ש-א-ל-ו-ן!!!!

looooly

New member
ש-א-ל-ו-ן!!!!

עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית ? הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי : בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: את שמחה כש: האם את חושבת יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות?: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב ? חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ישן הרבה?: קשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות: אוהב לטייל?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: קר לך או חם לך?: ילדותי? חולם בהקיץ?: עונה.. עבר: שם המורה בכיתה א':רחל.. הזיכרון הראשון שלך:היום הראשון של כיתה א שעשו לי בוק כשאני מצולמת עם התיק. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא...הייתי ליידי.... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:גם עכשיו אני כזאתי (במבה וקולה שליטעעע!) המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה ...(כרגיל). המקצוע האחרון שנכשלת בו: ערבית ... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי דירה בקצרין כשהייתי בת 5. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מדהימה!! השיר האחרון ששרת: suger של טורי איימוס. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת .... הפעם האחרונה שבכית: ביום חמישי... האדם האחרון שראית: את אח שלי . הדבר האחרון שאמרת: "תפסיק לעשן!!1" לאח שלי .. הדבר האחרון שאכלת: שוקולד.. הדבר האחרון ששתית:קולה... הדבר האחרון שקנית: לא זוכרת .. השיר האחרון ששמעת: smells like teen spiritהגירסא של טורי איימוס. הדיסק האחרון שקנית ? אני לא קונה דיסקים .... הפעם האחרונה שעזרת לאמא:אתמול.. הדבר הכי מטורף שעשית: עשיתי הרבה אבל לא עולה לי כעת אחד בראש. הווה: שיער נוכחי :שחור... בגדים נוכחיים:מכנסיי ג'ינס שחורים שגדולים עליי מאוד,וחולצת ביצפר. תכשיטים נוכחיים:אין... תמונת דסקטופ נוכחית: מי תמונה מעפנה של ים ... חבר\ה?אין.. אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אין.. האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא.. האם אתה עייף? רעב?קצת עייפה ... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אין כעת ... ממה הכי נמאס לך?:מהלימודים!!!!!!! את מי היית רוצה להרוג? את המורה לספרות וללשון ... הכי פחות מהנה?: אין.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?:אני רוצה להיות הרבה דברים -סופרת , ראש ממשלה ,פוליטקאית , במאית , בעלת גלריה לאומנות בניו יורק . איפה אתה הולך לגור?:או בצל אביב או בניו יורק... כמה ילדים אתה רוצה?: שתיים .. באיזה סוג של מכונית תנהג?:אני יותר בקטע של האופניים ... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עושה חיים ... חושב הרבה על העתיד?: יותר מידי.... מפחד ממנו?לפעמים.... וקצת בכללי: להקה אהובה:מוניקה סקס ,מופע הארנבות של ד"ר קספר ,נירוונה ופינק פלויד. ספר אהוב: מר ורטיגו של פול אוסטר. סופר(ים) אהוב(ים):אתגר קרת . צבע אהוב:כחול.. פריט לבוש אהוב: מכנסיים רחבים. איבר שהכי מושך אותך: אין איבר אבל גובה מאוד מושך .... את שמחה כש: אני שמחה בהרבה רגעים . האם את חושבת יותר מדי:כן... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:ניו יורק או ניו זינלנד. אדם מפורסם שפגשת:עודד מנשה ... האם יש לך אילו שהם חרטות?:כן.. קפה אהוב: אייס קפה... ריח אהוב: של דלק.... מה מכעיס אותך:הרבה דברים .. מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: יש הרבה ... סגנון מוזיקה אהוב ?הכל ..... חדר אהוב בבית: שלי!! מקום אהוב בעולם:החדר שלי!! מקצוע שנוא: ערבית .... מורה אהוב: המחנכת יפה ... אוהב את בצפר?לפעמים.... נרדם בשיעורים?:כן.. מעשן?:לא!!!!!!!!! נפגע (רגשית) בקלות?: כן.... נותן מעצמך?: כן.. אוהב לפוצץ נייר בועות? מה זה ?!? לועס דברים?כן.... אוהב להתקלח?:כן..... אוהב להתעטש?:לא (אחר -כך יש מלא חנונה וזה מגעיל !!!!) שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן... אוהב לצחצח שיניים?:יאפ אכפת לך מאיכות הסביבה?:כשבא לי.. קונה צרובים\\צורב?: צורבת ... אוהב לנסוע או הולך ברגל?:ברגל הכי כיף... ישן הרבה?: יאפ.. קשר לחפצים?:האמ .פי 3 שלי והמערכת נקשרתי אליהם קשות ..והכרית שלי אני לא יכולה בלעדיה. אוהב חולצות גזורות:אם הייתי יודעת לגזור אותן נורמלי אז כן .. אוהב לטייל?: לפעמים... לובש בוקסר?:בבית.. שמש או גשם?:שמששש קר לך או חם לך?:חםם ליי ילדותי?לפעמים.. חולם בהקיץ?: תמיד..

