שתי שאלות

meravsh

New member
שתי שאלות

אסתר שלום, יש לי שתי שאלות. אחת: לאחר מספר לילות בשינה ללא חזיה (בהנאה רבה וללא דליפות) הגיע לילה עם דליפות קשות. מאוד לא נעים לישון עם כותונת רטובה בלילה קר, החלפתי וגם השניה נרטבה.. האם אפשר לצפות האם כדאי ללבוש חזיה הלילה או לא? והשניה: ביתי בת החודשיים לא "לוקחת" מוצץ ונרדמת רק על הידיים. לעיתים למרות שההנקה האחרונה היתה לא מזמן, אני נורא מתעייפת מההחזקה הבלתי נגמרת על הידיים או שהיא בוכה וקשה להרגיע אותה אחרי זמן מסוים של עירות (וברור שהיא עייפה ולא רעבה) ואני נותנת לה טיפה לינוק כדי להרדם. אני חוששת שזה הרגל גרוע, אבל כל פעם זה מפתה מחדש. מה דעתך?

WHAT!!../images/Emo35.gif

breastfeeding is the best way to put your baby to sleep. Why would you think that is terrible if it works? All humans have a certain tekes about going to sleep. suppose your husband would say that giving you a good-night kiss is a bad "hergel" and stop doing it? Or what if later when your baby is big she wants a kiss before bed every night? Is that terrible? Of course breastfeed your baby to sleep. Babies were meant to fall asleep on the breast. It will be easier for you and the baby also. after that, let her fall asleep deeply on you and then put her in bed or wherever she sleeps.​

לגבי הדליפות../images/Emo142.gif

אם את מרגישה שזה נוזל תנסי ללחוץ עם כף היד על השד. לפעמים זה עוצר את הזרימה. אפשר גם לישון עם גופיה צמודה שרק מחזיקה את הרפידות אבל לא לוחצת מסביב כמו חזיה.

וזה בדיוק מה שגם אני עשיתי...

כמו שמיכל אמרה לישון עם גופיה צמודה ושתי פדים במקרה טיפטוף....זה עוזר גם אני סבלתי מטיפטופים בהתחלה.... good luck

למעלה