שתי שאלות

שתי שאלות

אנה צפויה לעלות למקום ה-15 בעולם השווה לדירוג השיא שלה..מתי היתה הפעם הקודמת? האם הובטחה כניסתה לסגל הזהב היה כתוב בידיעות? מה זה אומר?

תשובות../images/Emo185.gif

אנה אכן עולה ל-15 אך עכשיו רוב הסיכויים אומרים שדווקא 16 הוא המקום שאליו תעלה ולא דירוג השיא שלה. היה כתוב שבמידה ותנצח את פטרובה תיכנס לסגל הזהב...אבל זה לא בטוח

עוד תשובות ../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif

ת'אמת אין לי שמץ...מה שאני יודע שהיא תקבל 189 נק'. לפי אתר ספורט 5+ וגם לפי חישוביי היא 16 ולא 15. סגל הזהב הוא הסגל המיוחד שיישלח לאולימפאידה. האם אנה ראוייה לכך??
בוודאי ! .

שאלות אחרונות

תודה על התשובות.. כמה קהל היה במשחק של אנה מול מישקינה? לוי ינוח השבוע...מה עם יתר הישראלים? משהו מעניין? אנה תשחק בגרמניה וההגרלה ביום ראשון רק?

שוב ../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif

באמת שאין לי שמץ. יתר השיראלים..כפי שכתבתי צריך לחכות לפירסום הגרלות הצ'לנג'רים. כן,ההגרלה ביום ראשון ואפילו אולי ביום שני בבוקר!! .

nitsansh

New member
אנה תהיה 16

אלון עשה אתמול את החשבון... תדפדפו קצת אחורה... סגל הזהב זה הסגל האולימפי הבכיר, שזכאי למרבית ההטבות מהועד האולימפי. זה כולל "משכורת" של 5000 ש"ח בחודש, אבל בשביל אנה זה כסף קטן... השבוע במוסקבה היא הרויחה 55 אלף דולר, שזה מה שהועד האולימפי נותן ב-4 שנים... אם אנה בסגל הזה, זאת אומרת שהועד האולימפי מדרג אותה יחד עם מועמדים למדליות כמו לי קורזיץ, גל פרידמן, אלכס אברבוך ואריק זאבי. ברוב הענפים צריך להגיע למקום 5 בעולם (או 3 באירופה) כדי להכנס לסגל הבכיר. אם זה נכון (אני לא סומך בעינים עצומות על מה שכותבים בעיתון...), זה אומר שלדעת הועד האולימפי מקום 15-16 בטניס מקביל למקום 5 בשייט או ג'ודו, וזה אומר שטניס ענף חשוב יותר.

nitsansh

New member
ציציאשוילי גם בסגל הזהב

יש לנו עוד אלוף עולם! גוצ'ה ציציאשוילי בהאבקות, וההישג הזה כמובן מכניס אותו לסגל הזהב.

למעלה