limors2

Well-known member
וואו איזה אורך../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

כשיהיה לי זמן

TrAd RaD

New member
עשיתי את זה כבר...

נועה יא גנבה (כן ובכוונה כתבתי גנבה אז אל תתקנו אותי) לקחת את זה מהפורום סקרים ושאלונים...

limors2

Well-known member
אהההה זה לא כזה ארוך בכלל..../images/Emo54.gif

ראיתי את זה ביחד עם התשובות שלך ולא שמתי לב...
עבר: הווה עתיד
שם המורה בכיתה א': אהובה חמדי. מכירים?
הזיכרון הראשון שלך: אבשלי מוציא אותי מהכיסא באוטו ומביא אותי לגן. מעון. מה שזה היה. בגיל שנה וחצי או שנתיים אומשו האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: כע
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: אמממ כע
המקצוע הראשון שנכשלת בו: גאוגרפיה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אמממ בגרויות שלא ניגשתי אליהם כי לא היה לי כח נחשבים?
היסטוריה ספרות אזרחות
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): לא איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: בלעעע השיר האחרון ששרת: ווי אר דה צ'מפיונז ונזכרתי במכבי
הדבר האחרון שצחקת בגללו: הטימטום שלי שהורדתי סרט בצרפתית. יופי
הפעם האחרונה שבכית: היום בבוקר
האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: עופי הדבר האחרון שאכלת: עוף ואורז הדבר האחרון ששתית: מים קרים
הדבר האחרון שקנית: אייסקפה השיר האחרון ששמעת: "בלונדיני" של אלון ז'אן ברגע זה הדיסק האחרון שקנית? שרון חזיז
25 שקל מסלקום אז שוּש
הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שטפתי לפני כמה זמן תסירים
הדבר הכי מטורף שעשית: חיחיחי אממ לא
הווה: הוהו!!
שיער נוכחי: מכווץ
בגדים נוכחיים: מעפנים
תכשיטים נוכחיים: אין
תמונת דסקטופ נוכחית: אנשים לא מוכרים בבריכה
דסקטופים מוזרים של אבשלי
חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: סאלימן אל שעפעי איךשלאכותבים
האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? למצוא עבודה
האם אתה עייף? רעב? לא ולא את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא אוהבת חיבוקים פויה
ממה הכי נמאס לך?: מכולם!!!!!!!!
את מי היית רוצה להרוג? את כולם
הכי פחות מהנה?: לעשות דברים
לורוצה לעשות כלווום בוהו
עתיד: טילילי
מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לורוצה קריירה אני רוצה פנסיה
איפה אתה הולך לגור?: מתחת לאדמה
כמה ילדים אתה רוצה?: 0. ילדים זה פויה
באיזה סוג של מכונית תנהג?: פורשה
או שאסתפק באאודי TT
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: לא בין החיים מוהאהא
חושב הרבה על העתיד?: בערך
מפחד ממנו? פשוט אין לי כח אליו
וקצת בכללי: בכיף
להקה אהובה: אוונסנס
ספר אהוב: bet me ואני מקווה שאתם לא מכירים
סופר(ים) אהוב(ים): ג'ון גרישם, דן בראון צבע אהוב: כתום זוהר גושקטיפי
הם בחרו צבע טוב
פריט לבוש אהוב: אין חיה כזאת
איבר שהכי מושך אותך: ורידים בולטים בזרועות יאמי
את שמחה כש: חיחי זה שאלון לבנות
כשיש לי חופש
האם את חושבת יותר מדי: לפעמים
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: במרידיאן בבורה בורה
אדם מפורסם שפגשת: לא ממש פגשתי... רק ראיתי.... הכי קרוב לפגישה היה שחנה לסלאו צעקה עלי לזוז לה מהדרך בקטנותי
האם יש לך אילו שהם חרטות?: המונים
קפה אהוב: לא מתה על קפה ריח אהוב: דלק
מה מכעיס אותך: הרבה מאד דברים
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לודת
האדם שעושה לך הכי טוב: ג'קי כלבתי האהובה
סגנון מוזיקה אהוב ? גלגלצי בעיקר אבל אני אשמע הכל
חדר אהוב בבית: השירותים!!
מאיפה לי
מקום אהוב בעולם: לומשנה איפה אבל שיהיה בחופש מקצוע שנוא: כווווולם אבל אני לא לומדת חיחיחי
מורה אהוב: אני לא אוהבת מורים
אוהב את בצפר? אוי גאד לא:| נרדם בשיעורים?: תמיד.... מעשן?: איכסההה לא נפגע (רגשית) בקלות?: תלוי באיזה מצברוח אני נותן מעצמך?: תלוי אוהב לפוצץ נייר בועות? הוווו כן
לועס דברים? כע אוהב להתקלח?: לא במיוחד
אוהב להתעטש?: ממש לא... אז העיניים שלי אדומות ואני נראית מסוממת
שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהבת
אוהב לצחצח שיניים?: לפעמים אכפת לך מאיכות הסביבה?: כע קונה צרובים\\צורב?: אפפעם לא
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ברגל עם דיסקמן הכי שווה בעולם
ישן הרבה?: לא. בזבוז של זמן
קשר לחפצים?: קשר או קשור?
אוהב חולצות גזורות: מכפתלי אוהב לטייל?: תלוי לובש בוקסר?: לע שמש או גשם?: שמש
לורוצה חורף איכסה בוהו
קר לך או חם לך?: נעים לי ילדותי? לעיתים חולם בהקיץ?: כע ולפעמים כשאנשים מדברים איתי וזה עושה פדיחות... במיוחד בשיחות עם מורים...
זהו?
אבל משעמם לי

