שתי שאלות

kapuly1

New member
שתי שאלות

שלום לשגית ולכל בנות הפורום הנהדר הזה, יש לי שתי שאלות" 1. רכשתי משאבה חשמלית של מדלה - קטנה ומרעישה כל כך שממש עושה אותי עצבנית - במיוחד אם השאיבה נעשית בשעות הלילה המאוחרות כשכל הבית ישן (2 לפנות בוקר כזה...) - האם אצלן כולן זה מרעיש או שהמשאבה שלי פשוט לא תקינה? (בשביל 400 שקל היו צרכים להמציא מוצר הרבה יות איכותי). 2. בני יהיה בן 3 חודשים בעוד שבועיים, כרגע ניזון מחלב אם בלבד. בעוש שבועיים בעלי ואני נוסעים לתאילנד ואני אקח את המשאבה איתי ע"מ שלא יפסק לי החלב (בני ישאר אצל סבתא). התכנון הוא שבני יצרוך מטרנה בשבועיים אלו וכשנחזור להעבירו שוב לחלב אם. שאלתי היא - האם הוא יסרב לחזור לחלב אם? האם מישהיא התנסתה בתהליך דומה ותוכל להמליץ כיצד לעבור את זה בהצלחה?

sagitlaleche

New member
משאבה ונסיעה ../images/Emo20.gif

אכן, משאבת מיני-אלקטריק מרעישה קצת. יש אמהות שהרעש ממש מפריע להן לתהליך שחרור החלב. יש אמהות שהרעש לא מפריע להן וחושבות שהמשאבה ממש נהדרת. יש משאבות אחרות שקטות אבל הן: 1. ידנית של אוונט שלא מתאימה לכל אחת מבחינת כמויות החלב שצריך לשאוב. 2. יקרות יותר, שזה כבר עניין של תקציב. אחד הפתרונות שמציעים ב"מרכז לאמהות" במודיעין הוא תמורת סכום סמלי התנסות בכמה משאבות ולהתרשם מהנוחות, הרעש, ולקבל תשובות לגבי ההתאמה לצרכים. לצערי, הפתרון הזה קיים רק שם. תינוק בן 3 חודשים עשוי לחזור בקלות לחלב אם, למרות שאיני יודעת האם החזרה ליניקה מהשד תהיה קלה. אם בכוונתך לחזור להנקה מלאה עם החזרה לארץ, חשוב לשאוב כל 3 שעות, כדי לשמור על תפוקת החלב. כדי להקל על חזרת התינוק להנקה, אפשר להציע את התמ"ל בכוס או מזרק כדי לא לפתח העדפה לבקבוק, ואם בכל זאת בוחרים בבקבוק כדרך האכלה, חשוב להקפיד על כך שהתינוק יהיה בזווית ישיבה כמעט והבקבוק בזוית של כמעט 90 מעלות ביחס לגופו כדי לא להפוך את האכילה מהבקבוק לקלה כל כך.

למעלה