שלך אז לגבי הופעות זו המומחיות של הזהוב לגבי מדוברת-השאלה איפה אתה גר אם בצפון אז המקום הוא אונ' חיפה,ואם במרכז אז יש לך את אתי אשקלוני (לא ידוע לי הרבה פרטים על אזור המרכז(אבל יש פה סטודנטים של אשקלוני שישמחו לעזור לך כשיראו את זה),ובצפון אוכל לתת לך את כל המידע שתרצה)
יש לי הקלטה פירטית של חלק מהמופע-החלק הטוב ביותר ודבר שנזכרתי היום בעקבות יום השואה וכל הויכוחים שקדמו לו בהופעה של פנדליס ב 12.3 נכח בקהל זמר בשם VASILIS LEKAS -זמר שגילה תארודורקיס (כך אמר אנגלו) באמצע ההופעה -בספומטניות גמורה מזמין פנדלי את וסיליס לעלות לבמה ולשיר יחד איתו הוא עולה לבמה , (את הנשיקה יוונית אני גם זוכרת) מתיישב לצידו ומתחיל לשיר בליווי התזמורת והגיטרה של פנדלי הם מבצעים יחדיו שני שירים של תאודורקיס לוסיליס קול חם ויפה- -הקהל מצטרף כמובן -האווירה ממש מחשמלת וזהו- אחר כך ממשיכים בהופעה כרגיל
ניתן ללקט כאשר מגיעים לעיר ובוחנים את לוחות מודעות והפוסטרים המודבקים במרכז העיר האתר IN2.GR ממליץ על מועדון Βεντέτα VENTETA בכתובת Εθν.Αμύνης 3למוסיקת לאיקה טובה מכל הזמנים-פתוח בכל יום חוץ מימי שני.
חלק מן האומנים שהופיעו באתונה עוברים לסלוניקי אך לא בכמויות. להלן המידע הידוע לי כרגע: 1. כריסטוס ניקולופולוס כשלצידו מריה ספירופולו, יורגיה דאסקאלאקי ואיליאס מאקריס יחלו להופיע ב"תיאטרו ורגינה" החל מ-15 לאפריל. 2. אלפטריה ארבניטאקי כשלצידה מלינה אסלאנידו יחלו להופיע במועדון "פיקס" החל מ-23 לאפריל. 3. ב"מילוס קלאב" ממשיך בהופעותיו בימי שישי עד ראשון ואסיליס פאפאקונסטנטינו כשלצידו אברידיקי ואונאר. לשירותכם ככל האפשר הזהוב.
אין כרגע בידי פרטים על ימי ההופעה של ארבניטאקי "במילוס קלאב". אבל, מצורף בזאת קישור עם רשימה מכובדת של מועדונים בסלוניקי עם מספרי טלפון וניתן לברר הכל בשיחה אחת. לשירותכם, הזהוב.