שתי שאלות!

שתי שאלות!

שאלה ראשונה - למה כתוב בעמוד הראשי של הפורום ששליט העולם הוא כלב כחול? חשבתי שהמלך קאיו הוא שליט העולם והוא כחול אבל לא כלב! שאלה שנייה - שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן: טין שן האן הוא קרוב משפחה של בובת החרסינה או ששניהם הומואים? כי יש ביניהם אהבה שמתאימה רק לקרובי משפחה או לזוג יונים מיוחם... בלי להעליב את אוהבי שיאצו וטין שן!

king kazabubu

New member
פעמיים לא.

1. שליט העולם הוא כלב כחול. הוא מופיע בסאגה של האנדרואידים. אולי קודם בדרגון בול אבל אני בטוח שבאנדרואידים. המלך קאי לא קשור בכלל לשליטה בכדור הארץ. הוא אחראי על איזור מסוים ביקום. במקרה הוא הקאיו הצפוני. כלומר היקום מחולק לארבעה אזורים. צפון דרום מזרח ומערב. המלך קאיו הוא האחראי על האיזור הצפוני. 2. הם לא קרובי משפחה. בדרגון בול הם למדו עם אותו מדריך. הוא כמו קמא סנין אבל הוא מורה אחר. אני לא זוכר את השם. יש פה הרבה שראו את דרגון בול אז הם יוכלו לספר לך יותר ממה שאני יודע.

מיידע על צאוזו וטיאן

צאוזו היה פעם מן קיסר צעיר וטיאן היה השומר ראש שלו, מסבירים את זה גם בסרט ה-3 אני חושב של DB אז פשוט נוצר ביניהם קשר מיוחד

Taker Sucks

New member
הסבירו את בסרט שלוש...

אבל הסרט לא קשור לעלילה! זה לא נכון מה שאומרים שם בסרט. הם הכירו אחד את השני ששניהם למדו תחת מסטר שין(או משהו כזה). הכלב הכחול שליט העולם הוזכר בדרגון בול בסאגת פיקולו... שם הוא הוזכר הרבה פעמים.

proof

New member
הכלב הכחול הזה הוא לא גנרל של הצבא

המלכותי???? כי שם אומרים שכן ולא הזכירו שום דבר בקשר לשליטה בעולם

הוא הנשיא של כדור הארץ

רואים אותו בסייאן סגה כשהם מסתכלים על החלליות של נפה ווגיטה כשיגירובי שם, וגם בסל סגה

למעלה