ש-ב-י-ת-ה

gamegir

New member
ש-ב-י-ת-ה

או יסססססס.... הבאסה היחידה היא שקמתי בשש וחצי כדי ללכת לבצפר ורק אז ראיתי שיש שביתה בטוח. אז חזרתי לישון- עד עכשיו. אז מה יש לי לספר? תזהרו! זה הולך להיות ארוך. אתמול הייתה לנו הצגה, והמגרפה דווקא טופלה באיכפתיות ונמצאה כמעט בדיוק במקום שבו היא צריכה להיות. מי אמר פה שהוא סדרן בנייני האומה? מי שזה לא יהיה (סליחה על הבורות), ראית? איך היה? ועכשיו, שיער. אני הייתי בשיער עוד בסשן הקודם, שהיה בחורף מתישהו. אז ככה- לא להתנפל עלי אנשים. הייתי, נהניתי. חוצמזה? זה היה סתם. הבעיה היא במחזמר עצמו- נכון שבמחזות זמר אין כמעט עלילה, והיא נועדה רק כדי לקשט את השירים, אבל כאן הרגשתי כמו בפסטיגל! ההתרחשות הייתה: שיר-קטע קישור-שיר-שיר-קטע קישור- שיר- וכן הלאה. חוץ מבתמונה הראשונה, בלשכת גיוס, והאחרונה, כשברגר מת (אוווווו...), פשוט א-י-ן עלילה!!! וזה הוציא אותי מדעתי! רוב ההצגה הייתה בסגנון שיר-"בלה בלה בלה" ואז טקסט: "הי קלוד, רוצה לשמוע משהו?" ואז עוד שיר: "בלה בלה בלה".. למשל הקטע עם ההורים של ווף או של ברגר (לא הצלחתי להבין של מי הם הורים.. כשאני הייתי האבא היה בכלל תימני אסלי). מאיפה זה הגיע? מה הקשר לעלילה? וואט דה פאק?! אז מאוד נהניתי, היה נחמד, אבל זה לא היה כזה "שיואו, אני עומד להתעלף מהיצירת מופת הזאת". למשל "צ´ריטי המתוקה" היה באמת מחזמר טוב- סיפור נחמד מאוד ושירים מקסימים. יש לזכור! מחזמר= שירים+ עלילה ואם לא כך, קיימת האפשרות שהקהל: *ישתעמם *יתעצבן *לא יחשיב את ההצגה כמחזמר *יהיה עסוק כל משך ההצגה בלבחון את הגוף של השחקנים והשחקניות.
עוד דבר שהפריע לי היה ה"סצינת" עירום. אוקיי, סיקסטיז, בלאגנים, סמים, עירום. אבל היה נראה כאילו הבמאי הוסיף אותה רק לשם הפרובוקציה ולא בשביל שומדבר אחר. כאילו בשביל שהאנשים יצאו ויתלהבו מזה שהם ראו כמה חבר´ה ערומים על הבמה. מי שרוצה, צירפתי קובץ עם הדו"ח הצגה הרשמי שכתבתי לבצפר. ואל תשכחו- קתנתנות המחזמר החי שולת. (כן- אני יודע שזה עם שגיעוט קטיב.) יום טוב. גומא

גומא...

עכשיו כשאני חושבת על זה... כשראיתי את זה זה לא ממש הפריע לי, כי אני מכירה את העלילה בעל פה ויודעת את כל הסיפור, אבל עכשיו כשאני חושבת על זה, למי שלא מכיר את זה באמת קשה להבין את העלילה, והשירים באמת סמוכים מדי אחד לשני... זה רק מוכיח שלא הכל מושלם ושצריך לשים לב גם לפרטים הקטנים...
לא נורא, אני בכל זאת מכורה לזה, בגלל כל האווירה... אוף, אני רוצה להופיע שם!!!!!!!!!!!!! אררררררררר.......

למעלה