שתי שאלות

אשכוליה

New member
שתי שאלות

קשורות רק במקצת.
הראשונה - קניתי כמוסות מיצוי כורכום ורק אז נזכרתי שאני, עם כל הכבוד, מניקה ולכן המשפט "אנשים הנוטלים תרופות מרשם... וכו'" פתאום חל עליי. התוסף הזה מותר למניקות?
אילו תוספים מומלצים למניקות\אנשים מן השורה כחיזוק לקראת החורף?

ואם כבר הגענו עד לכאן - שאלה שלישית:
הייתי רוצה לדאוג לתזונה מאוזנת בבית מבחינת ויטמינים\מינרלים וכו'. חוץ מלחטט באינטרנט ולהדפיס טבלאות של איזה מזון מכיל מה, לבחור בכל שבוע כמה פריטים מכל קטגוריה ולשלב אותם באוכל - יש עוד טיפים או שיטות?
ותודה לעונים.

אשכוליה

New member
בעצם... יש עוד

הבחור בחנות הטבע המליץ מאוד על שמן אורגנו פראי כתרופת פלא לפטריה בציפורן הרגל. אני מכירה מישהי שסובלת מזה כבר שנים ברמה קשה ושום כלום לא עוזר - שווה לנסות או קרב אבוד?

לאחרונה התחילו לי כאבי גב. בכל הגב. זו לא תעלומה גדולה בקשר לסיבה אליהם - שילוב של קיסרי, הנקה והפסקה של 3 חודשים ביוגה, ביחד עם שימוש אינטנסיבי במנשא. עד שאחזור לתרגל יוגה, מה לדעתכם הטיפול המומלץ לשחרור כאבים?

0 אור 0

New member
הרבה שאלות ...

אתחיל באחרונה: ההמלצה היא להתחיל בפעילות עדינה ומתונה , גם תרגילי יוגה מסויימים אולי כבר יכולים להתאים לך - רקאת יכולה לחוש למה את כבר בשלה, כמובן בטוח שלא אשטנגה עם קפיצות, אלא יוגה עדינה וקשובה ליכולות ולמצב הבטן והחלמת התפרים,
אם היוגה שאת מכירה לא מתאימה אז אפשר עם מורה פרטית ו/או פלדקרייז ו/או כל שיטה עדינה וקשובה לגוף אחרת שאת מוצאת מישהו שיעבוד אתך,
גם תנועתיות טבעית שלך עם התינוק/ת מומלצת וכיפית לשני הצדדים.
לגבי צמחים , תוספים ותזונה - ההמלצה החמה שלי היא לאבחון והתאמה אישית,
את ההמלצות הכללית שי לתזונה ללא התאמה מיוחדת את יכולה למצוא באתר שבחתימה שלי. המיוחד לתקופת הנקה הוא שצריך להקפיד לאכול מספיק, וכמה שיותר בריא,
לגבי הכורכום - נדמה לי שבריכוז גבוה הוא עלול לגרום לריח לא נעים בחלב, אז הייתי נמנעת (כמובן את יכולה לשלב כורכום בכמות סבירה במזון),
לגבי אורגנו פראי - כדאי אולי לקבל תערובת יותר מדויקת ממישהו שמתמחה בשמנים . בכל מקרה , מאחר שהשמנים הטובים לפטריות כולם חזקים מאד ולא מומלצים לתינוק, אז להשתמש בהם רק אחרי ההנקה ואחרי השכבת התינוק לישון , על מנת שלא יחשף לריח, וכמובן בחדר אחר ולשטוף היטב את הידיים.

ענת זהב

New member
כאבי גב

שלום לך. אפשר לעשות בבית מתיחות עדינות לשחרור הגב ובכך להקל מעט על הכאבים .לא צריך שם ציוד מיוחד. יורדים על הברכיים ומותחים ידיים קדימה ןכך משחררים מעט מעומס הגב.
ופעם בשבוע אפשר להגיע אלי לטיפול עיסוי גוף משחרר בשמנים אתריים ומתיחות שאינך יכולה לבצע לבד ולהיטען באנרגיות חדשות.
או לסרוגין לרכוש מחממת לגב . כרית חימום שנקשרת לבטן מתחממת במיקרו .
בהצלחה.
לכל שאלה או הדרכה נוספת אשמח לענות 0506914790. ענתי טיפולי גוף שעה של שקט.

למעלה