ש א ל ה

• פותח הנושא uriw
  • פורסם בתאריך

uriw

New member
ש א ל ה

שלום חזרתי עם שאלה. היום היתה בערך הפעם החמישית שניסיתי WILD. כל פעם אני מגיע למצב שהגוף שלי הופך להיות כבד ויש לי רעידות קטנות בגוף, אבל אני לא מצליח להגיע מזה לחלום צלול. מה אני צריך לעשות?

LucidGuess

New member
פרטים פרטים....

תן קצת פרטים... פרט נמק והסבר - איך ניסית? באיזו שעה? כמה שעות ישנת לפני זה? האם קמת מהמיטה או ישר ניסית? מה אכלת לפני השינה? איך קוראים לחתול שלך?? מי היה הנשיא הראשון של מדינת ישראל? למה אני מדבר שטויות??.... אני ממליץ לך לנסות ווילד רק ב 4:30 או 5:00 בבוקר אחרי שינה של 5 שעות, נסה מיד איך שאתה מתעורר בלי לקום בכלל מהמיטה, כך יהיה לך הרבה יותר קל להרדם שוב. שיטה שאני מנסה כרגע ( שוב ) היא להתרכז במוסיקה חלשה ונעימה ליד המיטה ( מרדיו ) , שיטה טובה להיכנס לחלום צלול היא לדמיין משהו מול העיניים, זוג אופניים, פינה של חדר, שולחן כתיבה... ומה שיקרה זה שפתאום מה שדימיינת יהפוך להיות מוחשי לגמרי מול העיניים שלך ופתאום פשוט - תהיה שם! בתוך החלום הצלול! ומה עם שיטת הסיחרור או שיפשוף הידיים? ניסית את זה לכניסה לחלום דרך ווילד? Lucid

uriw

New member
תגובה

ניסיתי היום בצהריים וגם ניסיתי כמה פעמים ב 5:00 בלילה אחרי 5 -6 שעות שינה, וגם הגעתי רק עד למצב של רעידות והרגשה שהגוף כבד. מה אמור לבוא אחרי זה? איך משתמשים בשיטת הסחרור? תשובות ------ 1. בניסיון היום לא אכלתי לפני השינה (יום כיפור) 2. לחתול שלי קוראים "מרדונה" 3. הנשיא הראשון היה חיים ויצמן 4. אתה מדבר שטויות כי אתה לא חכם כל כך.
סתם

LucidGuess

New member
טיפים טיפים

אז ככה... אין שיטה קבועה להיכנס לחלום צלול עם ווילד, מצד אחד אתה יכול פשוט להמשיך לישכב לך במיטה בנחת וזה בשלב מסויים יגיע לבד בלי מאמץ מצידך, חשוב שתישכב בנחת באיזו תנוחה שנוחה לך, ולא תתאמץ מדיי, פשוט תן לכל ליזרום ואתה יחד ללא מאמץ. שיטה שמאד עוזרת להיכנס לחלום צלול בעיקר בשלב הוויברציות החזקות ושיתוק השינה היא לדמיין משהו שקשור לתנועה - לדמיין שאתה מסתחרר במהירות סביב עצמך, או משפשף ידיים אחת בשניה, או טס מעל איזה נוף... שיטות כאלה יכולות תוך כמה שניות לשים אותך בתוך חלום צלול. שיטה נוספת היא זו שאמרתי לך, לדמיין משהו מול העיניים, כל דבר או מקום שבא לך ( נגיד איזה צריף עץ, או גן שעשועים ) וככל שתלך ותרדם זה יהפוך מוחשי יותר ויותר עד שיהיה מוחשי לגמרי מול העיניים ואז אתה כבר בתוכו! בחלום צלול! תנסה אחרי 5 שעות שינה בלבד ( ולא 6 ), עדיף ב 4:30 בבוקר, ולא מאוחר יותר מ 5:00 בבוקר, כך תהיה מספיק עייף להרדם שוב וגם יהיה לך הרבה יותר קל כי אילו שעות של שקט וחושך, והגוף באופן טיבעי רוצה לחזור לישון, במצב כזה רוב הסיכויים שאם תישמור על מודעות עצמית אתה תיכנס לבד באופן אוטומתי לחלום צלול בלי שום מאמץ, אם אתה מקשיב למוסיקה, פשוט תקשיב בלי לינדוד עם המחשבות, אבל אל תתרכז חזק מדיי, פשוט זרום עם זה. מקווה בהצלחה לשנינו כי גם אני מנסה. בא-ביי Lucid

למעלה