שתי שאלות

evil nandos

New member
שתי שאלות

האם באיפוד מיני החדש (18 שעות סוללה) המסך צבעוני? והאם ניתן לחבר אליו את אותם עזרים של הפוד הרגיל

AGENT SHESH

New member
לא ולא.

המסך לצערנו לא צבעוני, נקווה שבדור החמישי זה יהיה צבעוני, ועזרים של פוד רגיל - מה שמוכרז כמתחבר לפוטו יתחבר, אבל מה שלא שיועד לפוד רגיל בלבד לא יתחבר למיני. גם למיני החדש.. אין שינוי בעניין..

evil nandos

New member
זה פשוט מאכזב

עד שכבר מצאתי נגן שמתאים לי.. למה אפל עשו את זה? מה כואב להם.. בלי מסך צבעוני זה בלתי אפשרי היום.

AGENT SHESH

New member
תעשה כמוני

קניתי את האייפוד פוטו 40GB. למה הם עשו את זה? אין לי מושג.. אולי המחיר היותר גבוה של מסך צבעוני..?

evil nandos

New member
כי

אם כבר אני משקיע כסף אני רוצה לקבל תמורה הולמת. והיום כל נגן שמכבד את עצמו הוא בעל מסך צבעוני.. עם הפוטו אין לי מה לעשות אם כבר אני אקנה את הפוד של יו2 אני אוהב אותם והוא גם נראה מצוין.

LinkTree

New member
תאמת

אני מבין שזה יותר מגניב - אבל לא יותר מזה. ובפוטו יש לך מסך צבעוני אז למה אין לך מה לעשות איתו?!

evil nandos

New member
אממ

אם אני משווה את הפוטו לעומת יו2 אז אני מעדיך את יו2 עם החתימות והצבעים הלא שגרתיים.. ואגב ללא מסך צבעוני יש עדיין תאורה עליו נכון?

oren*

New member
אתה משלם עבור נגן מוזיקה ומקבל

תמורה הולמת - איכות שמע, נפח אחסון אדיר ועיצוב סקסי ואופנתי. "כל נגן שמכבד את עצמו הוא בעל מסך צבעוני" כי היצרניות מחפשות דרכים לערער על השליטה של אפל בתחום נגני המוזיקה ומוסיפות מסכים צבעוניים או אפשרות לנגן וידיאו - לא רק שזה לא מוריד מערכו של האייפוד אלא להיפך, מתאים מאוד לעיצוב המינימליסטי ופשטות ההפעלה. ואם באמת חשוב לך מסך צבעוני, מדוע לא ללכת על נגנים של חברות אחרות? IRIVER לדוגמה?

AGENT SHESH

New member
אולי...

בגלל שהריבר נראה גרוע? העיצוב שלו ממש על הפנים.. ומילא העיצוב, הריבר יותר יקר מהפוד... בשבוע שעבר כשראיתי שהיו לי בעיות עם הקניה של הפוד כבר רציתי לקנות ריבר, והמחירים היו כל כך גבוהים שהתחרטתי על זה וחזרתי לאופציה של הפוד...

למעלה