ש"י יום חמישי

odeleya

New member
ש"י יום חמישי ../images/Emo187.gif

היי לכולם!!!
חזרתי מיום מגמות מצויין!!! אותנו (פיזיקה) לקחו למכו וייצמן והיה ממש ממש מעניין בניגוד לפעם הקודמת שהייתי שם וכמעט נרדמתי ולפעם הקודמת בירושלים שעשינו ניסוי איזה שלוש שעות... עוד דבר נחמד זה שקמתי היום בשמונה! כי האוטובוס עבר ליד המושב שלי אז לא הייתיצריכה להגיע לבית ספר.. שזה איזה שלושתרבע שעה נסיעה... והלכתי לישון אתמול בערך באחת עשרה וחצי! אבללללל לא סיפרתי את הכי חשוב! בסוף היום מגמות לקחו אותנו לשלמה המלך ושלמי הסנדלר! זה כזה יפה!!!!!!!!!!!!
בכל אופן , מקווה שאשרוד את מחר.. אני קמה בשש וחצי... ועד עשר בעצם אין לי ממש מה לעשות... לילה טוב!!

Karin917

New member
איזה יום נחמד‎:p

קמתי היום בשבע וארבעים [בדכ כשאני בפנימיה אני קמה בשבע] ואין היום שעתיים ערבית אז בתשע וחצי אבא בא לאסוף אותי [אני אפסיד חיבור ומתמטיקה, אבל למי אכפת? :p].

EDTH

New member
יום מיותר..

שיעור 1- חנ"ג שיעור 2- שיעור חופשי שיעור 3- אנגלית שיעור 4- אנגלית הביתה (היום אמורים להיות גם שיעורים 5,6,7,8.. אבל לא היו...) יש כאלה שלא היה להם אנגלית והלכו הביתה אחרי חנ"ג.. התבטלו להם 7 שעות!.

devilz

New member
רדומה...

שעתיים מחשבים... פאק... זה כזה מרדים... שעה חנג... שיעור ראשון השנה עם המורה שלנו שחזרה מחופשת לידה.. בלבלה לנו תשכל על זה שהיא מתכוונת למכר אותנו להליכות... שעה אזרחות.. גרר... המורה הזאת פוגעת בזכות שלי לשלמות הגוף... הקול שלה פוגע לי בעור התוף... ובכלל... היא טיפשה.. שעתיים ביולוגיה.. לא היתה מעבדה... באסה.. היה הכנה למבחן של מחר... (מה שמזכיר לי.. צריכה ללמוד למבחן :-X) מה אני אמורה לעשות אם המורה לתנך דורשת לראות מחר את המחברת שלי בתנך.. ולי אין אחת כזאת? וכן תם!!! אני חופרת...

דללה

New member
../images/Emo12.gif????

מחלקים לכם כרטיס צהוב על תלבושת??? היום הסגנית שכבה שלי נכנסה ואמרה לי שאני צריכה להגיע ביום ראשון עם תלבושת לשיחה עם המנהל ושאלתי אותה "תלבושת? מה זה??" אז המורה שלי אמרה "זה מה שמצפים ממך ללבוש ללימודים.." ואז כמה מהכיתה אמרו לי שאני צריכה להשיג תלבושת עד יום ראשון

devilz

New member
אוי ווי.. הנוער של היום...

אותנו לא מכניסים לבית ספר בלי תלבושת.. ועוד מעזים להתלונן על האורך שלה...(אפשר לחשוב שאנחנו באות בחולצות באורך של חזייה...) דורשים מאיתנו לפתוח ג'קטים.. מזיינים תשכל כל רגע אפשרי על התלבושת...

דללה

New member
../images/Emo4.gif גם לנו עשו את זה פעם...

היום אנחנו לא ממש שמים עליהם..

elivnat

New member
איזה יום חביב

שעה תפילה מרוכזת שבסופה הרב דיבר איתנו בקשר לשבת סמינריון בצפת, אח"כ שעתיים תקשורת עיונית, שעתיים תנ"ך, שעה תושב"ע, ספורט וחינוך... קניתי מהשוק צעיף ומעגל ריסים, כל דבר עלה לי 10 ש"ח... המעגל ריסים הוא מתנה לחברה שלי, היא נדלקה על המעגל ריסים שלי אז קניתי לה ליומולדת שיש לה בשבת.. אחרי הלימודים ההורים באו לאסוף אותי ונסענו לקנות בגדים.. קניתי 3 סריגים ו2 חצאיות.. חזרתי הביתה וארגנתי תיק לשבת... רק מהשכבות שלקחתי התיק התמלא.. מקווה שהבגדים יחממו אותי.. חחחח יכולהיות שנתפלל בביכ"נ של ברסלב...חחחחח

dodib1

New member
קר בירושלים

הייתי שם השבוע שלוש ימים קר מוותתת בלילה במיוחד

elivnat

New member
ירושלים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

כמה זמן לא הייתי בירושליםםםםםםם נראה לי מאז החופש לא הייתי בירושלים.. בע"ה חופש חנוכה אני מקווה להיות שם, אני אצטרך להיות שם מן הסתם, למיונים... וא בירושלים אתה אומר שרק מוות-אני לא רוצה לדמיין מה הולך בצפת, יותר נכון מה קופא בצפת..

מתן1002

New member
.....

אני זוכר שהייתי לומד באמי''ת בבאר שבע גם אותנו היו מוציאים לסימנריון כול שנה זה היה פשוט כיף...!! היינו גם בצפת וגם בירושלים (בית וגן אם אני לא טועה ) איזה כיף לך איך את הולכת ליהנות ..

GrEeNgIrL3

New member
איזה יום

מעצבןןןן!! איך שבאתי לביה"ס היה לי מבחן בתנ"ך... שלא ידעתי בו כלום!! אח"כ היה לי אנגלית' שעתיים. המורה לא הפסיקה לחפור ולהתלהב שבמיקוד שמו מכתב רשמי והיא בול לימדה אותנו את זה. אח"כ שעתיים מתמטיקה... שמיותר לציין שלא הבנתי כלום!!

devilz

New member
חחח מה הסיכוי שיש לנו אותה מורה

לאנגלית אח"כ היה לי אנגלית' שעתיים. המורה לא הפסיקה לחפור ולהתלהב שבמיקוד שמו מכתב רשמי והיא בול לימדה אותנו את זה. כל כך מוכר..

GrEeNgIrL3

New member
חחחח

אני לא חושבת שהיא מלמדת בעוד מקום .. (לא ניראה לי שיעשו את אותה טעות פעמיים חח...)

למעלה