ש"י יום א' 25.2 שבוע טוב לכולם
P paranoid android1 New member 25/2/07 #4 שבוע טוב!! הולכת לבי"ס עם טליה למכור כרטיסים להכתרה משם לאולם, הכתרה ראשונה בארבע וחצי ובשבע וחצי ה-ה-כ-ת-ר-ה!! אני כ"כ מתרגשת
שבוע טוב!! הולכת לבי"ס עם טליה למכור כרטיסים להכתרה משם לאולם, הכתרה ראשונה בארבע וחצי ובשבע וחצי ה-ה-כ-ת-ר-ה!! אני כ"כ מתרגשת
1 1בננונת חמודונת1 New member 25/2/07 #5 שבוע טוב!! ביום רביעי מגישים תסרטטט אז השביתה לא חלה לגבי למרות שאנחנו כן שובתים אני גם ביום חמישי לא שבתתי. אני כבר שבועיים בלי בצפר ואני בעריכה השבוע זה נגמר... ואחרי העריכה אני הולכת לקנות דברים לפורים...
שבוע טוב!! ביום רביעי מגישים תסרטטט אז השביתה לא חלה לגבי למרות שאנחנו כן שובתים אני גם ביום חמישי לא שבתתי. אני כבר שבועיים בלי בצפר ואני בעריכה השבוע זה נגמר... ואחרי העריכה אני הולכת לקנות דברים לפורים...
R R e A New member 25/2/07 #6 חייב להתלהב מהאוטו החדש שלי../images/Emo9.gif טרי טרי מקווקזי מאופקים...
D degorker New member 26/2/07 #9 איך הגעתם אליו? ותתחדש יא אדוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
R R e A New member 26/2/07 #10 האתר יד 2... תודה. וכן, אני יודע שמעכשיו אני לא אוכל להגיע עם האוטו למשחקים של מכבי [כאילו שעד עכשיו כן הגעתי]
האתר יד 2... תודה. וכן, אני יודע שמעכשיו אני לא אוכל להגיע עם האוטו למשחקים של מכבי [כאילו שעד עכשיו כן הגעתי]
R ranch22 New member 27/2/07 #13 פשש.. גם אחד שהיה באופקים וגם אוהד מכבי תל אביב. כמה נקודות היית זוכה אצלי.. פשש..
A Ana Lyn Newkirk New member 27/2/07 #14 אתם לא רוצים לראות ת'אוטו החדש שלי אוטו ב-1,600 ש"ח שקניתי לאחרונה גרוטאה אמיתית