שתי שאלות

I am a freak

New member
שד זו יישות../images/Emo26.gif

כמוך, כמוני, כמו הרוח שעומד לך מאחורי הגב (בווווווו...
) רק, לשדים, לרוב, אין גוף פיזי (עם עור ועצמות, למשל). ו... עד כמה שאני יודע- רובם רעים.
האם זה קיים בכלל
שאלה טובה. תלוי במה אתה מאמין.
אם תשאל אותי- הם קיימים. כמה מפגשים עם שדים הוכיחו לי את זה.
אם תשאל מישהו אחר- ייתכן מאוד והוא לא ידע על מה אתה מדבר. או שהוא יידע על מה אתה מדבר ויגיד שהוא לא מאמין בקיומם. "אם לשדים יהיה אינטרס כלשהו כדי שתאמין בקיומם- הם יראו את עצמם ורוב הסיכויים הם ש"אם זה נראה כמו ברווז, הולך כמו ברווז ועושה קולות של ברווז- זה ברווז
" לילה טוב, הפריק.

שד זה לא יישות ...

לפחות לא כולו. בריאת השדים נפסקה באמצע. הם כמו חצי מלאכים.חצי יישות.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

1. תלוי לפי איזו אמונה. ולפי איזה שד. 2. חצי יישות- זה עדיין יישות. רק חצי
תחשוב על זה. חוץ מזה- לפי האמונה, ביראתם נפסקה באמצע ואז- 1. יש להם רגלים של תרנגול 2. השטן המששיך את ביראתם. משום מה נראה לי שאני מסבך בין שני סיפורים- תקן אותי אם אני טועה... תודה
*השעה עושה את ההבדל* הפריק.

אתה ביקשת תיקון....

אני יתקן והרחיב גם. אז ככה, השדים נבראו בערב שבת. בריאתם לא הושלמה לכן נשארו בריות פגומות. הם לא ישויות,זה דבר שהייתי צריך להגיד,ואמרתי אחרת.יש הבדל בין שד לישות אבל זה לפעם אחרת. אבל איך השדים קיבלו את גופם?הרי הם רק רוחות חסרות גוף.. לאחר שאדם עזב את חווה(גירושים בתנ"ך) הוא הזדווג עם אישתו השניה,לילית. לאחר שעזבה לילית את אדם ועברה לים המלח קוללה ע"י מלאכים מפני שלא רצתה לחזור לאדם. היא נשבע לנקום והפכה להיות מלכת השדים. היא מפתה אנשים להזדווג אתם וכך נולדים השדים.עוד תענה שלדעתי נועדה להפחיד מתבגרים היא שכל פילטת זרע לכלום(אוננות)הולכת ללילית,וכך נולדים עוד שדים. לילית אינה היחידה שיולדת שדים,גם המלכה השנייה במעלה, נעמה יולדת שדים... מקווה שהבהרתי את הנושא.. חביב הקסם

I am a freak

New member
כנראה ההגדרות שלנו שונות

כן, את הסיפורים הללו אני מכיר. אבל, אני מכיר עוד סיפור על "איך השדים קיבלו רגלי תרנגול". אני לא זוכר, רק זוכר שיש סיפור כזה. אם אני אזכר, אני אעדכן
נ.ב. על פי מה שאני יודע. לילית קוללה כיוון שרצתה להיות אקטיבית ביחסי המין. "אלוהים" כעס עליה והיא ברחה והפכה להיות מלכת השדים. הפריק.

A lost angel

New member
כן, לילית' רצתה להיות למעלה וזה לא

התאים לשאיפות השוביניסטיות של אלוהים. אז היא ברחה. דנה
נ.ב. שוב לא הלכתי לישון. גם לא מתכננת.

I am a freak

New member
תודה על האישור ../images/Emo13.gif

אלוהים לא שוביניסט
אלוהים לא קיים

קרנוש21

New member
שכחת להוסיף

ל ד ע ת ך ! חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח ואלוהים הכל גם שובינסט! וגם לא מרחם במיוחד עלייך....

I am a freak

New member
אני באמת לא מתכוון להגיב.

לאורך כל השיחה אני אומר "לדעתי...לדעתי...לדעתי...." אם לא הבנתם שכל מה שאני אומר זה לדעתי..... זו כבר בעיה שלכם
הפריק.

למעלה