שתפו אותנו-

Montelimar

New member
שתפו אותנו-

כמה שעות אתם לומדים? באיזה שעה מתחילים? באיזה שעות מסיימים? לומדים ביום שישי? כמה גיחות וטיולים יש?

shoham95

New member
אני

השעה הכי מאוחרת שמסיימים זה 16:10. זה אף פעם לא היה! אבל השבוע שינו לנו את המערכת
. (אני מקווה שנצליח לשנות את זה בחזרה ל- 15:15 כמו שהיה קודם...) (זה אמנם רק יום אחד אבל זה נורא) לומדים ביום שישי, לצערי. טיולים- יש טיול שנתי של שלושה ימים וחוץ מזה יש לנו של"ח בבית ספר אז יהיו ימי שדה וכל מי שמש"צ יצא לגיחה עם כיתה ט'. (אני, למשל
)

../images/Emo164.gif

הרצל הרצללל
D: האמת שלעומת שעברה שלמדנו שלוש פעמים בשבוע עד 15:00 (וכל יום ראשון ארבע שעות) השנה אני לומדת הרבה הרבה פחות, ובכליי הרבה פחות שעות שבועיות. הכי מאוחר שאני מסיימת זה שעה שביעית (14:10) וגם זה רק פעמיים בשבוע, ובאחד הפעמים שאני מסיימת שביעית אני מתחילה ברביעית אז זה לא כל כך נחשב
אז כן, אפשר להגיד שהמערכת שלי מושלמת
ממ שישי לא לומדים בכלל בכל התיכונים בעיר לפי דעתי, לגבי גיחות אף פעם לא יצאתי או שמעתי על זה בעיר בכלל, הפעמים היחידות שנתקלתי במושג היה היו דרך חברות מהאינטרנט וזה חח, טיול שנתי יש אחד וטיולי של"ח שנה שעברה היו איזה חמישה (אני מהמבריזים חחחחחח)

Montelimar

New member
ועכשיו אני-

אני לומדת 34 שעות, וביום שישי אני לא לומדת. הבית ספר מתחיל ב7:50. נגמר או ב13:05, ב15:15, 17:00, זה השעות של ההסעות שלי בעצם. פעמיים בשבוע אני לומדת עד 13:05, ויש לי עוד שעתיים רק ב15:30, שזאת ממש בעיה, לחכות שעתיים וחצי בבית ספר. בדרך כלל כשיש לי איך לחזור לבית ספר (אין הסעות ל15:15) אז אני חוזרת הביתה ב13:05. אם לא, אני הולכת לחדר כושר (שיש שם אחלה מוזיקה.) פעמיים בשבוע אני לומדת עד 13:05 ופעם אחת יום ארוך נורמאלי עד 15:15. העניין של הטיולים בבית ספר ממש מוגזם. יש 2 גיחות, אחת בסוף השנה ואחת בתחילת השנה (יש לי מחר, דרך אגב.) ואם זה לא מספיק, יש לנו טיול שנתי של 5 ימים במדבר, בלי שירותים ובלי מקלחות. בשנה שעברה היו גם הרבה טיולים של יום, אבל עכשיו אנחנו כבר לא לומדים של"ח, ואין את זה יותר. בטיולים האלו אנחנו גם אחראים לכל האוכל שלנו, אפילו לטיול של ה5 ימים. (מבשלים והכל..)

חחח תהני בגיחה! ../images/Emo6.gif

אם נתעלם מהעובדה שעד עתה כל הטיולים השנתיים שכוללים שינה שהיו לי היו עם לינה בבית מלון, אני בד"כ מהמבריזים חחחח אני לא חובבת חול \ מדבר מושבעת P: אבל חמישה ימים?! איך שורדים איפה מתקלחים?!

Montelimar

New member
תודה! :)

בתי מלון?! הלוואי עלי. לא מתקלחים. השיער שלי היה נוראי אחרי 5 ימים במדבר בלי מקלחת.

or19951

New member
../images/Emo133.gifאחלה דיון! ../images/Emo45.gif

כמה שעות אתם לומדים? 40 באיזה שעה מתחילים? 8:15 באיזה שעות מסיימים? ראשון, שני וחמישי ב14:30 שלישי 15:05 רביעי 16:30 שישי 12:40 אבל בד"כ זה עובר ממש מהר לומדים ביום שישי? כן, 5 שעות כמה גיחות וטיולים יש? יש טיול שנתי אחד שהוא לילה אחד.. יש גם הצגות וימי מוקד וכאלו

IפסטרמהI

New member
יאללה למה לא P:

אני לומדת 34 שעות בשבוע D: אחרי שקראתי פה שיש אנשים שלומדים 40 שעות שבועיות, אני מרוצה מזה מאוד D: מתחילים ב7:50 כל יום אבל הבית ספר ממש ממש רחוק אז צריך לעלות לתחנת אוטובוס ב-7:00
יש בכל יום 6-8 שעות. כשלומדים 6 שעות חוזרים הביתה בסביבות שתיים וכשלומדים 8 שעות, בסביבות 4.. אבל הנה החלק הטוב.. לא לומדים בימי שישי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111 ואני לא כל כך יודעת מה זה גיחה (אני מניחה שזה משהו עירוני ואני בבית ספר קיבוצי אז אין לנו את זה) אז אין לי מושג מה להגיד לגבי זה D:

Montelimar

New member
האמת שגיחה זה לא משהו עירוני

אני גרה במועצה איזורית, ביישוב קהילתי.

משתף... חחחח

אני לומד ביום משהו כמו 4-10 שעות.. (אבל יש מלא ביטולים אז אני יכול להתחיל יום אחד ב-8 ולסיים ב-9) אני מתחיל לפעמים ב-8 לפעמים ב-10 (ולפעמים גם אחרי [בגלל הביטולים והכל]) אני מסיים ללמוד ב-13:30, ב-15:30, ב-18:00... (אבל זה משתנה, נחשו למה...) ביום שישי לומד עם הגיחות גמרנו, יהיו טיולים (מוזיאונים, הצגות, טיול שנתי...)

למעלה