שתי שאלות...

בנגלה

New member
טוב.. זה כבר מאוחר מדי..

הביצפר הפעם בחר בשבילנו בפסקל.. כנראה בגלל שזה הרבה יותר קל.. יש לי חברים מבית ספר אחר שדווקא התחילו ללמוד בC ובסופו של דבר עברו לפסקל ולמדו אותה.. אין ספק, פסקל הרבה יותר קל וטוב למתחילים..

shaiis7

New member
בקשר לשאלה השניה

אני יכול לענות לך לפי מה שאני לומדתי...(אני סימתי השנה י"ב) אני עשיתי 5 יח' מדעי המחשב שזה בפסקל ברובו. עוד 5 יחידות בניתוח מערכות וארגון קבצים, שחלק מסויים בפסקל. ועוד 5 יחידות פרויקט גמר: התמחות במערכות הפעלה בC. עכשיו זה ככה בנוגע לשניים הראשונים איפה שיש פסקל אפשר גם לבחור בC. יש לציין שיש בתי-ספר שלא לומדים בצורה כזו...

pertal

New member
או אולי בנג..... מצאתם שיחה לדיבור.

אבל בקשר לשאלה שלך אני יכול להגיד לך מניסיון אישי שc הרבה יותר נוחה מפסקל..... ודרך אגב נראה לי שבפסקל התא הראשון מחזיק את אורך המחרוזת........ אני די בטוח שאם תערוק ל c או שתגלה שפשוט בילבלו לך את המח ואפשר לעשות הכל בדרך יותר נוחה, או שפשוט תחשוב שהתחביר של פסקל יותר נח.... כי בעצם עד עכשיו רק אותו הכרת...... גם אצלנו לא הייתה בחירה בין פסקל ל c, ואנחנו עושים רק 5 יחידות...

בנגלה

New member
אממ.. אני דיי רואה מה זה C..

כל קטע פסקל בבגרות כתוב גם ב-C.. זה כתוב עם כל מני סימנים מוזרים וההגדרות של המשתנים מופיעים בכל קלט ופלט.. אני לא ממש מבין בזה זה נכון.. אבל עובדה שאפילו חברים שלי החליטו בסופו של דבר לעבור לפסקל לפני הבגרות.. מה זאת אומרת התא הראשון מחזיק את אורך המחרוזת.. יכול להסביר?

בנגלה

New member
חח.. כן.. שמעתי כבר על כל אלה..

ברלה.. בייגלה.. צינגלה.. ואפילו מנגלה.. איכס!!!

למעלה