שתי שאלות

ItsJustMe123

New member
שתי שאלות

1. שאלה לגברים - מה אתם עושים אחרי שגומרים (עם קונדום)? עוזבים הכל והולכים לזרוק אותו בשירותים? יש דרך להפטר מזה בצורה אלגנטית ונקייה? 2. שאלה לנשים \ גברים - כמה חשוב לגמור ביחד? יש טריקים כיצד לתזמן את זה? המלצות למקרה שהגבר גומר ראשון? למקרה שהבחורה גומרת ראשונה? תודה.

המעסה

New member
שרותים אסור עושה סתימה

פעם משהיא בגדה בבעלה יום אחד היה סתימה בשרותים הבעל הזמין שרברב ולהפתעתו השרברב פתח את הסתימה לאחר שהוציא ים של קנדומים אז תזהרו בבגידה

daniella1980

New member
תשובות קצרות.

1. לקשור ולזרוק לפח זבל. 2. לא חשוב אבל מדהים. יש טריקים - הכרות מעמיקה\רגישות וקריאת זה גופו של זה וזה גופו של עצמו. אם אחד גמר ראשון, אני לא רואה שום בעיה לסייע לשני לגמור, זה לא חייב להיות במשגל, במידה שהגבר הוא זה שגמר ראשון. בהצלחה.

אחרי שהנקניק יוצא מהעטיפה

1. לפעמים קושר, לפעמים לא. עוטף בגלגול בנייר טואלט ובהזדמנות הראשונה זורק לפח. 2. נחמד לגמור ביחד אבל לא קריטי. הבעיה היא שהגבר גומר ראשון, גי בחורה שגומרת ראשונה יכולה להמשיך הלאה בד"כ. לכן אני מציע את האפשרויות הבאות: - קודם להביא את הבחורה לאורגזמה במין אוראלי או בדרכים אחרות שאינן כוללות חדירה, ורק אח"כ לנסות לגמור איתה ביחד באורגזמה השניה שלה... - לקרב אותה לאורגזמה הראשונה במין אוראלי, ותוך כדי שהגבר יאונן לעצמו עד לסף אורגזמה, וכשהיא על סף גמירה לחדור אליה. הסיכויים לגמירה בו זמנית גבוהים, אם כי המחיר הוא זמן קצר למדי של משגל... - דרך חביבה שיצאה לי פעם היא שהיא אוננה לעצמה תוך כדי מין אנאלי...כששמעתי אותה זועקת בגמירה מוטרפת אז כבר גמרתי על המקום באופן ספונטני..

חופ שיה

New member
הדרך הכי טובה

להוריד קונדום מבלי להרוג את הרגע הזה לדעתי , זה לשלוף את הקונדום מידי ולעשות לו קשר , לזרוק על הריצפה ולהמשיך לחבק /להשתרע/ להתרפק...וואט אבר. לא ממש חשוב לי שנגמור ביחד (חשוב שנגמור
),אבל כמובן שמידי פעם זה נחמד "להתעלף" ביחד ולהרגיש את פעימות הלב החזקות אחד של השניה בתום ההשתוללות. בחורה שגומרת ראשונה תמיד יכולה להמשיך לאורגזמה הבאה, אצל גברים סוד העניין הוא לשלוט בגמירה, אפשר להתחכם לעניין כמו שנקניק רומני הציע , אבל בסופו של דבר , השליטה בגמירה משותפת תלויה בעיקר תלויה בגבר. ואיך אפשר שלא להזכיר את התקשורת בין השניים בעת המשגל- יכול להועיל מאוד. "פינוקיו חכה לי................"

למעלה