שתי שאלות

שבצנקו

New member
שתי שאלות

אני בעונה שנייה עם מילאן כרגע ויש לי שתי שאלות. א, קניתי את צ'ורצ'י מרומא וניסיתי אותו בכמה משחקים. שמתי לב שהוא עשה שטויות כמו לשחק עם הכדור ואז לחטוף גול או למסור ישר לחלוץ הנגדי. עכשיו השאלה, האם זה נובע מחוסר ניסיון? והאם יש דבר כזה בכלל ניסיון במשחק? ב, קיבו משחק אצלי ואחרי שתי עונות הוא אחד הבלמים היותר טובים בקבוצה. כבר סירבתי פעמיים להצעות גדולות עליו ובשתי הפעמים הוא כעס עלי. עכשיו המצב רוח שלו הוא "לא שמח". יש דרך לשפר את זה בלי להעביר אותו קבוצה?

SiC

New member
תשובות

סרקי הוא שחקן מעולה שמתפתח עם המשחק ומשתפר מעונה לעונה... יש דבר כזה שנקרא חוסר נסיון... אני הייתי משתף אותו במחליף בעיקר ולא נותן לו גם ככה הרבה משחקים העונה אלא רק מעונה אחריי. תיתן לקיבו מחמאות על המשחקים שלו בשיחות המחצית ותשבח אותו לתקשורת (אבל לא יותר מדיי) ואולי אפילו תציע לו חוזה משופר עם משכורת גבוהה יותר. זה אמור לעזור

שבצנקו

New member
יש לי בעיה עם הסמלים של הליגות

הורדתי אותם, עכשיו צריך תיקייה לכל ליגה? ניסיתי את זה עם האיטלקית ולא רואים. ואגב, ראיתי אנשים שצירפו תמונות של שחקנים למשחק. ניסיתי לשים תמונה של מישהו בתיקיית התמונות וזה לא עבד. מה הבעיה?

Megaslash

New member
תבדוק שאפשרות

ה-Skin Cache לא מופעלת אצלך במשחק... להוסיף שחקנים, ניתן ע"י תמונות בפורמט JPEG (ולא PNG), לפחות ככה זה אצלי...

xhka

New member
בקשר לב'

יש לי בדיוק אותה בעיה עם שתי שחקני הרכב ... אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך אני נותן מחמאות ובתקשורת?

למעלה