ש-א-ל-ה

jennie 00

New member
ש-א-ל-ה ../images/Emo80.gif

אמממ אז ככה האם אתם חושבים שקפואריסטים צריכים שהיו להם דברים של קפוארה
אני אסביר, אתם חושבים שלקפואריסט צריך להיות חולצת קפוארה או אולי מכנסיים, כלי-נגינה, סרטים, דיסקים, נעליים וכדומה... פרטו נמקו והסבירו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יש עוד מישהו שלא ענה על הסקר
אני פשוט רוצה לשים אחד חדש... <ד"א רק שתדעו נראה לי ששברו שיא הצביעו 24 איש> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

avishem

New member
חובה!!!

מזתומרת קפואריסט שאין לו דברים של קפואירה... מכנס לבן!!! חובה, אי אפשר לעבור בטיזאדו בלי זה... מה מי שהולך לקראטה או ג'ודו יכול להיות שם בלי חליפה!!! לגבי כלים, דיסקים, סרטים... כל אחד מהראש שלו, אם בא לו ללמוד אז סבבה... יש אפילו כאלו שלוקחים קורסים לפורטוגזית, וקונים ספרים על קפואירה!!! אבל צריכים!!! רק מכנס לבן... יש קבוצות שמחייבות גם חולצה.

Bantus

New member
וברור שחובה!!!!

מכנס לבן- אין באטיזאדו, אין חגורה, אין דרגה - קשה,קשה... ובקשר למו8זיקה וכאלה, נראה לי שכל קפואריסט מצוי יש לו לפחות דיסק אחד של קפואירה, וקלסר עם שירים ושטויות כאלה. אבל כלי נגינה, כל אחד והתקציב שלו...

Ze Colmeia

New member
אמממ...

לפי דעתי קודם כל, כל מי שעשה באטיזאדו חייב להיות לו לפחות חולצה אחת ומכנס, וגם צריך לבוא איתם לכל אימון (אצלנו אסור להתאמן בלי אבאדה וחולצה לבנה). כל השאר נשאר לשיקול דעתו של הקפואיריסט, לי אישית יש בבית בירמבאו, סרטים ומוזיקה יש לי על המחשב ובשפע
אבל שוב חוץ מלבוש בסיסי הכל לשיקול דעתו של הקפואיריסט....

PernaLonga

New member
תראו כל אחד והתקציב שלו...

אני מכיר אנשים שהם במשבר כלכלי ואין להם כסף לשלם 150 שקל למכנס אז הם באים אם מכנס לבן אחר. אבל חס וחלילה לא עלינו... בבעלותי מכנס לבן ושני מכנסיים צבעוניים ושלוש חולצות. ו.. מספר דיסקים ושירים במחשב. כמו כן אני בונה אתר לקבוצה שלי אז יש לי מן הסתם הרבה מאוד חומר של הקבוצה וקפוארה בכללי. ובקשר לכלי נגינה, אני חוסך לבירימבאו (כנראה ויולה)

BiAAcH

New member
גם לדעתי...

כל אחד והראש שלו, והכיס שלו, לי למשל יש שתי חולצות באטיזדו, מכנסיים לבנים, ומכנסי סטריט, וכמובן שכמה שירים, סרטונים, ועוד על המחשב, אני לפחות לא צריך יותר מזה...

SANGUSUGA

New member
אממ...

ובכן... אני מאמין שקפואיריסט צריך להתעניין מעבר לחומר הבסיסי שמעבירים באימונים. מצד שני - לא לכולם (וגם לא לי) יש את היכולת להוציא אקסטרא כסף על כלים ובגדים, ואולי גם חלק מעדיפים להוציא את הכסף הזה על דברים אחרים. לי כרגע שוכבים קרוב ל- 3000 ש"ח בבנק, וזה אומר שאני יכול לקנות ציוד ובגדים, אבל אני חוסך אותם לרישיון נהיגה. אבל! אני כן מתעניין, מוריד סירטונים, לומד תרגילים לבד, וכהנה וכהנה שטויות...
. אז כפי שאמרתי - לא חובה שיהיה ציוד, אבל כמעט חובה להתעניין מעבר, אחרת מבחינתי הקפואיריסט הוא לא קפואיריסט אמיתי אלא ספורטאי. (כמובן שיש גם רמות ביניים וזה לא שחור ולבן נטו).

למעלה