שתי שאלות

שתי שאלות

1 איך אני יודעת מתי הביוץ שלי? 2 עשיתי טבעת האם זה מספיק בשביל להיות בטוחה שלא אכנס בהריון או שצריך גם להכניס גלולת מניעה?

offנועה

New member
../images/Emo71.gif מי שם לך טבעת? שף קונדיטור?

למה את לא שואלת אותו את השאלות האלו? מאיפה לנו פה, בפורום סקס לדעת מה המצב ההורמונלי שלך? איזו טבעת שמו לך (הורמונלית או מכאנית)? ואם את צריכה להוסיף לעצמך עוד הורמונים כדי להימנע מהריון? מה השאלות האלו בפורום סקס? מה הקשר? לכי לרופא, או לפחות לפורום רפואי שעוסק בגניקולוגיה, אם את עד כדי כך חסרת אחריות להתקין עצמים זרים בתוך הגוף שלך ולחפש תשובות בפורום סקס לשאלות כאלו שנוגעות לבריאות שלך? אויש, נו באמת תרימי טלפון לרופא שלך, תקבעי תור ותקבלי אינפורמציה מדוייקת שמתאימה למצב שלך.

לא ידעתי שכאן בפורום עוסקים רק

בללגלג על אנשים אתם לא צריכים להגיב יותר כי אני כבר לא חושבת להיכנס למקום הזה שוב בחיי

daniella1980

New member
מדובר בגוף שלך

הוא לא כלי קיבול שמכניסים אליו דברים, הוא מה שאת וכדאי שתשמרי עליו מכל משמר כי יש לך רק אחד כזה, אין החלפות. ממליצה ללכת לרופא נשים ולבקש חומר בנושא, מה זה ביוץ, מה זה טבעת, מה זה גלולות, איך כל אחד עובד ומה ההשפעות וההשלכות. בכל מקרה שלא יהיה, על תסמכי על "מתי הביוץ שלי" כאמצעי מניעה. אם את לוקחת גלולות או יש לך טבעת שמפרישה הורמונים, אין לך ביוץ בכלל אגב.

למעלה