שתי שאלות

שתי שאלות

איך מלבינים שיניים? פתאום שתי השיניים הקדמיות שלי הצהיבו, ניסיתי עם עלי מרווה ולא עזר, ניסיתי עם סודה לשתייה גם לא עזר, יש לכם אולי משהו אחר? איך להוציא מהראש מחשבות לא טובות,? ולהשתחרר ממצבי מתח , תודה יום טוב

טוטס

New member
מאוד לא בריא להלבין שיניים

בשיטות האלה - זה הורס חלק מהשן. חבל... כדי להשתחרר ממצבי מתח - אני מציעה לעשות בלילה לפני השינה מדיטציה או לקנות קלטת הרפייה ולעשות לפני השינה - זה מוריד את המתח של כל היום ועוזר לשינה טובה בלילה. ודאי עוד מעט יתנו לך עוד עצות נפלאות

../images/Emo36.gifדרך המשי 10../images/Emo26.gif

אין לי פתרונות לגבי הלבנת שיניים אך כדי להשתחרר ממצבי מתח יש לזה את השיטה הכי טובה ,כל בוקר או ערב הליכה מהירה של שעה אחת תשפר לך מאוד , אבל מאוד את מצב הרוח ותשתחחרי מאוד ממצבי מתח . בהליכה מהירה כשהדופק עולה והדם זורם המוח משחרר אנדרופינים וזה כדור ההרגעה הכי טוב . מחשבות לא טובות לכולנו יש ,גם לזה שיש מינוס בבנק וגם לזה שיש מליון בבנק ,השאלה היא עד כמה זה מטריד אותך

ה מוזה

New member
הלבנת שיניים

תמצאי את העצות במילון המונחים ולהרגעה לשתות חליטת תה לואיזה או מליסה

*שאלה נוספת על הלבנת שיניים

קראתי במילון מונחים שמרווה עוזרת להלבין.. איך בדיוק? והאם מישהו ניסה והתוצאות היו טובות? האם זה לא משחיר את החניכיים?

ה מוזה

New member
כך הבדואים נוהגים שנים רבות

הסבתות הערביות בגליל עלה של מרווה ופשוט משפשפים איתו את השיניים הוא אינו משחיר את החניכיים ולהיפך מרווה[ גרגור מי מרווה] אפילו בריאים לחניכיים

0 אור 0

New member
הבדואים כהמלצה?

אני מקווה שזה לא נשמע גזעני, אבל לכל הבדואים שאני מכירה יש שיניים צהובות עד חומות. לא ראיתי סבתא בדואית אחת שיש לה שיניים לבנות ויפות. אז אולי זה סוד של חמולה מסויימת, שאותה לא פגשתי, אבל הייתי נזהרת לפני שאני מסתמכת על זה כהמלצה לשיניים לבנות. האם יש לך איזושהי אסמכתה על מישהו שניסה את זה וזה באמת עזר לו??

ה מוזה

New member
אור יקרה

אני לא זקוקה ל"אסמכתאות" הרי זהו פורום רפואה עממית כזו שצמחה בכפרים נידחים ובעת העתיקה עוד מימי אסף הרופא ועברה מסבתא לבת לנכדה .. עלי המרווה ידועים גם בספרות וגם במציאות ובמיוחד בקרב העדה הערבית המרווה עוד מימי קדם כתרופת סבתא להלבנת שיניים,לדלקות חניכיים,לעששת ולעוד הרבה שימושי מרפא החל מהבערת עלי מרווה לטיהור הבית ועד שטיפת תינוקות במי מרווה,וגם לאלו אין "אסמכתאות" למעט הסבתא הזקנה לכן השם "עצות סבתא" , עצות לא המלצות או מרשם רופא למרות שבאופן אישי, ניסיתי

איך "אני" מלבינה שיניים

(ושוב האייקונים לא עובדים לי...
ובכן לאחר שלמדתי כי משחות השיניים האמורות להלבין עשויות ממי חמצן 3 אחוז, מסודה לשתייה וממעט לימון, אני עושה לי את התערובת לבד... מערבת כפית סודה לשתיה, עם שתי כפיות מי חמצן (זה תוססססס) ומעט לימון, ומצחצחת בזהירות. לא מומלץ כלל לעשות זאת לעתים קרובות בשל הריסת הצפוי הטבעי של השן. ועוד יותר לא מומלץ להלבין שיניים עם הערכות הנמכרות בבתי מרקחת - כי או אז הלך המנוע (הציפוי) שבת מבורכת.

אני ממש ממש ממש לא ממליצה על זה

סודה לשתייה+מיץ לימון, ציחצתי פעמיים עם זה כדי להלבין את השיניים וזה עשה לי סדקים. הזמנתי תור בגלל זה לרופא השיניים והוא אמר לי שפשוט הרסתי את שיכבת המגן של השן ושבמשחות שיניים יש גם סודה לשתייה ולימוןם אבל בכמות ממש קטנה לעומת חומר נטו של סודה לשתייה ולימון ששמים על השיניים כדי להלבין. אני אלך על המרווה(גם פחות מגעיל).

למעלה