ש"י- יום שבת...

ש"י- יום שבת...

יום טוב שיהיה לכם

דללה

New member
הו, יום נעים ../images/Emo9.gif

אוכל, חד"כ ובייביסיטר... ואח"כ? אח"כ אולי נצא.. כי מחר שביתה

iti4

New member
מה? יש מחר שביתה??

מיום רביעי אני לא בבית ספר (יום רביעי מבחני ירפא א' של חיל האוויר (עברתי), יום חמישי היה שביתה, יום שישי אנחנו לא לומדים) מה זה הקקה הזה אנחנו מפסידים מלא חומר אבל יום ראשון גם ככה מיותר אז שיהיה...

Karin917

New member
שיהיה לכם יום מעולה!

הייתי שעתיים בחדר כושר, אח"כ הלכתי לקנות אוכל לחתולי בבילו ועכשיו ממש נבהלתי
יותר מאוחר אני מתכננת להתכונן לבגרות בע"פ באנגלית,לסיים עם העבודה באנגלית ולהתקדם קצת עם העבודת גמר באזרחות.

cool miki

New member
וואיי אני מקווה שלא יהיה ביטול של

השביתה במוצש או בבוקר יום ראשון.......כי היה אמור להיות לי מיבחן ביום ראשון ולא למדתי............

יום נאחס../images/Emo10.gif

אין לי כוח לזוז... קמתי ב-10 היום וב-11 וחצי חזרתי למיטה נימנמתי עד 2 ומשהו... מצב רוח חרא עוד מאתמול... מתפוצץ לי הראש... וכרגע המצב למשך היום לא ניראה משו

Liraz 6q

New member
../images/Emo68.gif

מממ חזרתי מהים נהייתי שרימפס ממ מקלחת קצת לישון צהריים בערב חדר כושר ומחר יש שביתה אז על האש אצל חברה בבריכה היום :] אחלה שבת..

cool miki

New member
הרבה פה הולכים לחדר כושר הא?

זה משהו שהתחלתי לראות גם אמלי בבצפר שפתאום כולם הולכים לחדר כושר....

Liraz 6q

New member
גם הקיץ וגם הבגרות בספורט

מתקרבת.. :] ככה שאין ברירה חח

cool miki

New member
כן אבל זה לא יקר?

כאילו מי משלם לכם על זה, ההורים? גם אם אני יילך ויעבוד אני ירגיש שלא כדאי לי לשלם על זה כי בתכל'ס אפשר לעשות הליכות וכאלה, לא ? מה מיוחד כ"כ שם שזה גורם לאנשים ללכת לשם ?

Karin917

New member
../images/Emo41.gif

אצלי ההורים משלמים כרגע.. כשתהיה לי עבודה אולי אני אשלם על זה. זה לא כזה יקר... עשיתי מנוי בוקר שזה עד 4 בצהריים אבל גם אם מגיעים בסביבות רבע ל4 אפשר להכנס ולהיות עד מתי שרוצים+שישי ושבת כל היום-וזה עלה 190 ש"ח לחודש. כשהייתי בחוג אירובי מדרגה הייתי משלמת 170-180 לשעתיים בשבוע וכשלא הייתי מגיעה אז אי אפשר היה להגיע ביום אחר. אז סה"כ זה די משתלם.. לעשות הליכות? צריך בשביל זה המון כוח רצון... אני נהנית ללכת לשם בעיקר בגלל השיעורים

Liraz 6q

New member
מממ אני שילמתי את המנוי..

באילת זה לא כלכך יקר.. כאילו ברגיל משלמים ל3 חודשים בין 450 ל550 שקל... אחד מהחדרי כושר במבצע כרגע של 1+1.. ז"א שתי מוניים ב550.. ככה שיוצא ל3 חודשים 275.. אז יצא לנו מצוייין. אני נורא נהנהית מהחדר כושר.. הרבה יותר מסתם לעשות הליכות חסרות טעם בעוקף.

דללה

New member
קרוב ל2000 ש"ח למנוי..

אבל זה לא רק חד"כ.. זה מועדון ספורט עם חוגים, בריכות, סאונות, ג'קוזי, חד"כ, ספינינג וכל מה שהולך עם זה

למעלה