S m e l l y Cat

New member
ggggggggggg../images/Emo108.gif

עבר:עעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!1 שם המורה בכיתה א':ורד קליין הזיכרון הראשון שלך: אאאאאאעעעעעע לא זוכרת האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לללללאא מאוד האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכרת מתמטיקהע גאוגרפיה????. המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנל ח!~ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כהה 3 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: מעניינת השיר האחרון ששרת: חחחחחח השיר של מכל הבנות בעולםם השיר פתיחה הזה הדבר האחרון שצחקת בגללו: ממממ לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: ממממ לפני יומיים האדם האחרון שראית: אחשליייי הדבר האחרון שאמרת: "כן.... מה?" הדבר האחרון שאכלת: אעעעעעעעע צ'יפס הדבר האחרון ששתית: אעעעעעעעע קולה הדבר האחרון שקנית: אעעעעעעעעעעע ככככחחחח ככככככ לא זוכרתת השיר האחרון ששמעת: מממממ שיר בטלויזיה הדיסק האחרון שקנית ? רוקפוררררר הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לוידתתתתת הדבר הכי מטורף שעשית: כלוםםם הווה: חחחחח נמאס לייי אחר כך. שיער נוכחי : בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\ה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: את שמחה כש: האם את חושבת יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילו שהם חרטות?: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב ? חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: ישן הרבה?: קשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות: אוהב לטייל?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: קר לך או חם לך?: ילדותי? חולם בהקיץ?:

