שתי שאלות.

• פותח הנושא Ryan
  • פורסם בתאריך

Ryan

New member
שתי שאלות.

1. חבר שלי בעל תקציב של 10,000 ש"ח ומתלבט בין 125 ישן ממש (נניח 94) לבין 50 משנתון גבוה (98 99 למשל). על איזו אופציה תמליצו לו? 2. מהאנרג´י 50 שברשותי יוצא עשן לבן בכמויות סיטונאיות לאחר רכיבה מאומצת. האם מדובר בבעיה קשה? תודה.

R750-Girl

New member
אוכל שמן, הקטן...

בקשר לחבר שלך - לאילו מרחקים הנ"ל נוסע?

Ryan

New member
אפשר לפרט?

1. אוכל שמן? מזתומרת? עד כמה זה רע? למה זה נגרם? הצעות לפתרון? אשמח לשמוע הסבר שיבהיר לי מילותייך שעבור הדיוט שכמותי יוצרות ביטוי סתום לחלוטין. 2. החבר נוסע בעיקר בעיר, אך קיימת אופציה לנסיעות בינעירוניות - עומד לפני גיוס ולמרות שאיננו מתכוון להצטרף ליחידה קרבית עדיין קצת מוקדם מכדי להחליט על מיקום שירותו הצבאי. לשם פישוט השאלה, נניח ועיקר השימוש בקטנוע יהיה בעיר - אך אינטנסיבי למדי. שוב תודה.

R750-Girl

New member
בקשר לשמן...הרבה יותר לעומק אני לא

יודעת להסביר. בטח יתעוררו אנשים מבינים עוד כמה שעות. יש קשר בין תצרוכת יתרה של שמן לבין פעולת מנוע לא תקינה כמובן. בקשר לחבר שלך - יש חשיבות למרחקים שהוי יסע. לדוגמא - ראשל"צ - תלאביב חייב 125/150 אם בתוך העיר עצמה...50 יספיק לו וישרת אותו היטב. הוא צריך לדעת לאילו מרחקים הוא יידרש לעשות עם הקטנוע...

איילR

New member
ברור שהוא אוכלשמן

בלי להעליב GIRL ברור שהוא אוכל שמן זה קטנוע דו פעימתי. לראין - כמה עשן יוצא? עשן מקטנועי 50 סמ"ק במיוחד בתחילת הנסיעה היא תופעה נורמלית .

ofnik

New member
מה שמזכיר לי-אני אוהב לשבת עם אופני

ק על הטיילת מול חוף הכלבים בשביל הסבבה- וזה מקום שכל בעל 50 בת"א מגיע אליו- פתאום שמתי לב שכל 50 שעובר משאיר שובל סירחון בלתי נסבל באויר(וזה חוץ מהרעש הבלתי נסבל)- ממש כמו מטוציה גנטית-אין הגיון -יש יחס הפוך בין הגודל לכמות העשן הסירחון והרעש שהכלי הזה מפיק- אוףףף

איילR

New member
חבל שהאפריליה דיטק לא זכה ...

להגיע לארצנו הקטנטונת.

R750-Girl

New member
אבל אולי יותר מהרגיל?

"תביא פעמיים קטמול..לכל החברה"?

Ryan

New member
הרבה לבן, הרבה עשן

האנרג´י שברשותי משנת 97 עבר כ-18 אלף קילומטר והספיק כבר לעשות אוברול לפני בערך 5,000 קילומטר. בכל אופן העשן שיוצא ומטריד בכמויותיו הוא לאו דווקא בתחילת הנסיעה - אלא לאחר נסיעה ספורטיבית מאומצת. במחשבה שנייה, בהתחשב ביתר האופנועים בפורום, אגדיר הנסיעה כמאומצת בלבד. ויוצא, אגב, המון עשן (זה פירוש המונח "בכמויות סיטונאיות" בהקשרו הענייני). למישהו פתרונות?

מה זזזזזה? אתה יודע מה הוא יכול

לקנות ב 10,000 ש"ח? סופר דיוק 125 שנת 2001.. אני מכרתי את שלי לפני שבועיים ב 9,500 ש"ח... מי שמחפש מוצא...

Ryan

New member
אני לא עד כדי כך בוק

עניין קניית הישן היא בגלל שעשרת אלפים ש"ח הם התקציב להכל... ביטוח, אחזקה, אופנוע וקסדות.

איילR

New member
תנסה באתר של דורי

תפרסם את השאלה באתר של דורי אופנועים בדרך כלל מקבלים שם תשובה.

למעלה