שתי שאלות...

Just kobi

New member
שתי שאלות...

קודם כל רציתי לשאול על איזה שירים מהאלבום טנקפול אתם ממליצים? ודבר שני יש הופעות של השיר anytime מטנקפול? ואם כן אז אפשר בבקשה קישור? תודה לעוזרים :)

sefer7

New member
אני אישית ממליצה על..

just missed the train you thought wrong what's up lonely ואין לי תשובה לשאלה השניה כי לי אין..חחח...

כל האלבום.../images/Emo13.gif

ברצינות, חלק מהשירים נשמעים יפים יותר מאחרים על השמיעה הראשונה, אבל אחרי כמה שמיעות-האלבום הזה פשוט מדהים
. ואמממ.....יש הופעה אחת ממש יפה שלו מאיידול [אני חושבת שזה בשני]
,אם תמיר ושי לא ימצאו לך קישור-אני יעלה לך

ofofofof

New member
תודה../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

יש לך במקרה גם את ההופעה בוידאו מאמריקאן איידול? יעני ההופעה שנתת את האודיו שלה?
אופיר

dilan angel

New member
בדיוק שאלה בשבילי../images/Emo110.gif

כי קניתי את טנקפול שבוע שבעבר אחרי חודש וחצי שיש לי את ברייקאווי ות'אמת, התאכזבתי מטנקפול נכון, אמרו לי לא לצפות ליותר מדי, שברייקאווי הרבה יותר טוב אבל חצי מהשירים שם הם ממש גרועים היחידים שהם טובים לדעתי הם: just missed the train you thought wrong what's up lonely Low The trouble with love is miss idepended beautiful disaster זהו. בקשר לאניטיים אין לי מושג אם יש אותו בלייב וגם אם יש, לא הייתי טורחת לראות שיר עם מילים מדהימות אבל הלחן גרוע, לא מתאים לקלי בכלל..

Kryptonite

New member
הלחן וההפקה../images/Emo168.gif

מדהימים!
נורא "דיוותי" כזה, מראה את הצד הענק של הקול שלה... ממש מתאים לקלי מהעונה הראשונה של איידול.

dilan angel

New member
דווקא לא{לדעתי לפחות}../images/Emo110.gif

זה וואנבי "דיוותי" (כמו שאתה אומר) שירי דיוות צעצוע, עם הפקה לא כזאת ענקית ניסו להכניס לה את הסגנון הזה בכוח.. זה פשוט לא מתאים לה.

Just kobi

New member
anytime מדהים!

הלחן וההפקה הקולית פשוט גאוניים!!! הקול שלה נשמע שם מדהים ובפעם הראשונה ששמעתי אותו נהיה לי צמרמורת!

Good 2b Me

New member
כן גם אני חושבת ככה

השיר הזה הוא שיר מהמם!!!
הלחן והמילים פשוט מדהימים! והקול שלה בשיר הזה...פפפ...סופני!!

מתאים לה מבחינת קול אבל../images/Emo99.gif

יש לה קול ענק לשירים כאלו. אבל לא לאופי שלה, אם רואים הופעות שלה היום,ואת אלו שמלפני שנתיים/שלוש, ברור לגמרי שהיא מתחברת יותר לסגנון של ברייק.

"מתאים לקלי מאיידול"../images/Emo45.gif

לא הייתי קוראת לדיסק הזה 'דיוותי',דווקא להפך
באמריקן איידול הצופים של קלי חיכו לאלבום מסוג כזה, זאת היתה קלי שהם ראו בטלויזיה,וזה היה גם דיי ברור שזה האלבום שהיא תוציא
קלי בעצמה אמרה לא מזמן שהיא התארחה בתוכנית 'פרופייל' שדיי 'כפו' עליה את הדיסק הזה,שהיא לא כ"כ היתה שלמה עם הסגנון והכל....אבל אחרי הכל,ככה כולם הכירו את קלי באותה תקופה. ואז בברייקאוואי רוב הטקסטים היו שלה,הלחנים היו בסגנון שלה,מה שהיא אוהבת וזה..... ולפי דעתי זה דווקא דיסק יותר דיוותי
MTV כזה....

Kryptonite

New member
זה מוזר באמת../images/Emo168.gif

כי הסיגנון רוק הזה יושב עליה מדהים, והיא אף פעם לא שרה משהו כזה באיידול. (והיא בחרה שם, מן הסתם, את השירים שהיא תבצע)

כי הסגנון הזה מדגיש יותר את הקול

שלה
אני מניחה שזה היה אחד השיקולים, חוצמזה, זה לא כמו שהיום אם איזה רוקיסטר יבוא לאיידול יהיו לו פול מעריצות וזה... בעונה הראשונה כל המשתתפים היו ככה

a charmed girl

New member
כל השירים יפים

כמו שהדר אמרה...יש כמה שירים שבהתחלה אולי לא תאהבי...אבל אחר כך תתחילי לאהוב אותם...זה מה שקרה לי עם חלק מהם...היום כאני מכורה לשני האלבומים והם קבוע אצלי במערכת/מחשב/MP

למעלה