שתי שאלות

על האש

New member
שתי שאלות

1.משום מה אני לא מצליח לגרום לסימס שלי לרחוץ כלים במטבח אלה רק בחדר המקלחת,וזה דיי מעצבן,למרות שרכתשי מתקציב המשפחה כיור ומשטח,הם פשוט לא משתמשים בהם מסיבה כולשהיא הם מעדיפים את הכיור במקלחת
. ודבר שני,היה לי פעם מכון כושר,חיפשתי מכון חדש ולא מצאתי מכוני כושר בקטגוריות השונות,מישהו יכול לעדכן אותי באיזו קטגורייה מכון הכושר?.

תן לי לנחש

1 - במקלחת שלך יש כיור מפוסל שכזה? (הלבן שנראה כמו עמוד יווני קטן) אם כן אז שתדע לך שהסימים תמיד מעדיפים להשתמש באחד כזה משום מה... 2 - מכון כושר? אני מניח שאתה מתכוון למכשיר הכושר? זה נמצא בכללי (הכי ימין למטה) ואם יש לך Hot Date או גרסה מתקדמת יותר אז נדמה לי שזה בכללי (זה שנראה כמו שלוש נקודות)

על האש

New member
תודה :).

אבל מה עושים אז כדיי לגרום להם לשטוף כלים במטבח?. נמא לי ללכת לשטוף כלים במקלחת כול הזמן,וששמתי כיור כמו שציינת במטבח. הם עדיין העדיפו,להשתמש בכיור במקלחת
.

על האש

New member
ודבר נוסף

הכיור במקלחת שלי הוא אפור,עם עמוד יווני.. לא לבן.

rotemshi

New member
אני אענה

זה לא נכון שהם מעדיפים את הלבן. הם מעדיפים את זה שהכי קרוב למקום שבו הם אוכלים.... תבדוק אם הוא יותר קרוב מזה של המטבח ואם כן תרחיק אותו שתקרב את ההוא של המטבח. בקשר למכשיר כושר כבר ענו לך... ודרך אגב אם כבר שאלת חלק מהאנשים לא יודעים את זה אבל גם שחייה בבריכה מעלה את הכושר!!! (ואת הפאן)

למעלה