jews girl

New member
ME../images/Emo70.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': נראה לי אביטל
הזיכרון הראשון שלך: אממ לא זוכרת..
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: נראה לי שקצת..
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא
המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא נכשלתי..
המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי..
האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת, מבת-ים לצורן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נפלאה! השיר האחרון ששרת: אממ לא שרתי.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ האמת שאני דווקא די עצובה כרגע..
הפעם האחרונה שבכית: לפני בערך שבוע..:&#39
האדם האחרון שראית: אממ דפי.. הדבר האחרון שאמרת: ביי הדבר האחרון שאכלת: יוגורט הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית:
השיר האחרון ששמעת: לא זוכרת הדיסק האחרון שקנית ? של עידן רייכל הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לא יודעת! הווה: שיער נוכחי : מכוער!
בגדים נוכחיים: אממ כרגע חזרתי מאימון [היה קשה תודה ששאלתם..] אז אני עם בגד גוף ומכנס קצר, ומעל זה גופיה ומכנס ארוך..
חם לי
תכשיטים נוכחיים: כרגע חזרתי מאימון אז אין עליי תכשיטים תמונת דסקטופ נוכחית: אממ לא יודעת..משהו של אח שלי חבר\ה? אממ לא..
אבל בקרוב
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים!
האם אתה עייף? רעב? אממ קצת עייפה... את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את רותם...אני מתגעגעת אליו כל כך!!! ממה הכי נמאס לך?: אנשים מתנשאים וצבועים את מי היית רוצה להרוג? אפחד.. הכי פחות מהנה?: שיעורים עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לא יודעת.. איפה אתה הולך לגור?: לא יודעת!! כמה ילדים אתה רוצה?: 3..אולי 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: משהו טוווווב!! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: במקום טוב חושב הרבה על העתיד?: משתדלת שלא.. מפחד ממנו? קצת..
וקצת בכללי: להקה אהובה: היהודים ספר אהוב: יש כמה סופר(ים) אהוב(ים):
צבע אהוב: כולם פריט לבוש אהוב: ג'ינס איבר שהכי מושך אותך: עיניים את שמחה כש: לא יודעת!! האם את חושבת יותר מדי:
לא יודעת.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: כל מיני אדם מפורסם שפגשת: אפרת בוימולד האם יש לך אילו שהם חרטות?: ברור!! קפה אהוב: בעע שונאת קפה!! ריח אהוב: אממ אין כזה מה מכעיס אותך: צבועים ומתנשאים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: נאמנה האדם שעושה לך הכי טוב: רותם, נועם סגנון מוזיקה אהוב ? רוק חדר אהוב בבית: חדרי הקט מקום אהוב בעולם: הבית מקצוע שנוא: מתמטיקה!! מורה אהוב: איריס!!
אוהב את בצפר? אממ את הישעורים לא..לבוא אני אוהבת בגלל החברים נרדם בשיעורים?: כמעט!! מעשן?: לא
נפגע (רגשית) בקלות?: כה נותן מעצמך?: כן
אוהב לפוצץ נייר בועות? ברור
מי לא
לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כה! אוהב להתעטש?:לא!!! שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: מאוד! אוהב לצחצח שיניים?: לא ממש..אבל מה שחייבים עושים אכפת לך מאיכות הסביבה?: אממ קצת קונה צרובים\\צורב?: לא!! אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הולכת ברגל ישן הרבה?: לא ממש קשר לחפצים?: כה אוהב חולצות גזורות: לפעמים אוהב לטייל?: קצת לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם קר לך או חם לך?: עכשיו נעים ילדותי? לפעמים כשבא לי להשתטות חולם בהקיץ?: לפעמים

CaNdYs GiRl

New member
עניתי =)

