שתי שאלות

שתי שאלות

היום אמנון בן שבועיים. היו כבר כמה הזדמנויות להשאיר אותו עם הסבתא לזמ קצר אבל אני עדיין לא מסוגלת להפרד ממנו. איך זה אצלכן? למזלי בעלי היקר תומך בי ומפרגן לי ללכת לפי האינסטינקטים שלי. אני מאמינה שכשיגיע הזמן אני אהיה מוכנה לזה. ובכל זאת... וגם - כמה אתן מלבישות אותם? בחום הזה, בלי מזגן אני משאירה אותו עם חיתול בלבד או עם גופיה קצרה. כל ההזעות האלה נראות לי ככ מעייפות. אומרים שהוא צריך ללבוש יותר מאיתנו אבל זה נראה לי מוגזם. מה דעתכן?

טל76011

New member
שתי תשובות

הי ומזל טוב ליום הולדת שבועיים.. התינוקת שלי בת שישה שבועות ו"עזבתי" אותה עם סבתות פעמיים. לתינוקת לא כל כך משנה עם מי השארתי אותה.. לסבתות היה מאוד כייף. ולי ? היו הרבה דמעות. המון. אין לי מושג למה. אני סומכת על הסבתות אבל הניתוק היה קשה. לכן החלטתי שאני לא רוצה דמעות ביום החזרה לעבודה ולכן מעתה ועד אז אשאיר אותה כל שבוע לפחות לשעה עם אחת הסבתות בתקווה שאני אתרגל.. והכיוון הכללי הוא לעשות זאת בהדרגה. לגבי לבוש, התחלנו בבגדים ארוכים ואז כולם אמרו לי ש"אם לך חם גם לה חם", הלבשתי אותה בקצר ואז שמעתי ש"תינוקות לא יודעים לווסת את חום הגוף". מה בסוף ? כשהולכים למקום עם מזגן: בגדים ארוכים ומעליה שמיכה דקיקה, בבית אין לנו מזגן והיא לא מזיעה ולכן היא לבושה בבגדים קצרים. נ.ב כל הכבוד לבעל התומך והמפרגן

לילך שי

New member
בקשר ללבוש- עלייך להיות רגישה

לתגובת התינוק- במידה ומזיע להוריד שכבה,במידה וקר לו לשים עוד שכבה. ללא מזגן- גופייה קצרה יכולה להספיק, עם מזגן שכבה אחת או שתיים. תינוקות מתקשים בוויסות חום גופם- לכם אם חם מידי חומם יכול לעלות, ואם קר- לרדת, לכן יש להיות מאד ערים לכך לגבי השארת התינוק אצל הסבתות- עלייך לנהוג כפי שאת מרגישה, את יכולה גם לקחת אותו עמך במנשא. בהצלחה

../images/Emo51.gif

האמת שחזקתן אותי במה שהרגשתי. בחום הזה שנינו יוצאים ספוגי זיעה מכל הנקה גם אם הוא ערום חוץ מחיתול...

למעלה