שתפו אותי

רונה21

New member
שתפו אותי

אני מחפשת חלומות צלולים מעניינים- אם למישהו יש לספר לי על חלום צלול ששינה לו משהו (אפילו קטן) בחיים תכתבו לי לאי מייל[email protected]

Real Dream

New member
לאאאאאאאאאאא

לא כדאי לך לבקש חלומות צלולים מהאנשים פה. לכי לא תר של אלון, יש שם פרק שלם, וזה לפחות עובר סינון

שריר

New member
אפשר לחשוב זה של שבז היו כמה חלומות

פרועים לא אומר שכל הפורום הזה חולה סקס? יש פה אנשים בסדר גמור עם חולמות צלולים לי היו חלומות אבל אף פעם לא שלטתי בהם

shabaz

New member
לומר לך תאמת

היה לי רק חלום אחד פרוע.... אבל גם לבלייד...אבל הוא לא זוכר את זה... וגם לשריר...אבל הוא לא מספר את זה לכם כי זה היה עם בנים...

BladeRaider

New member
לא להשמיץ!

למען האמת היו לי 2 חלומות צלולים (צחולים למען האמת.... :) בשניהם זה היה עם בנות ובשניהם אני לא זכרתי את זה (אני יודע שזה היה, אני לא יכול להסביר, אני פשוט יודע שחלמתי את זה אבל לא זכרתי אותם.) אני תמיד עצמתי עיניים והתרכזתי חזק בזה שאני רוצה להיות איפשהו עם מישהי
ואז הגעתי לשם, איבדתי צלילות ולא זכרתי יותר

אלון ב

New member
היי נועה !

כמה חבל שאת לא כותבת פה יותר ! את כמעט השפוייה היחידה שנשארה לנו בפורום הזה ! בכל מקרה לפי מה שהבנתי היא מבקשת שתספרי לה לא סתם חלומות צלולים שהיו לך אלא בעיקר חלומות צלולים ששינו משהו בחיים שלך מאיזו בחינה, איזה חלום צלול שהשפיע על החיים שלך איך שהוא. ביי בינתיים נועה ! אלון

שריר

New member
דיייייי נמאס לי אלון נמאס יש גבול

לכמה שאפשר להיות נחמד הידידה שלך מגזימה זה שהיא נעלבה קצת אז היא באה ופותחת תפה על כל הפורום ואתה הולך וכותב לא אני לא בטח שהבנת למה היא התכוונה אתה יודע בדיוק כמוני שהיא הבינה אבל סתם היא כותבת את זה אז דיי יש גבול היא רוצה ללכלך שתלכלך עליי אבל שהיא באה בגישה שכל הפורום הזה חרא אז עדיף שלא תכתוב

אלון ב

New member
שריר

נועה היא באמת בחורה מאד נחמדה וחברותית ויכולה לתרום הרבה לפורום הזה, היא השתתפה הרבה בפורום הקודם שהיה לי באתר ומאד עזרה לי שם. בינתיים עוד לא ראיתי את נועה מקללת או מעליבה או מספרת סיפורים אישיים ופוגעים על מישהו כאן, דווקא היא היתה זו שספגה התקפה אישית מעליבה ופוגעת בלי סיבה ( למרות שלך זה נראה סתם הומור ) ואם היא נפגעה זה דיי צפוי כי לא כולם מבינים הומור כזה. אני חושב שאם שניכם תישכחו מהקטע הזה ותתחילו שוב ברגל ימין ובלי שמירת טינה אחד על השני אז הזמן יעשה את שלו ובסוף עוד תהיו חברים טובים. פשוט תתחילו מעכשיו דף חדש לטובת הפורום הזה, ביי ביי אלון

שריר

New member
יש לי משפט אחד לכתוב

לא כדאי לך לבקש חלומות צלולים מהאנשים פה. לכי לאתר של אלון, יש שם פרק שלם, וזה לפחות עובר סינון ושבז שתוק

אלון ב

New member
שוב פעם

עד עכשיו המשפט הזה הוא הדבר היחיד הלא כל כך חיובי שראיתי אותה אומרת כאן וגם בו אני לא רואה קללות עסיסיות או העלבה אישית של מישהו ספציפי. כמו שאמרתי לך אני חושב שהכי טוב עכשיו זה ששניכם תישכחו את מה שקרה קודם ותתחילו שוב ברגל ימין כי שניכם תורמים מאד ויכולים לתרום עוד הרבה לפורום הזה. אז שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעם ( עכשיו תצליבו אצבעות יחד
) אלון

שריר

New member
חחחחח לא, אתה לא מוצא בו כלום מעליב

כי לדעתי ז מאוד מעליב שהיא הייתה פה פעמים והחליטה שפורום שלם מתעסק בחלומות צלולים רק לזיונים שגיא מנסה לבנות בעצמו מכשיר לחלומות שאתה וגיא הולכים ומנסים לברר לנו דרכים קלות להיכנס לחלום צלול לויד שכמעט כלי מי שמגיע לפורום לא עוזב וכל זה כדי שנולכ להזדיין בחלום אותך זה לא מעליב טוב לדעתי זה כן אותי אישית לא כי אני לא שם עליה אבל זהיא אומרת על כל הפורום שהיא לא מכירה בן אדם אחד פה

BladeRaider

New member
דרך אגב חברים

יש לי את ההוכחה המושלמת למה אנחנו לא רוצים חלומות צלולים רק כדי להזדין בהם. הדרך הקלה ביותר להזדיין בחלום היא להפסיק לאונן. זה הרבה יותר פשוט מכל הסיבוכים של חלום צלול. ככה שאם אנחנו משקיעים כל כך הרבה בניסיונות להכנס לחלום צלול, תאמיני לי שזה לא רק כדי להזדיין

אלון ב

New member
נו שריר מה יהיה ?

אני לא זוכר שהיא כתבה פה באיזה מקום שמתעסקים כאן בחלומות צלולים רק בשביל זיונים, וזה גם לא סוד שזה אחד הדברים הכי פופולאריים בחלומות צלולים ( וגם לעוף כמובן ! ) , אז אמרתי לך עזוב כבר את מה שהיה ונראה מה יהיה מעכשיו כי אחרת לא יהיה לזה סוף, תאמין לי שגם בנות מפנטזות הרבה ועושות דברים דומים בחלומות הצלולים שלהן ושמעתי את זה לא רק פעם אחת מבנות שהשתתפו בפורום שלי ובפורומים אחרים על חלומות צלולים. אז חאלס עם המריבות כבר, אני מציע שנחזור לנושא שלנו שלהזכיר לכם הוא "חלומות צלולים". שכח את מה שהיה, פתח איתה דף חדש. אלון

שריר

New member
סבבה אני לא אדבר איתה היא לא תדבר

איתי הדרך היחידה כי היא מוציאה יותר מדי שטויות במשפט אחד וזה מעצבן אז אני אשתוק וזהו

חלמן

New member
אלון מי זאת בכלל

נועה? מה הניק שלה פה??? ומה הקטע שהיא נעלבה... אז היא הבינה ששריר סתם צוחק וזה.. והוא גם ביקש סליחה פעמים! אז שאם היא כל כך נפגעת מהר אז לא יודע מה..

למעלה