שתי שאלות

black frog

New member
שתי שאלות

שלום. אני קורא כאן מידי פעם ולעיתים רחוקות גם כותב. ידידה שלי עורכת מחקר ספרותי ומחפשת תשובות. בעיקרון אני מפנה את השאלות לנשים אבל גם גברים מוזמנים לענות. "לצרכי מחקר סיפרותי, ותוך כדי כתיבה, צצו השאלות הבאות: 1.האם ניתן לדעת, או אפילו לנחש בהצלחה, מה בדיוק מסתתר מתחת למפתח המכנס של הגבר, או שזו אגדה של מאדאמות בבורדלים ותו לא? במילים אחרות- האם אפשר לדעת אם יש לו זין גדול רק ממבט? 2. מה המשמעות הפיזית, בסנטימטרים, של "זין קטן/סביר-רגיל/ארוך/ענק?" תודה לעונות ולעונים BF

א פרח

New member
יש לי רעיון לחברה שלך../images/Emo62.gif

שתצא ותעשה מחקר שטח. תעמוד ברחוב תעצור גברים שונים ותבקש מהם למדוד את גודל: 1. האף. 2. כף היד. 3. כף הרגל. 4. גודל הכלי במצב מנוחה ובזמן זיקפה. אח"כ שתעשה מס' חישובים סטטיסטים. ואנו נישמח לקרוא את תוצאות המחקר זה יעזור גם לנו.

black frog

New member
תודה על הרעיון

אבל מה שקיוויתי בשאלתי זה שנשים שונות, יכתבו שבחור שהן פגשו הן יכלו לנחש במדוייק או בקירוב או לא יכלו כלל את גודל איבר מינו. כמו כן קיויתי שציינו את הגדלים שהן פגשו ואיפה הם ממוקמים בסקאלה. השערותי (לגבי החלק השני): עד 10 ס"מ קטן 15-20 סביר מעל 20 גדול 35 ענק (אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה או תחזקו אותי אם אני צודק) BF

black frog

New member
../images/Emo127.gif

הכל עניין של פורפורציות. סתם רצחני מפלצתי יו ניים איט. ----------------- מה זה גדול וטוב? (כרגע אנחנו מתעלמים מ"הטכניקה" ו"למי הוא מחובר", שיש הטוענים שאלה פונקציות די חשובות) BF

daniella1980

New member
בשיא הכנות

לא התעסקתי מעולם עם מדידות וסנטימטרים אבל יש לי בראש גדלים אידיאליים יותר או פחות:). אני רק יכולה לומר שגדול וטוב זה בטח שלא גדול מאוד, ואם באמת מדברים על פיזיות גרידא - לכל אישה יש את האנטומיה שלה ומתאים לה במובן ה"אידיאלי ביותר מבחינת גודל" - איבר אחר (למרות שהיא לבטח תוכל להפיק הנאה גמורה ממנעד גדלים גם קטנים יותר). אני משוכנעת שרובן מעדיפות לא גדול מידי ולא קטן מידי, והפרמטרים הם בטח שלא רק אורך אלא גם היקף מאוד דומיננטי בתחושה בחדירה.

מאמי 29

New member
כן אפשר לדעת את הגודל וזה בדוק

לפי האגודל של הגבר אם הוא ארוך וצר אז גם החבר למטה כזה ואם הוא ארוך ועבה זאת אופרה אחרת לגמרי וזה בדוק ניסיון של שנים אף פעם לא טעיתי אני מציעה לה להתחיל לבדוק את זה ובקשר לגודל... הגודל לא קובע מה שקובע זה המשחק האצבעות והלשון חברים הרבה לשון זה תמיד עובד

m r z

New member
לא בקבוק קוקה קולה..

יותר בכיוון של גליל נייר טואלט... פחחחחחחחחחחח

למעלה