שתי שאלות...

שתי שאלות...

א.מי כאן באמת דתי ומי לא? ב. הפורום... הכוונה שלו היא להגיד לאנשים "זה בסדר" או לתמוך וכיצד "יוצאים מזה"... (יש לי חבר שהיה מדריך שלי בבני עקיבא הוא גם הומו.. היה בכל אופן... והלך לעצת נפש.. היה להם סמינריון.. והוא כיום טוען שהוא לא הומו.. - אני מאמין לו.. כי הוא כבר לא רוצה אותי...)

Dancing mad

New member
הפורום הזה אמור לספק במה לכל הדעות

כל עוד הם לא פוגעניות, וכך הוא עושה. לא צריך פורום נגד.

Dancing mad

New member
א. יש ויש.

ב. לתמוך. אבל הלתמוך שלך שונה משלנו, כי אנחנו כן אומרים "זה בסדר", כי לדעתנו "זה בסדר". עצת נפש שרלטנים. אם החבר שלך הצליח לשכנע את עצמו שהוא לא הומו (ואולי בכלל לא היה מלכתחילה?), והוא מאושר, אז אשריו. שיטותיהם של עצת נפש פסולות. יש דרך לכל דבר והם נוסעים ברברס.

Dancing mad

New member
א.אישית, אני אתאיסט, אם תלחץ על סקר

בשורה למעלה תוכל אולי לקבל תמונת מצב,אבל תזכור שזה פורום חדש, אז הרבה אנשים אין. ב. בגדול,הפורום כאן בשביל לתת מענה לאנשים שהם גם הומוסקסואלים וגם דתיים. אין להם ממה לצאת, כי הומוסקסואליות אינה מחלה, הפרעה או מצב. הם לא רוצים לצאת מן הדת, וזו החלטה אמיצה. בנוגע לעצת נפש, הם מפרידים הפרדה גמורה "משיכה לבנים" (ומגדירים את זו כזמנית וברת שינוי) והומוסקסואליות ושוללים שיכולה להיות קיימת מערכת יחסים בריאה בין שני גברים\שתי נשים. הם סה"כ עוזרים להומוסקסואל הדתי לשכנע את עצמו שהוא לא הומו. שטיפת מוח. לדעותיהם קוראים גם הומופוביה מופנמת: "לשנוא את החטא ולא את החוטא".

ולי גם היה ויש חבר..

הומו..היה בחור ישיבה..היום נשוי 3 שנים בלי ילדים.. שזה מאוד לא אופייני לקהילה החרדית.. פעם בשבוע מוצא לעצמו סטוץ -חי בשקר עם עצמו ועם סביבתו.. לא נראה לי שזו דרך לחיות

למעלה