שתי שאלות...

sivlz

New member
שתי שאלות...

1.האם יש אפשרות שתשימו בפורום הזה קטעי וסרטוני וידאו ותמונות של הסדרה המצוירת "האסופית" שמשודרת בערוץ הילדים ? 2.האם הסדרה המצוירת "האסופית" שמשודרת בערוץ הילדים תצא לדי וי די מתורגמים לעברית ואם כן,מתי ? תודה

אם יש לך HOT VOD../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אז יש שם את האסופית בהזמנה מידית. תמונות תחפש בGOOGLE בטח יש שם וגם פה: http://carton.irc.co.il מקווה שעזרתי

sivlz

New member
אשמח מאוד...

לעוד תמונות מהסדרה המצוירת של "האסופית" ולקטעי וידאו של הסדרה המצוירת של "האסופית" ולתשובתך על שאלתי השניה שבהודעתי המקורית... תודה

sivlz

New member
אשמח לקטעי וידאו מהסדרה המצוירת..

"האסופית" שמשודרת בערוץ הילדים ולתשובתכם על שאלתי השניה... תודה

כידוע לי אין קטעי וידאו

באינטרנט ואין גם DVD של האסופית. אפשר לבדוק זאת באתר הערוץ הראשון. אם אמצא אני ארשום לך טלמסר לקניית הקלטות ואם אני לא אמצא לא ארשום :)

porky169

New member
אין מה לעשות עם הערוץ הראשון

הסדרה הזאת מעולם לא שודרה בערוץ 1 ולא בחינוכית אמנם היא ישנה מאוד אבל היא שודרה לראשונה בערוץ הילדים בלבד בסוף שנות התשעים

אתה צודק../images/Emo122.gif../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

אני התבלבלתי עם ערוץ הילדים
אצור איתם קשר ואשאל לגבי קלטות התוכנית :)

porky169

New member
גם איתם אין מה לעשות

ערוץ הילדים סתם אנטיפתים לא רק שהם לא רוצים בשום אופן להחזיר שום תוכנית ישנה(למעט כל התוכניות שהם ממחזרים אלף פעם כמו מר בלופר) הם גם לא מוכרים תוכניות רכש והם אומרים לפנות לחברות הגדולות ולקנות מהם אבל הבעיה היא שהם לא מבינים שהם לא מוכרים את זה עם דיבוב עברי כאמור אנטיפתים

אבל אני זוכר שהאסופית שודרה

לפני כשבועיים/שלושה בערוץ הילדים. בקשר לאסופית, אני יודע שיש את אותה התוכנית בהזמנה מיידית בערוץ 1 - HOT VOD. רק לבעלי HOT כמובן. אין עליה סרטונים באינטרנט או קלטות וידאו כלשהם. ידוע לי שיש קלטות וידאו לפינוקיו, מרקו, המומינים וכו'. בהזדמנות זו אשאל, האם יש גם את המומינים בDVD או רק בוידאו. אשמח לקבל תשובה

Witchcrafts

New member
"האסופית" משודרת בערוץ הילדים.

נתקלתי בתוכנית לפני מספר ימים, בסביבות אחת ועשרים. ^^~

למעלה