שתי תהיות-

MadonnaFan

New member
שתי תהיות-

א. למה "שנות השישים" באשכול צעירים? ב. יצא לכם לראות את המיני-סדרה המצוינת "שנות השישים"?

גלי®

New member
א . אני מצטרפת לגמרי לתהייתך ,למרות

שגיליתי שיותר ויותר צעירים שומעים כיום את המוסיקה הזו , ומגלים התעניינות בתקופה... ב . אשמח אם תזכירי לי ... מצלצל לי מוכר , אבל אני לא מצליחה להזכר...

E l i a n

New member
תשובות לתהיותייך,מעיין יקרה ../images/Emo171.gif

א.אני לא בטוחה,אבל אולי בגלל שמי שמרגיש בשנות ה-60,מרגיש צעיר..? תחשבי על זה..אהבה חופשית,הרגשה של "high","peace",זה רעיונות של צעירים..לא? ב.מצטערת לאכזב..הסידרה מעולה לדעתי,ממש אהבתי,אבל לא הייתה "שנות השישים" אלא "מופע שנות השיבעים"..לא גורע מאיכותה של הסדרה,אבל לא כל כך קשור לכותרת הפורום..אלא אם היינו משנים אותה לשנות ה-60 70..
זה גם כן רעיון טוב..(גלי,אם את קוראת את זה..מה דעתך?) זהו.. שיהיה לכולנו המשך ערב קסום!
אליאן.

MadonnaFan

New member
תומר, יש לך טעות בחתימה...

בכתובת של האתר, רשמת WWW איפה שצריך להיות רק \\:HTTP

MadonnaFan

New member
דווקא לא!:)

אני לא מתבלבלת, אני לא מדברת על "מופע שנות השבעים" אלא על מיני סדרה שנקרא ה"שנות השישים" ועסקה באספקטים שונים של התקופה. זו היתה סדרה ממש מצוינת, אני ממליצה לכל מי שלא ראה להשיג אותה (היא שודרה פעם בערוץ שלוש). היא לא היתה "דוקומנטרית" ויבשה כזאת, אלא היתה כמו סדרה של ממש, בתוך בית של כמה צעירים ומתבגרים, אחות היפית שבורחת מהבית כשהיא בהריון מבחור, אח חייל שחוזר במצב נפשי נורא מלחמת ויאטנם ועוד. ולא, זה לא היה דכאוני כמו שזה נשמע
באמת סדרה מומלצת מאוד. ובקשר לתחושה צעירה (
)- אני עדיין לא חושבת שזה ממש מתאים... כלומר, למה "high" ו"peace" הם דווקא רעיונות של צעירים?

E l i a n

New member
אה..אוקי..../images/Emo52.gif..טעיתי..

מתי הסדרה הזו שודרה,מעין? (שנים,ימים,שעות..מה שאת זוכרת..הכי טוב זה..שנים,כמובן) דרך אגב,את מופע שנות ה-70 ראית? אני הייתי צופה קבועה של התוכנית,כולל שידורים חוזרים. היא היתה ממש מעולה. אממ..בקשר לנקודה השניה..אני לא יודעת..ככה אני חושבת..אולי אני טועה. אני לא רואה הרבה אנשים מבוגרים שמשתמשים בסמים בשביל ה"high",או..שלא ילכו עם השרשרת עם ה"peace"..בשביל הסמל..אלא אם הם באמת באו משם ומאמינים ברעיון הזה בכל ליבם.. אבל,שיהיה.. איך שאתם אומרים.
אליאן.

זה היה עם ג´ורדנה ברוסטר ו...

ג´וליה סטיילס, לא? לא ראיתי את זה, כי הייתי נטולת יס באותה תקופה.. אבל אני זוכרת את הפרסומים.

גלי®

New member
ברור שאני קוראת את זה ...(אני קוראת

את כל ההודעות , גם אם לא מגיבה לפעמים ...) תןדה על הרעיון , אבדוק את אפשרות השינוי ....

כי בעצם...

בעצם היום הרבה צעירים אוהבים דברים ישנים...... ואלה שמבוגרים מספיק בשביל לשמוע את המזויקה סמוך לזמןש היא יצאה כבר זקנים מדי..או מבוגרי מדי..כך שנשארו רק הצעירים... ו..אניל א רואה טלויזיה כמעט, אז לא יצא לי לראות את הסדרה..אבל ראיתי כמה פרסומות..נשמע חמוד..:))

למעלה