שתי שאלות

עדןמעדן

New member
שתי שאלות

שלום לכולן.. השאלה הראשונה שלי היא, אם לכולן יש שיערות בחור של הטוסיק..? אותי אישית זה נורא מביך, ואני לא רוצה להוריד משם שיער כי אני פוחדת לגרום לעצמי נזקים.. ושאלה השניה - כשמתמזמזים, ורק מתחכחים אחד על השני, זה אפשרי שהבחורה תגמור מזה? (מבלי שהבחור יגע שם עם היד או משהו) תודה לכל העונות!

תלוי כמה שהגבר מגרה . הריח

של הגוף מגרה המיזמוז . והדמיון שלך ניתן ליגמור . גם גבר כאשר הוא מיסתכל על בחורה עירומה . בטלויזיה שמגרה הוא יכול להשפיך עים הדמיון . והוא גומר . הכול ביד הדמיון

תשובה

לא לכולן יש שערות שם.. לי אין... לא שנתקלתי בהן לפחות... ואפשרי שבחורה תגמור רק ממזמוז בלי שהגבר יגע בה שם.... הטכנאי צודק... הדימיון והמחשבה שלך על מה שהולך להיות מחרמנת אותך ואת מרטיבה מזה... אבל זה לא בכמות של גמירה כמו שיש מגע ,זה רק טיפות קטנות...לפי עניות דעתי...

היי לך וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

נראה לי שלרוב הנשים יש באיזור של פי הטבעת מפלומה ועד לשערות. זה משתנה כמובן מאדם לאדם... ולגבי לגמור מחיכוך, אז בוודאי. יש נשים שמאוננות בצורה דומה.

שגיתא

New member
תשובה על השאלה השנייה ../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif

ברור שבחורה יכולה לגמור ללא גירוי פיזי כלשהו אני חושבת שגם גבר יכול אבל אני לא סגורה על זה, בעיקר כשהיא נמצאת עם בחור שמאד סקסי בעיניה או שיש להם עבר מיני עם חוויות מוצלחות ביותר, עד היום כשאני פוגשת את הבחור הראשון שלי יש לי פיק ברכיים קל, ובתקופה שהיינו ביחד כשידעתי שהוא בא אלי הגוף שלי ממש זימר
והתרגש הרבה לפני שהוא הגיע והוא לא היה הכי טוב שלי במיטה אבל הגוף שלי זוכר אותו כמרגש, בתכלס אפשרי לגמור למרות שזה אולי פחות כיף רק ממחשבה, אני לפעמים מתגרה מאד אני אפילו קצת עוצרת את עצמי ממצב שאני מלטפת את גופו של בן זוגי או מענגת אותו כשאני מרגישה או רואה את עוצמת האפקט שלי עליו
, והסיבה שאני עוצרת את עצמי קצת שלא להפריע לו להנות, ההנאה שלי אם טרם היתה (בספק רב) מובטחת לי למרות שאני מעולם לא נכנסת לקטע מיני עם יעד אחד ויחיד שהיא האורגזמה, בהצלחה והנאות גוף מרובות ומספקות, שגיתא

למעלה