שתי שאלות...

bestofhealth

New member
שתי שאלות...

מישהו יודע במקרה אם והיכן ניתן להשיג בארץ תמצית או קפסולות של CURCUMIN? וכמו כן PIPERINE? שאלה נוספת לכל הסינים ביניכם, מישהו יודע איזה צמחים סיניים נמצאים (אם אני לא טועה ישנם 9) בפורמולה היפנית SHO-SAIKO? חפשתי בכל מקום ולא הצלחתי למצוא. בתודה מראש

מאיר72

New member
רפואת הצמחים היפנית נקראת KAMPO

אז תעשה חיפוש (ותדאג להוריד את הDRIVE של היפנית על מנת שתוכל לראות משהו). ואח"כ תספר לכולנו מה הפורמולה הזו למה היא טובה ומה היא מכילה. בהצלחה ותודה.

nitzano

New member
Sh-saiko-to = Xiao chai hu tang

chai hu huang qin ban xia da zao ren shen gan cao sheng jiang

bestofhealth

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הרבה תודה. אשמח אם תוכל לצרף את המקור כדי שאוכל לקרוא מעט יותר. הפורמולה אמורה בין היתר גם לעזור ברפוי של סרטן. נערכו אתה ניסויים ב - SLOAN KETTERING שהניבו תוצאות מבטיחות.

nitzano

New member
בבקשה

איזה מקור אתה מבקש בדיוק ? הרכב המרשם מוכר לכל מרפא סיני והינו בסיסי ביותר לאיזון מרידיאן Shao yang . לפרטים נוספים מומלץ לחפש ברשת (www.google.com) על השם הסיני Xiao chai hu tang .

nitzano

New member
Minor Bupleurum Combination

These might help you רק אזהרונת : עם כל הכבוד לרפואה המערבית ,קיים סיכון בשימוש במרשם סיני למחלה על סמך השם המערבי עקב השוני באופן האבחון !

bestofhealth

New member
ALTERNATIVE MEDICINE MAGAZINE

התעניינתי בפורמולה SHO-SAIKI-TO משום שהוזכרה במהדורת אפריל של המגזין: ALTERNATIVE MEDICINE MAGAZINE כאחד הטיפולים האלטרנטיביים המבטיחים לטיפול בסרטן הכבד. המגזין ערך סקירה של 6 סוגי טיפולים בסרטן, אשר מחקרים ו - PRE TRAILS הצביעו עליהם כמוצלחים, וכן כאלה שנחקרים עכשיו ומראים פוטנציאל מבטיח: 1. Herbal treatments: - Non-lethal doses of arsenic (as used in Chinese med) - dramatic results in leukemia patients in a Sloan-Kettering trial. - Curcumin - Korean Ginseng extract - effective in ovarian cancer patients - Sho-Saiko-To in liver cancer patients - Huanglian - may arrest growth in stomach, colon & breast cancers 2. Diet: - Medicinal mushrooms like reishi, maitake & shitake - Green tea - Gerson diet - coffee enemas & juices - effective in melanoma patients. Not better than chemo in colon & ovarian cancers (which is pretty good in itself) 3. Supplements: - Shark liver oil - preliminary tests are encouraging in ovarian & lung cancers. Mel, Vit E. succinate has been shown to have similar anti-cancer effects. - Melatonin -Particularly in regard to breast cancer. 4. Enzymes - Pancreatic enzymes 5. Hyperthermia ( altho it says it must be used in combo w/ chemo or radiation) 6. Mind-body Therapies Yoga, meditation, prayer, deep-breathing, etc.

מה שלא ברור לפי שאני רץ לקנות

את המוצר הוא: 1. מי מבטיח? 2. מה מבטיחים? 3. מי עומד מאחורי ההצבעה כטיפל מוצלח? שלומי.

bestofhealth

New member
רוצה את התורה כולה על רגל אחת?

כנס לאתרים המפרסמים את המחקרים, קרא על המחקרים, מי עומד מאחריהם, על המטודולוגיה, כלי המחקר וכו' ותסיק מסקנות לבד! נ.ב - לידיעתך MEMORIAL SLOAN KETTERING הוא מוסד מאד "מימסדי" וקונבנציונאלי, הם נתמכים לרוב ע"י כספים של יצרניות תרופות ותקציבים ממשלתיים. במשך שנים הם היוו מטרה להתקפות של מרפאים אלטרנטיביים. אפילו נתפסו בכך שסילפו בשנות ה - 70 תוצאות חיוביות של ניסויים לרפוי סרטן עם חומר שנקרא LAETRILE. הניסויים הראו תוצאות מאוד חיוביות והמוסד הזה ביקש מאיש יחסי הציבור שלו דאז - RALPH MOSS לרמות ולשלוח הודעות לעיתונות המצהירות על כשלונות הניסויים. מאז פרש RALPH MOSS והוא מזה מזה שנים נחשב לאחד החוקרים היותר ידועים ומוערכים בתחום הריפויים האלטרנטיביים במחלת הסרטן(MOSS REPORTS). אם הם כבר אומרים שחומר שאין עליו פטנט נמצא מועיל, זו נחשבת תפנית אמיתית, או לפחות סימן לכזו. שלומי, אתה לא מצפה, אני מקווה, שבהודעה בפורום ניתן יהיה לכסות את השאלות שהעלית. מי שמעונין ממשיך וחוקר עצמאית.

קיבלתי את מה שרציתי

בהחלט תודה. ולכל מי שמעוניין - קראו את התשובה טוב ואז חיזרו לאתר לקרוא. תודה רבה לך שלומי.

גם אני קיבלתי את שרציתי..

קיבלתי ידע, העשרה וכיוון אחר .. וזהו מטרתו של הפורום לא? ללמוד ולהתפתח מתשובותיהם של אחרים.. ללמוד ולא לערער את אמינותם וידיעותם או את תחום התמחותם .. אולי היה מקום להדגיש את המשפט האחרון והחשוב: "מי שמעונין ממשיך וחוקר עצמאית. - כל אחד יחליט מה מתאים ומה נכון לו , אנחנו רק פותחים אופציות.. ובלי קשר לכלום..

hadaraviram

New member
בעיות עם Bupleurum?

הבנתי שיש מחלוקת לגבי התועלת והנזק שב-Bupleurum. כמה מטפלים שאני מכירה כאן התחילו למעט במתן Xiao Yao Wan למטופלים, למשל, בגלל הנזקים הללו. מה אתם חושבים?

nitzano

New member
לא ידוע לי

בסין הנוסחא בשימוש יום יומי . חקרתי עם מורי לפרמוקולוגיה של עשבי המרפא ותרופות מערביות ,לדבריו - אין בסיס לטענה בדבר הנזק עליו דיברת (לפחות לא בסין)

hadaraviram

New member
תודה!

כן, תיארתי לי שבסין משתמשים בנוסחא כרגיל. כאן מקשרים את הבעיה להישנות מקרים של צהבת עם מטילת התרופה (ר' קישור). אבל כפי שניתן לקרוא שם, הקשר הסיבתי בין ה-Bupleurum והמחלה שנוי במחלוקת, במיוחד לאור הרכב הצמחים בפורמולה.

למעלה