שתי שאלות:

WinterPerson

New member
שתי שאלות:

1) אני צריכה לנקות את הלאגרים או איך שיקראו לזה (הבסיס של הגלגל, נו איפה שמצטבר לכלוך) אבל אני לא כל כך יודעת והייתי מעדיפה שמישהו יעשה את זה באופן מקצועי...אתם יודעים על איזה חנות שעושה את זה? או שתיתנו לי הסבר מקצועי. 2) פתאום התחוור לי שאחייני המתוק כבר כמעט בן 10 והוא לא יודע להחליק! ואחייניתי (אחותו) בת 6 וגם לא יודעת...לאיזה שיעור בספורטק לבוא ועם איזה מדריך? אני הייתי שמחה ללמד אותם אבל אני לא כל כך יודעת ללמד. נראה לי שבתור התחלה אקח אותם לספורטק לראות אם הם בכלל מתלהבים, ואם הם ירצו לנסות אשים להם את הרולרים ואלך איתם ליד המעקה...וזה רק ההתחלה. אז יש הצעות?

נתן.ל

New member
אתחיל דווקא מן השאלה השניה שלך:

אין הדרכות מסודרות לילדים בספורטק. הסיבה היא שהמדריכים אינם רוצים לקחת אחריות על ילדים ואינם יודעים להתעסק איתם. מי שרוצה להדריך ילד עושה זאת על אחריותו הבלעדית. את יכולה לקרוא על הודעה בנושא שפרסם ג'ו(כפרה) בפורום הדרכת מתחילים.

topsoul 360 out

New member
אמממממ....

1) לנגב עם נייר טואלט,אח"כ לשמן (WD40 למיניהם) 2) אני לא יודע לגבי שיעורים בספורטק, המקום היחיד שאני מכיר שנותן שיעורים הוא קרייזי רולר בהרצליה, בכל שעות הפתיחה שלהם יש להם שיעורים, לפחות לפי מה שידוע לי... האתר שלהם, אגב, www.crazyroller.co.il

נתן.ל

New member
../images/Emo18.gif זהירות - WD40 הוא לא שמן

הוא חומר ניקוי מבוסס נפט והוא אינו משמן אלא ממיס שומנים.

נתן.ל

New member
ניקוי מיסבים(לאגרים)

דבר ראשון שיש לעשות הוא להפריד את המייסבים מן הגלגל. לשם כך קודם כל יש להריד את הגלגלים מן הפריים ע"י פתיחת הבורג המחזיק כל גלגל בצירו. לאחר מכן יש לשחרר את המייסב מן הגלגל בד"כ ע"י שליפתו החוצה מן הגלגל(מייסב הוא החלק מתכת המצוי בתוך הגלגל והוא אמור להחליק החוצה בקלות, אם הוא מלוכלך אז יהיה טיפה יותר קשה). עכשיו אפשר להמשיך לפרק את המייסב לחלקיו הקטנים יותר אבל לא ממש מומלץ. עכשיו ניתן לנקות אותו ע"י WD40 ו\או לשטוף במים ולייבש הייטב. לאחר הניקוי מומלץ להזליף על כל מייסב מעט שהן ולהחזיר אותו למקומו בגלגל. המדריך לתחזוקת ברגים נכונה ולהסרת ברגים שחוקים מרולר המדריך לרוטציה של גלגלים שחוקים(מומלץ לעשות אחת לחודש חודשיים) המדריך לפתיחת מיסבים לצורכי ניקוי

WinterPerson

New member
שיו

כל כך הייתי מעדיפה שמישהו שמבין בזה יעשה את זה במקומי....אין חנויות שעושות את זה? או בקרייזי רולר או משהו???

PARALLEL

New member
WINTER

תבדקי ברוזן מינץ, אני חושב (אבל לא בטוח) שזה ניתן שם כשירות בתשלום. (נתי עושה את זה, והוא מבין בתחום). אבל שוב, אני לא בטוח. לגבי הדרכת ילדים, את פשוט צריכה להגיע עם הילדים בשבת או שישי לספורטק. בדרך כלל דורית (שהיא אחותי של נתי) נמצאת שם. אם היא אכן שם את לא צריכה לעשות כלום. היא כבר תיגש לילדים ותלמד אותם. אין פעם שהיא לא בספורטק מבלי שכל ילדי הספורטק יצטרפו ל"שיעור" שלה.

masterform

New member
Winter

תעשי את זה לבד, או עם מישהו שיודע לעשות את זה ביחד. זה מסוג הדברים שתמיד כדאי לדעת לעשות ובטח שלא שווה לשלם עבור שירותים כאלה... זה כמו לשלם על טיפול 10,000 לרכב כשאפשר לעשות אותו לבד בשעה.

WinterPerson

New member
זה כמו

if you give a person fish. he will eat for a day if you teach a person how to fish, he will never be hungry for the rest of his life. משפט מקסים הא?

נתן.ל

New member
יש חנויות המעניקות את השירות הזה

אבל אני חושב שהם מעניקים את השירות רק לאלה שקנו אצליהם את הרולר. נתי ברוזן מינץ מעניק שירותי תחזוקה ללקוחותיו. אני חושב שגם מתי באטלנטיס אבל אני לא בטוח.

alfred

New member
ורק אלפרד, כרגיל, מיושן.

מפרק את המיסבים ומטביע בנפט שותה בירה. עוד אחת. ומוציא את המיסבים. מנגב את הנפט ושם לייבוש. שותה בירה. בודק אם התייבש. אם לא פותח בירה. גם אם כן. ממלא בגריז (בניגוד להמלצת היצרן) ומשחיל למקום. סלאמת. בירה.

נתן.ל

New member
ומה שאותי מעניין

איך אתה מחליק אחרי כל כך מעט דם במערכת הבירה שלך?

alfred

New member
איך?

בקלות. אלפרד קליל כאיילה
זה רק עושה להחלקה (ולאלפרד) טוב.

למעלה