ש"י יום שישי 18.1.07

אפ7ת

New member
ש"י יום שישי 18.1.07

חיכיתי ערה רק בשביל לפתוח תשרשור היומי
מחר/ היום חופשששששש כי יום ראשון מגן במתמטיקה!! לילה מצוין לכם ושבת שלום

להלהלהלה

איזה כיף היה בחתונה... הגיע חבר כנסת עם 2 מאבטחים שחשים את עצמם. מחר אני לא לומד,ושבת אני באלון מורה

ארפיגי

New member
למנויי פלאפון

1000 הודעות חינם לכל הרשתות בשישי + שבת =) רק אם נרשמתם.. חחח אני אישית כבר התחלתי להפציץ...

פלאפון זה לא כמו אורנג'

פלאפון זו חברה שניתן רק לדבר בה בעוד שבאורנג' אפשר גם לפוצץ איתה ערבים(ראו מקרה אבו זיידה)אלו היו אורנג' ששיתפו פעולה עם המוסד וגרמו לפיצוצו של הצורר ,המהנדס,המחבל,הרוצח,השודד,המנאץ,הבן **** שגרם למותם של יהודים רבים. אז כולם לעבור לאורנג',כי אורנג' קונקטין פיפל.

שבת סמינריוןןן

בחיספין.. לומדים שעתיים ראשונות ואז יוצאים בע"ה... שבת שלום!

מסוממי

New member
אהמ 19.1.07 אהמ אהמ

סוף סוף חוזרים לבצפר - נשמע עלוב אבל יחסית לדברים שעברתי בבית ענבר נשמע כמו חלום...אבל זה בטח יעבור לי מהר

אתה מעדיף את ענבר?!

מה אתה בוכרי? איך אתה מעדיף את ענבר על פני בית. הלא ענבר גרם למותם של רבים מתלמידי אמי"ת גוש דן. אין תרנגולת בלי כרבולת ואין בוכרי בלי מכולת

למה אתה סתם אומר?

ענבר הוא אחלה מורה. עד עכשיו הוא לא הרג אף תלמיד מעניין... ענבר הינו פסיכולוג ורב ואין לחשוש מפניו. וסביר להניח שהוא ידידותי לסביבה ולסובבים אותו.

מסוממי

New member
אווו זאת שאלה טובה

בקשר לשם זה די פשוט קוראים לו שמואל ענבר או שזה בעצם שמוליק ענבר או אולי בכלל שאול ענבר....בקיצור ענבר חוץ מזה הוא אדם די רגיל...יחסית לעבודה שהוא חש את עצמו טיפה מעל כולם...אבל ממש טיפה...משהו בגדר אלוהים ויש גם את העובדה שהוא מיני פסיכולוג ומדי פעם הוא גולש לנושאים ממש לא קשורים לשיעור שלו...פעם אחת הוא הביא הרצאה שלמה על מה זה קיבעון אוראלי ולמה אנחנו אוהבים למצוץ ודרך אגב...הוא מעשן טושים

דללה

New member
הדבר הכה מושלם של היום ואתמול ../images/Emo9.gif

אז אתמול פגשתי כל כך הרבה אנשים מדהימים והיה לי הכי כיף בעולם!!
ועוד מעט יש לי מסז'- אני וחברה קנינו מתנה אחת לשניה והיום התור וזה כל כך כיף

קובי221

New member
היום מתכונת במתמט' 005-

מקווה שילך מעולה. ושאני אדע לפתור את ההסתברות המזורגגת. הלכתי...
<תאחלו לי בהצלחה
, אולי זה יעזור
>

למעלה