שתי שאלות

אני19

New member
שתי שאלות

1. כמה מהבנות כאן מורידות שערות מהאזור ההוא? האם אתן עושות את זה בתדירות קבועה? רק לכבוד "אירועים מיוחדים"
? והכי חשוב - איך? (שעווה נשמע לי ממש כואב וגילוח עושה קוצים, לא?) 2. בנוגע לריח של ההפרשות מהנרתיק - אחרי שאתן/בן הזוג עושה לכן ביד, אז הריח של ההפרשות עובר לאצבעות. האם מספיק לשטוף את הידיים (פעם אחת) בשביל להפטר מהריח? תודה לכל המגיבות/מגיבים

daniella1980

New member
תשובות

1. אפס תדירות. בעבר רק שעווה פעם בכמה זמן לפי הצורך. אירועים מיוחדים אם היו גררו מקסימום גימורים נוספים עם סכין. בגדול אני נגד לגלח, זה מאוד לא פונקציונלי. אבל מה אני מבינה, לי אישית יש מעט מאוד שיער באופן טבעי וגם מה שיש הרוב בהיר,קטונתי מלייעץ למישהי עם בעיית שיער מה לעשות בנושא. אני כן בעד שתעשה רק מה שנעים ונוח לה. 2. לא רואה סיבה "להפטר" מכלום ולא חשה בכל ריח שאינו נעים, אם כבר להפך.

daniella1980

New member
אה, נחמד לשמוע שחסרוני הורגש:)

גם עכשיו אני פה רק מגיחה בקטנה.

בטח שהתגעגתי

את רואה מה זה שאת פה בוכים כמה את כותבת ושאת חסרה אנחנו כמהים לטיפה של דיו שתבזבזי עלינו :)

בשבילי דברי חוכמה.. קצת פסיכולוגיה,

קצת פילוסופיה, או אפילו הגיגים אישיים תמיד באים בברכה. ודבריך אכן דברי טעם הם. גם אם לפעמים אין לי סבלנות, אני חוזרת לאחר מכן לקרא אותך. אז מבחינתי את חסרה שאת לא פה.

תשובות לך

לגבי השאלה הראשונה, אני מאז ומתמיד רק בשעווה, לא מורידה הכל, משאירה משולשון למעלה. פעם זה היה סיוט כי היה צריך לחכות עד שיגדל בשביל שהכל ירד יפה, היום יש את הרצועות שמורידות יפה גם שרק מתחיל לגדול. לי יש "פטיש" לשערות, לא סובלת שערה מיותרת, ואם היה תלוי בי (בעלי סולד), הייתי מורידה הכל. ואני מורידה פעם בשבועיים, רק כשזה מתחיל לגדול. ולא מורידה לארועים מיוחדים, תמיד עשיתי את זה רק בשבילי, רק בשביל התחושה שלי. לשאלה השניה, איזה ריח בדיוק? אם את מתכוונת לריח רע כלשהו, זה לא צריך להיות.. אם זה הריח הטבעי של ההפרשה, שוטפים אחר"כ ידיים, בטח שעם סבון ולא יזיק גם מקלחת טובה אחרי.. (ולא רק בשביל להפתר מהריח) כי הרי כל הגוף מריח מההשתוללות.

דרדקן

New member
לגבי הריח

בשביל להיפטר מהריח יש לבצע כדלקמן 1. ללכת למטבח לקחת שן שום ולקלף אותה בידיים. 2. לאחר הקילוף יש לתקוע את הציפורניים בתוך שן השום ולמולל את שן השום בין האצבעות עד שהאצבעות מריחות משום ואין כל ריח אחר. 3. מריח של שום בידיים אני כבר יודע איך להיפטר.

דרדקן

New member
להוסיף קצת לימון, שקדים

כוסברה, אורז, בצל, נתחונים קטנים של כבד עוף, לחמם על אש קטנה כשעה וחצי, ללוש היטב וללקק את האצבעות. אם אחרי זה ישאר ריח, לפחות שבעת.

למעלה