שתי תיאוריות- מה אתם אומרים?

Montelimar

New member
שתי תיאוריות- מה אתם אומרים? ../images/Emo22.gif

הראשונה היא משהו שאח שלי חשב עליו- איך קוראים לאמא? הוא טוען שקוראים לה טרייסי, כי באחד הפרקים של חג ההודיה, לא זוכרת אם בעונה הראשונה או השנייה, טד פוגש חשפנית שאומרת שקוראים לה אמבר, ואחר כך אומרת שבעצם קוראים לה טרייסי. ואז טד צוחק ואומר לילדים שלו ש"ככה פגשתי את אמא שלכם." עכשיו, התגובה שלהם היא "מה?!" זה אומר שהם בכלל שקלו את האפשרות הזאת שהחשפנית היא האמא. הם מן הסתם יודעים איך קוראים לאמא שלהם, ואם לאמא שלהם לא קוראים טרייסי, התגובה שלהם הייתה אמורה להיות "לא נכון, לאמא שלנו לא קוראים טרייסי." אז הכי הגיוני שלאמא יקראו טרייסי, ואם לא אז זה סתם פאק של התוכנית. מה אתם חושבים? והתיאוריה השנייה היא שלי- לקראת סוף העונה הראשונה, לטד מוצאים את התאומת נפש שלו- ואמור להיות לו דייט איתה. לפני הדייט הוא משנה את דעתו ולא נפגש איתה אפילו, כי הוא רוצה את רובין. יכול להיות שאחרי הרבה שנים יצא לו שוב לפגוש את אותה אחת שהוא לא פגש באותו פרק, ושהיא בעצם האמא? שהייתה להם עוד הזדמנות להפגש רק אחרי הרבה שנים? זה יכול להיות...

לגבי הראשונה...

בעיניי זה לא קשור. חצי מההסדרה מראים לנו כמה שהסיפור לא מעניין את הילדים ושהם מקשיבים לו בחצי אוזן. סביר להניח שהם לא היו מרוכזים בכלל, וכשהוא אמר "וזה, ילדים, הסיפור האמיתי על איך פגשתי את אמכם" זה תפס אותם לא מוכנים
אני יודעת שזה מה שקרה לי באותה שנייה!

Montelimar

New member
האמת היא

שמתי לב שבעונה הראשונה ואולי קצת בשנייה מתייחסים הרבה יותר לילדים וגם יש להם אפילו כמה שורות. בעונות המאוחרות יותר אולי רואים אותם לחצי שנייה אם יש להם מזל, XD אותך זה תפס לא מוכנה, אבל אל תשכחי שהילדים יודעים טוב מאוד איך קוראים לאמא שלהם. P:

or19951

New member
לדעתי יש לזה הסבר הגיוני מאד

(לא לעניין השם, לעניין הילדים הנעלמים) העונה הראשונה צולמה ב2005, הילדים נראים מאד צעירים (14-16 ככה) אז עכשיו הם נראים שונה לגמרי, אז בתחילת הסדרה צילמו כל מיני סצנות שונות של תגובות ועכשיו מראים אותם כי אי אפשר לצלם סצנות חדשות

Ayelet 363

New member
../images/Emo45.gifאם אני לא טועה אחותי סיפרה לי שצילמו

את הילדים לאיזה קטע קצר שפשוט וראים אותם ואחר כך ממחזרים אותו שוב ושוב כי השחקנים שלהם מתבגרים, אבל הסיפור ממשיך מאותה הנקודה (איך שהשנים עוברות וטד ממשיך לחפור להם.
לא שאני מתנגדת...
). אחרי שהיא אמרה שמתי לב שזה באמת נראה לי מאה אחוז אותו הדבר...

or19951

New member
בדקתי את זה

ובאמת בכמעט כל הפרקים שראיתי, רואים את אותה תמונה של הילדים יושבים עם אותם בגדים והבן מזיז את הראש שלו באותה תנועה כל הזמן

elad218

New member
את התיאוריה הראשונה שמעתי אינספור פעמים

ואני באמת לא יודע לגביה, אבל הנה נקודה למחשבה: גם בפרק הראשון טד מספר לילדים שלו על איך שהוא הכיר מישהי בשם רובין (והשם שלה נאמר כמה פעמים במהלך הפרק). בסיום הוא אומר להם "וככה פגשתי את הדודה רובין", והילדה שלו מופתעת נורא ואומרת "דודה רובין? חשבתי שאתה מספר לנו איך פגשת את אמא". למה הם חשבו שהוא מספר להם את הסיפור עם האמא כאשר מצוין בפירוש במהלך הפרק שהשם של האישה הוא רובין, והם יודעים טוב מאוד שרובין היא לא אמא שלהם? ההסבר פשוט: טד מספר את הסיפור בצורה כללית מאוד – הוא הכיר מישהי נורא נחמדה ופישל איתה בדייט הראשון – ואנחנו רואים את התמונה בצורה מפורטת הרבה יותר; השם שלה, במה היא עובדת, וכו' וכו' וכו'. רוצה לומר, יכול להיות שבפרק של חג ההודיה הילדים שלו מופתעים כי השם של החשפנית בכלל לא ידוע להם. אני יודע שמה שאני אומר לא מסתדר עם העובדה שכשהדמויות מספרות סיפורים שונים אנחנו רואים אותם בצורה שונה, וזה לדעתי עוד פאק בסדרה. אפשר לנהל דיון גם על הנושא הזה, אם למישהו מתחשק. לגבי השנייה – כן, נכון. בכלל, אני מאוד אשמח אם כל מיני תעלומות מהעונה הראשונה יקבלו פתרון בהמשך (ובמיוחד ה-Slutty Pumpkin, שהוא ביי פאר הפרק האהוב עליי. זה יעשה מבחינתי את כל הסדרה אם הזהות שלה תתגלה).

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifהתיאוריה הראשונה -

לא חשבתי על זה! את האמת יש מצב, אבל מסכימה עם אלעד - הקטע עם רובין די מראה שזה לא מחייב... ובקשר לשנייה, זה יהיה כל כל צירוף מקרים של סרטים אמריקאים! חחחחחח אבל טוב נחיה ונראה

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif תראו מי פה! אני!

אני כל כך מצטערת על הנטישה, אין לי חיים
ואהבתי את התאוריות! אין לי ממש מה להגיד ובטח לא זמן להגיד, אבל הייתי חייבת להפגין נוכחות.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif כןכן, אפילו אני פה

אבל את זה אני אסביר אחרכך XD התיאוריה הראשונה נראית לי מאוד לא מתאימה פשוט כי היא מתייחסת לפרט מידע שהוא אפילו לא עובדה אלא התגובה שלהם ואולי הם לא חשבו על זה אפילו. זה נראה לי מאוד לא סביר. מה שכן, הרגע ראיתי את עונה חמש פרק שתיים (דאבל דייט) כשטד וג'ן יוצאים לאותו דייט מלפני שבע שנים, ככה שאם הולכים על הרעיון הזה שוב בעיניי זה פחות טוב.

למעלה