ש-א-ל-ו-ן

Barefoot1

New member
ש-א-ל-ו-ן

שם: גיל: סדרה\ות אהובה\ות: איזור מגורים: חיה אהובה: יש חית מחמד?: אם כן איזו: והנה הגענו לנושא הכי מרגיזז ביצפרר: שם הביצפר: מורה אהובה: מורה שנואה: חנה או עליזה??: האם הוציאו אתכם מהכיתה פעם: אם כן כמה פעמים: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: אנגלית או מתימטיקה?: ספורט או לשון: ועכשיו: החזרה הביתה... (סוף סוף הא? חח) אוכלים או ישר רואים טלוויזיה?: כמה שעות אתם במחשב?: טלוויזיה או מחשב: יהודה לוי או רן דנקר: נינט טייב או אניה בוקשטיין?: שלגיה או סינדרלה: מכינים שיעורים לפני האלופה או אחרי: מאלה שרוצים להתפטר מההכנות לביצפר כמה שיותר מהר?: שיר שלא עובר יום ואתם לא שומעים אותו: השיר הכי מרגיז שיכול להיות: מה הכי כיפי: חבר או חברה: סרט בויאודי או יציאה עם חברות: ערב פיצה או סרט בויאודי: שרון או אולמרט: תל אביב או ירושלים: שאלתי יותר מדיי שאלות או שאני סבבה?
: אהבתם לענות או שהתגובה הייתה:"אוךךך עוד פעם שאלון??": בהצלחה! אושרתוושש

rockarin

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

שם: קארין גיל: 11 עוד שלושה ימים
סדרה\ות אהובה\ות: "האלופה", "פלוריסיינטה", "השמינייה" איזור מגורים: צפון
חיה אהובה: כלבים יש חית מחמד?: הלוואי
אם כן איזו: אתם מתגרים בי>< והנה הגענו לנושא הכי מרגיזז ביצפרר: שם הביצפר: נוף הרים
מורה אהובה: גבי
מורה שנואה: מרגלית>< חנה או עליזה??: טוב באמת שהכרתם לי אותה>< האם הוציאו אתכם מהכיתה פעם: כע
אם כן כמה פעמים: פעם אחת אם לא פעמיים
מקצוע אהוב: מתימטיקה...
מקצוע שנוא: ג"ג>< אנגלית או מתימטיקה?: אנגליטיקהXD ספורט או לשון: באאאאאאאאאאאאאארור שספורט
ועכשיו: החזרה הביתה... (סוף סוף הא? חח) אוכלים או ישר רואים טלוויזיה?: טלוויזיה
כמה שעות אתם במחשב?: 4-5
טלוויזיה או מחשב: טלוויזשבXD יהודה לוי או רן דנקר: יהודה לוי
נינט טייב או אניה בוקשטיין?: נינטייב
שלגיה או סינדרלה: אמ...אמ... מותר לי עוד פעם
אז...
שלגירלה מכינים שיעורים לפני האלופה או אחרי: לפני..
מאלה שרוצים להתפטר מההכנות לביצפר כמה שיותר מהר?: אמ..בערך
שיר שלא עובר יום ואתם לא שומעים אותו: attack- 30 seconds to mars
השיר הכי מרגיז שיכול להיות: >< פוש דה באטן><
מה הכי כיפי: חבר או חברה: חבר
סרט בויאודי או יציאה עם חברות: יציאה עם חברות
ערב פיצה או סרט בויאודי: ערב פיצה בלי שהכלבה של ידיד שלי תשתה לי ת'קולה ותאכל לי ת'פיצה>< וזה לא מצחיק
זה כבר קרה לי פעם אחת>< שרון או אולמרט: שרון..דרך אגב, ראיתם איך אולמרט נרדם בישיבה
אתמול בחדשות
חוצפן
תל אביב או ירושלים: ת"א=] שאלתי יותר מדיי שאלות או שאני סבבה?
:
קצת יותר מדי
אהבתם לענות או שהתגובה הייתה:"אוךךך עוד פעם שאלון??": שתקי כבר אהבתי