• ש-א-ל-ו-ן!!!!ו looooly ו 15:42 | 18/09/05 עבר: שם המורה בכיתה א':נאוה בר דוד הזיכרון הראשון שלך:ואה ואה מאיפה לי עכשיו חח האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: ממש לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?:בטח המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה המקצוע האחרון שנכשלת בו: ספרות האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): אף פעם איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?:מדהימה השיר האחרון ששרת: שוקו קר חחחח עזבו הדבר האחרון שצחקת בגללו: שכחתי הפעם האחרונה שבכית: היום :( האדם האחרון שראית:אבודים הדבר האחרון שאמרת: אי לאב יו הדבר האחרון שאכלת: סלט הדבר האחרון ששתית:מים הדבר האחרון שקנית: קולה השיר האחרון ששמעת: סוד האוהבים הדיסק האחרון שקנית ?שנים לא קניתי דיסק הפעם האחרונה שעזרת לאמא:היוםם הכנתי לה ארוחת ערב :) הדבר הכי מטורף שעשית: מאיפה להתחיל בכלל הווה: שיער נוכחי :תלתלים שטני ארוך בגדים נוכחיים:גופיה ומכנסיים קצרים תכשיטים נוכחיים:צמידים תמונת דסקטופ נוכחית: ראיין גוסלינג חבר\ה? אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אהבת חיי האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות?לא האם אתה עייף? רעב? שניהם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אהבת חיי ממה הכי נמאס לך?: ממה לא את מי היית רוצה להרוג? חחח יש רשימה.. סתאםם הכי פחות מהנה?: להישאר יום שישי בבית עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסיכולוגית או שחקנית איפה אתה הולך לגור?:וילללללהההההההההה!!!!!!!!!! כמה ילדים אתה רוצה?: 3 בעזרת השם באיזה סוג של מכונית תנהג?:מה זה משנה העיקר תהיה טובה וחמודה איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: עם משפחה עבודה ובריאה מאושרת מהחיים חושב הרבה על העתיד?: כן מפחד ממנו?ממ..קצת וקצת בכללי:לא הבנתי תשאלה חח להקה אהובה:כל מיני אין אחת ספציפית ספר אהוב: הארי פוטר אין עליו סופר(ים) אהוב(ים): ג'יי קיי רולינג צבע אהוב:ורוד פריט לבוש אהוב: הג'ינס של לי קופר שלי הריצ'רצ'ים איבר שהכי מושך אותך: שפתיים את שמחה כש: כשאומרים יל שאוהבים אותי ושאין עליי האם את חושבת יותר מדי:אין רגע שלא אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה:אממ.. איפשהו בארצות הברית זה החלום שלי אדם מפורסם שפגשת:מלא אבל בתקופה האחרונה לא ממש האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן.. קפה אהוב: קפוצ'ינו ריח אהוב: שוקולד חם מה מכעיס אותך:שמשקרים לי לא סובלת את זה! וגם שאנשים אנוכיים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: החכמת חיים שלי והצורה הנכונה שאני מסתכלת על העולם.. מודה על זה כל יום האדם שעושה לך הכי טוב: החברה הכי טובה שלי פשוט אין עליה סגנון מוזיקה אהוב ?הכל חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם:כל אי בודד מקצוע שנוא:מתמטיקה מורה אהוב: המורה שלי לספרות כפרה עליה אוהב את בצפר?ככה ככה נרדם בשיעורים?:אף פעם מעשן?:לאאאאא! נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כמה שצריך אוהב לפוצץ נייר בועות? חחחח בטח לועס דברים?לא אוהב להתקלח?:כן זה מרגיע אותי אוהב להתעטש?:כן חח שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?:מה זה אוהבת אין זה התחביב האהוב עליי פחח כולה פעולה אכפת לך מאיכות הסביבה?: כן! קונה צרובים\\צורב?:אף פעם.. רק מורידה שירים למחשב וקונה דיסקים פעם ב.. אוהב לנסוע או הולך ברגל?:כן אפר להגיד ישן הרבה?: בלי סוף קשר לחפצים?:כן אוהב חולצות גזורות:לא אוהב לטייל?: כן לובש בוקסר?:כן שמש או גשם?:גשם קר לך או חם לך?:נעיםםםם ילדותי?כמו כל אחד חולם בהקיץ?: כן

