שתי שאלות ...

The WizardMan

New member
שתי שאלות ...

אני לא שיחקתי המון זמן ב CM כי כשCM 2002\3 יצא שיחקתי בו קצת והוא כל פעם יצא לי לווינדוס ואז לא יכולתי לשחזר אותו וכל מה שעשיתי נדפק לי ( כי אני לא אשמור כל עשר דקות ... זה בלתי אפשרי ) בשלב מסוים נמאס לי ומאז אני די מנותק מCM ועכשיו הפורום הזה עשה לי חשק לחזור לשחק ( זה תמיד קורה לי !! גם שאני קורא סיפורים של שחקני CM זה מעורר חשק .. ) אז האם SI תיקנו את הקטע הזה עם ווינדוס או שיש לזה פתרון שלא קשור לSI ? והשאלה השנייה זה מאיפה אני יכול להוריד את העדכון הכי טוב למשחק ?

ליטן א

New member
אוקיי, אז ככה... ../images/Emo3.gif

טוב לשמוע שהפורום עושה לך חשק לחזור למשחק..
אנחנו תמיד אוהבים להחזיר אנשים להתמכרויות הישנות שלהם....
בנוגע לבעיה עם הווינדוס... באיזה WIN את משתמש? 95? 98? 2000? ME? XP? אתה יכול להעלות את מה שהמחשב מציג לך מיד אחרי שהוא מעיף אותך לWIN? אני מאמין שצריך להיות לזה פיתרון שלא קשור למשחק עצמו. תנסה לשאול בפורום "תמיכה טכנית", או שמישהו פה בפורום, שנתקל באותה בעיה, ינסה לעזור לך.. מאיפה אתה יכול להוריד את העידכון הכי טוב למשחק? שמעתי שהעידכון הרשמי הוא הכי מעודכן, נכון ללפני שלושה שבועות עד חודש....
ובכלל - ברוך בואך לפורום..
אם אמרת שגם סיפורים של שחקני CM מעוררים בך חשק לחזור לשחק - אני מפנה אותך באופן מיידי, לאגף "מאמרים" של הפורום... יש בחלק של "סיפורי שחקנים" מספר סיפורים מעולים (אמנם מועט, אבל איכותי בטירוף) של משחקים במנג´ר..

The WizardMan

New member
תודה אחי ... וברגע

שאני אתחיל לשחק אני אשתף אתכם בגילויי המרעישים :) ראיתי פה כמה שמות שאין לי מושג מי הם בגלל שחרשתי על הCM´s הקודמים ולא על החדש ... אה ואני משתמש בXP אבל האמת שאני לא בטוח שבזמן שהייתה לי הבעיה הזו השתמשתי באקס פי ... אני חושב שזה היה 98 ... בכל מקרה יש רק דרך אחת לבדוק :)

stas51

New member
לא הבנתי

איך הגעת לCM 2002\2003?? הוא עוד לא יצא ביכלל

למעלה