Mayoosh5

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: מאיה
וטב"ע.
איזור מגורים:ת"א
חיה אהובה:דגי זהב? חחחח בקרוב יהיו לי!! אני אוהבת
יש חית מחמד?:כן. כלבה מעצבנת. אם כן איזו: ^^ והנה הגענו לנושא הכי מרגיזז ביצפרר: שם הביצפר: לאמשנה >.< מורה אהובה: היא.
מורה שנואה: היא.
חנה או עליזה??:
האם הוציאו אתכם מהכיתה פעם: בארור. אם כן כמה פעמים: מי סופר..:S מקצוע אהוב:אלגברה של חט"ב
מקצוע שנוא: להתחיל.? ספורט, לשון, תנ"ך אזרחות ושאר ירקות. אנגלית או מתימטיקה?:מתמט' ספורט או לשון:
ועכשיו: החזרה הביתה... (סוף סוף הא? חח) אוכלים או ישר רואים טלוויזיה?: אוכלים :| כמה שעות אתם במחשב?: מממ. טלוויזיה או מחשב: מחשב.
יהודה לוי או רן דנקר: עפר שכטר
נינט טייב או אניה בוקשטיין?: ורד פלדמן
שלגיה או סינדרלה: בֵל
טוב חלאס.
מכינים שיעורים לפני האלופה או אחרי: לפני ואחרי. מאלה שרוצים להתפטר מההכנות לביצפר כמה שיותר מהר?: הא? שיר שלא עובר יום ואתם לא שומעים אותו:כל השירים של ארקטיק מאנקי'ז. השיר הכי מרגיז שיכול להיות: הלילה יעבור
נטחן יותר מידי בגלגלצ. בעעע. מה הכי כיפי: חבר או חברה: חבר וחברה. סרט בויאודי או יציאה עם חברות: יציאה עם חברות. ערב פיצה או סרט בויאודי:מה הבעיה לראות סרט בויאודי ולאכול פיצה?
שרון או אולמרט: אפחד. תל אביב או ירושלים: ת"א
מי לא מסכים!? מייי?! שאלתי יותר מדיי שאלות או שאני סבבה? : סבבה. אהבתם לענות או שהתגובה הייתה:"אוךךך עוד פעם שאלון??": אם לא היתי רוצה לענות לא היתי עונה. לא?

liaush

New member
../images/Emo140.gifעונה ../images/Emo66.gif../images/Emo24.gif

שם: ליה גיל: 15 וחצי סדרה\ות אהובה\ות:האלופה
איזור מגורים: אי שם בדרום
חיה אהובה: כלב/חתול יש חית מחמד?: לא אם כן איזו: -- והנה הגענו לנושא הכי מרגיזז ביצפרר: שם הביצפר: מקיף ז' מורה אהובה: ליונת מורה שנואה: שרה חנה או עליזה??: מי זו חנה ומי זו עליזה? האם הוציאו אתכם מהכיתה פעם: יצאתי לבד חח אם כן כמה פעמים: -- מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: אנגלית אנגלית או מתימטיקה?: מתמטיקה. ספורט או לשון: ספורט ועכשיו: החזרה הביתה... (סוף סוף הא? חח) אוכלים או ישר רואים טלוויזיה?: ישר טלויזיה כמה שעות אתם במחשב?: 3-4 טלוויזיה או מחשב: טלוויזיה יהודה לוי או רן דנקר: יהודה לוי!!!!!!!!!!!!!
איזו מין שאלה זו?? נינט טייב או אניה בוקשטיין?: נינה!!!! שלגיה או סינדרלה: סינדרלה מכינים שיעורים לפני האלופה או אחרי: לפני מאלה שרוצים להתפטר מההכנות לביצפר כמה שיותר מהר?: חח כן שיר שלא עובר יום ואתם לא שומעים אותו: שיר הפתיחה של האלופה.. D: השיר הכי מרגיז שיכול להיות: כל השירים המעוסים שיצאו מהאף D: מה הכי כיפי: חבר או חברה: ממ אין לי חבר לא יכולה לומר לך.. סרט בויאודי או יציאה עם חברות: סרט בוידיאו עם חברות. ערב פיצה או סרט בויאודי: ערב פיצה.. הויאודי יכול לחכות ופיצה לא!!!
שרון או אולמרט: לא יודעת.. תל אביב או ירושלים: ת"א. שאלתי יותר מדיי שאלות או שאני סבבה? : את סבבה לגמרי. אהבתם לענות או שהתגובה הייתה:"אוךךך עוד פעם שאלון??": אני אוהבת שאלונים. בהצלחה!

למעלה