CaNdYs GiRl

New member
אופסי

חח חשבתי הדבר האחרון שראית.. טוב האדם האחרון שראיתי זה אח שלי אמא שלי ואבא שלי

eladi88

New member
עונה בתקווה לא להרדם באמצע

עבר: שם המורה בכיתה א': אמממממ כרמית הזיכרון הראשון שלך: וואלה לא זוכר האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: אממממ הלכה המקצוע האחרון שנכשלת בו: אמממממ לא זוכר האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם אחת...באותה עיר איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: וואלה סבבה השיר האחרון ששרת: משינה - נגעה בשמיים הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממממ משו ב TV הפעם האחרונה שבכית: לא מספר חיחיחי האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: שלום הדבר האחרון שאכלת: נקניקיות הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: אמממ אוכל השיר האחרון ששמעת: משינה- נגעה בשמים הדיסק האחרון שקנית ? אחותי קונה דיסקים ואני גונב לה הפעם האחרונה שעזרת לאמא: ההורים שלי לא בארץ כרגע הדבר הכי מטורף שעשית: אממממ וואלה לא יודע הווה: שיער נוכחי : קצוץ שחור בגדים נוכחיים: בוקסר תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: ים חבר\ה? לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אממממ לא יודע האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים האם אתה עייף? רעב? מאדדדדדד אני מת ללכת לישון.....אבל השאלון הזה מעיק את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אממממ לא יודע ממה הכי נמאס לך?: משאלונים ארוכים? את מי היית רוצה להרוג? מי שחיבר שאלון כ"כ ארוך??? הכי פחות מהנה?: להתקלח במים קרים בחורף עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: אין לי מושג איפה אתה הולך לגור?: אמממ מקום נחמד ושקט כמה ילדים אתה רוצה?: אמממ 2...3... באיזה סוג של מכונית תנהג?: משפחתית איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: שאלה קשה...לא יודע חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו? גם לא כ"כ וקצת בכללי: להקה אהובה: בית הבובות ומשינה! ספר אהוב: אני לא קורא יותר מידי ספרים סופר(ים) אהוב(ים): כנל צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: חולצה שחורה של ברזיל איבר שהכי מושך אותך: אממממ לא יודע את שמחה כש: האם את חושבת יותר מדי: לפעמים אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: וואלה לא יודע אדם מפורסם שפגשת: אממממ שירי מיימון? האם יש לך אילו שהם חרטות?: כן אבל בקטנה קפה אהוב: לא שותה קפה....אם כבר אז שוקווווווווו ריח אהוב: אממממ וואלה לא יודע מה מכעיס אותך: שדברים לא הולכים כמתוכנן מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אין לי האדם שעושה לך הכי טוב: אין כזה סגנון מוזיקה אהוב ? רוק ישראלי! חדר אהוב בבית: אמממ החדר שלי מקום אהוב בעולם: אמממ לא יודע מקצוע שנוא: אממממ חשמל מורה אהוב: אמממ אין כזה אוהב את בצפר? בערך... נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: נרגילה נפגע (רגשית) בקלות?: כה נותן מעצמך?: אם זה הדדי אוהב לפוצץ נייר בועות? לא הבנתי ת'שאלה לועס דברים? לא אוהב להתקלח?: כה אוהב להתעטש?: כה שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: לא אוהב לצחצח שיניים?: בערך אכפת לך מאיכות הסביבה?: בערך קונה צרובים\\צורב?: לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע ישן הרבה?: אם יוצא לי אז כן קשר לחפצים?: אה?! אוהב חולצות גזורות: לע אוהב לטייל?: כן בסבבה לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: שמש קר לך או חם לך?: נעים ילדותי? כן חולם בהקיץ ?: לפעמים

אני עונה...

