שתי שאלות..

selotape

New member
שתי שאלות..

אחת בעצם המדובב של בנדר השתנה מתישהו בין העונות? יש לי הרגשה שאנחנו מפקירים את פיוצ'ראמה פה... בואי נכין פרק של פיוצ'ראמה! :]

GK_FF

New member
חח.. פרק של פיוצ'רמה..

אני עדיין במשך צפיה בסדרה (פרק 2 של עונה 2, עד שהחמור הזה מוריד!!! בגלל זה אגב אני חושב פשוט לשלם 400 שקל ולקנות את הכל בDVD), אבל אני מקווה שבסוף פרי ולילה מתחתנים...... <.< XDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם לא אז בואו נעשה פרק על זה. ^-^ XDDDDDDDD חחחחחח. סתאם.
בכל אופן אני ממש אוהב את הסדרה הזאת נכון לעכשיו.

GK_FF

New member
הממ.. כמה משעשע..

בדיוק הלילה חשבתי לעצמי מה היה קורה אם המשפ' סימפסון היו פוגשים את צוות השליחים של פיוצ'רמה. אני חושב שמארג' ולילה היו אוהבות אחת את השניה, ואולי הומר ובנדר.. XDD היי תגידו אם כבר פיוצ'רמה. סדרו את שלושת הדמויות האלה בסדר שאתם הכי אוהבים (ראשון הכי הרבה שלישי "פחות"): פריי, בנדר, לילה. ואז את שלושת אלה: הרמס (הכושי), דר' זוידברג, איימי.

selotape

New member
חחח...

אני מניח ש..פריי - בנדר - לילה וזוידברג - הרמס - איימי אין סיבה מיוחדת...

GK_FF

New member
תשובות שלי:

1. לילה (אוהב אותה, במיוחד בסצינות שלה עם פרי) 2. פרי (אני אוהב אותו עם לילה! אבל בלעדיה.. לפעמים הוא גם מצחיק.
) 3. בנדר (שונא אותו!!!!!!1 ... למרות שהוא מוסיף איזון מסוים) והשני: 1. זוידברג (הוא כזה מצחיק!!!!!!!!!!!!! אני צוחק רק מלהסתכל עליו!! אני לא יכול לחכות שיהיה כבר פרק שהוא כולו עליו (יהיה פרק כזה נכון?!)) 2. איימי (לא בגלל סיבה מיוחדת, האמת שהיא לא מצחיקה אותי, פשוט הרמס בקושי מופיע) 3. הרמס (.. הוא בקושי מופיע.
)

selotape

New member
בפרקים שאני ראיתי...

בנדר הכי קורע. לילה לא שום דבר מיוחד. כנל איימי והרמס גם קורע! למרות שהוא לא מופיע הרבה...

GK_FF

New member
אממ........

אני לא אוהב את בנדר, הוא סטראוטיפ של "המנייק", ולמרות שבסדרות קומדיה סטריאוטיפים לא מפריעים לי (טוב תלוי עד איזו רמה, אבל היוצרים של סימפורמה תמיד יודעים מתי זה "מספיק"), אני פשוט לא יכול לאהוב דמות כזאת. לילה אומנם לא "מצחיקה" אבל יש לה אופי וזה מעניין אותי - אדרבה אם זה עם פריי. ^-^

o0O0o

New member
ממ

למרות שאין כאן את זאפ. אני אשים אותו ראשון
זאפ בנדר פריי לילה ------ זוידברג איימי הרמס

למעלה