתת!!! וגמ"ח, חלוקת אוכל..