עבר: שם המורה בכיתה א': רונית יצחק הזיכרון הראשון שלך: אור לא ברור.. מטושטש כזה... האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא שזכור לי... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא... המקצוע הראשון שנכשלת בו: אזרחות... המקצוע האחרון שנכשלת בו: אזרחות? האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברנו 3 דירות בכפ"ס... איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: טובה השיר האחרון ששרת: שיר נוגה הדבר האחרון שצחקת בגללו: ליאור הפעם האחרונה שבכית: היום... האדם האחרון שראית: אחי "הקטן" הדבר האחרון שאמרת: "טוב" הדבר האחרון שאכלת: חטיף שאחותי קנתה.. לא מזוהה... הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: חצאית השיר האחרון ששמעת: שיר נוגה הדיסק האחרון שקנית ? אחי הגדול קונה את הדיסקים, לא אני.. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת... הווה: שיער נוכחי : חום כהה, ארוך, חלק בגדים נוכחיים: פיג'מה תכשיטים נוכחיים: אין תמונת דסקטופ נוכחית: כל מיני צורות בצבע כחול.. חבר\ה? יכול להיות... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אבא שלי... האם את מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לענות על חלק מהשאלות פה, נחשב? האם אתה עייף? רעב? עייפה מאוד מאוד מאוד את מי אתה הכי רוצה לחבק?: הרבה אנשים... ממה הכי נמאס לך?: לענות על השאלון הזה.. את מי היית רוצה להרוג? את מחבר השאלון הזה... הכי פחות מהנה?: לענות על השאלון עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: פסיכולוגיה...(אני מקווה) איפה אתה הולך לגור?: בית...?? כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: לא יודעת איך קוראים לה... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: (אני אהיה בת 32.. אמא'לה!!)- אולי נשואה?...! חושב הרבה על העתיד?: אמממ... תלוי ביחס למי... מפחד ממנו? לא ממש וקצת בכללי: קצת... להקה אהובה: אין ספר אהוב: אמממ... יש הרבה... סופר(ים) אהוב(ים): לא מישהו ספציפי... צבע אהוב: גוונים של אדום פריט לבוש אהוב: חולצה איבר שהכי מושך אותך: עיניים את שמחה כש: אני מבינה דברים\אנשים\מעשים\לימודים וכו' האם את חושבת יותר מדי: שאלו את זה כבר, לא?! אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אירלנד אדם מפורסם שפגשת: יעל בר זוהר...(לא אוהבת אותה!!) האם יש לך אילו שהם חרטות?: שלא מיציתי את הזמן שהיה לי... (ראו בלוגי) קפה אהוב: אין ריח אהוב: אוכל של אמא מה מכעיס אותך: אנשים שמדברים שטויות... מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אוהבת להקשיב ולעזור האדם שעושה לך הכי טוב: המשפחה שלי.. לא יכולה להוציא אחד... סגנון מוזיקה אהוב ? אירית, ישראלי... חדר אהוב בבית: סלון מקום אהוב בעולם: כל הארצות המסתיימות ב"לנד" (אירלנד, ניו-זילנד וכו') מקצוע שנוא: אזרחות מורה אהוב: שמעון (המורה לתושב"ע) אוהב את בצפר? צריך להסתדר איתו, לא? נרדם בשיעורים?: לא... מעשן?: אסור!! נפגע (רגשית) בקלות?: קצת.. נותן מעצמך?: יאפ אוהב לפוצץ נייר בועות? בטח!! ^_^ לועס דברים? אוכל... אוהב להתקלח?: מאוד מאוד מאוד אוהב להתעטש?: לא... שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן.. אוהב לצחצח שיניים?: מרגישים אח"כ טוב יותר- אז כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: קצת קונה צרובים\\צורב?: יאפ אוהב לנסוע או הולך ברגל?: הולכת ברגל- זה בריא ישן הרבה?: כשיש לי זמן קשר לחפצים?: כן... אוהב חולצות גזורות: לא אוהב לטייל?: יאפ לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם גשם גשם קר לך או חם לך?: חם לי ילדותי? תלוי באילו מקרים חולם בהקיץ?: לפעמים יש לציין- אין לי שום דבר נגד מחבר השאלון... אני פשוט ממש עייפה... לילה טוב וחלומות נעימימים

למעלה