שתי שאלות
1. כשאני מנסה להריץ קובץ exe של דוט נט דרך ספרייה בשרינג ממחשב אחר אני מקבל שגיאה וזה לא מתאפשר. האם יש דרך לאפשר את זה ? 2. בניתי תוכנה שעובדת ברשת , בזמן ההדפסה אם המדפסת היא מדפסת רשת ולא מוגדרת על המחשב הספציפי אני מקבל את השגיאה הבאה:
1. כשאני מנסה להריץ קובץ exe של דוט נט דרך ספרייה בשרינג ממחשב אחר אני מקבל שגיאה וזה לא מתאפשר. האם יש דרך לאפשר את זה ? 2. בניתי תוכנה שעובדת ברשת , בזמן ההדפסה אם המדפסת היא מדפסת רשת ולא מוגדרת על המחשב הספציפי אני מקבל את השגיאה הבאה:
System.ArithmeticException: Overflow or underflow in the arithmetic operation. at System.Drawing.Font.Initialize(FontFamily family, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit, Byte gdiCharSet, Boolean gdiVerticalFont) at System.Drawing.Font.Initialize(String familyName, Single emSize, FontStyle style, GraphicsUnit unit) at System.Drawing.Font..ctor(String familyName, Single emSize, FontStyle style) at Print.PrintInvoice.StartPrint(Object sender, PrintPageEventArgs e) at System.Drawing.Printing.PrintDocument.OnPrintPage(PrintPageEventArgs e) at System.Drawing.Printing.PrintDocument._OnPrintPage(PrintPageEventArgs e) at System.Drawing.Printing.PrintController.PrintLoop(PrintDocument document) at System.Drawing.Printing.PrintController.Print(PrintDocument document) at System.Drawing.Printing.PrintDocument.Print() at Print.PrintInvoice.Print() במידה והמדפסת היא מדפסת מקומית הכל עובר תקין.. למשהו יש מושג מאיפה להתחיל לבדוק