שתי שאלות...

שובל09

New member
שתי שאלות...

1) מה עדיף, פיתון מתכדרר, או חומט, ומה הסדרי האכלה של הפיתון מתכדרר? 2) כשאני מאכיל את הנחש שלי אני שם לו את 3 הולדות בבת אחת, זה בסדר? אם לא איך לתת לו אותם? וכאר עוברים לעכברים בוגרים לעשות גם ככV?

salingre

New member
תשובות

1.איזה חומט? ותלוי מה אתהרוצה, תרשים את עצמך לא אחרים ,אתה קונה את זה לך לא לנו 2.כן זה בסדר גמר וגם עם עכברים זה ככה

o r i 6 6 6

New member
להרשים?

תסביר לי בבקשה מה בהודעה של שובל גרם לך להסיק שהוא/היא רוצה להרשים אותנו?

o r i 6 6 6

New member
מה?

מה הכוונה מה עדיף? את מדברת פה על שתי חיות שונות לגמרי...מה עדיף מבחינת מה? מחיר? ריח? אוכל?

obb

New member
בקשר לעכברים..

בוולדות זה עוד בסדר.שתעבור לעכברים אין לשים 2-3 עכברים חיים ביחד בטרריום אם הנחש.תן אחד אחד או שתהמם את שלושתם ותשים בפעם אחת.אם אתה מגדל לא הרבה נחשים (והתרשמתי שזה המצב) אתה יכול להרשות לעצמך לעמוד לייד הנחש או לפחות לבוא אחרי חמש דקות לפתוח הטרריום ולהכניס עוד עכבר.. חומט ונחש זה חיות אחרות.זה תלוי בך,זה כמו כלב וחתול..

שובל09

New member
עוד שאלה...

מה הסדרי האכילה של פתון מתכדרר? ואיפה יש מאמרים בעברית?

כנס

אין דבר כזה הסדרי אכילה לנחש, אתה נותן לו כול שבוע לאכול מחכה 2-3 ימים ומחזיק אותו. מאמר על פיתון מתכדר אתה יכול למצוא באתר של ילד הג'ונגל(רפי יפרח).

שובל09

New member
אני שואל...

על הכמות? הוא צריך להיות עכשיו באורך של כ- 40 סמ'... ואיך זה משתנה אם הגודל?

נחש בוגר אוכל בתדירות נמוכה יותר

מנחש מתבגר. פיתון מתכדר באורך של 40 ס"מ צריך לאכול עכבר בשבוע גג שניים ורצוי שלא יהיו בוגרים לגמרי במקרה ונותנים שניים.

למעלה